Jump to content


ugovor

Članovi
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ugovor

  1. https://www.conrad.nl/nl/dnt-ipdio-tune-internet-fm-radio-titan-325588.html
  2. Acker Bilk http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-29874053
  3. Procesor IN OUT nema veze sa Pre OUT Main IN. To su dve potpuno razliÄite stvari.
  4. Kupi DENON POA 2400 snagaÅ¡ , prikljuÄi direktno CD i garantujem prijatno iznenaÄ‘enje u pozitivnom smislu. Nema rizika , isprobano , sluÅ¡ano, testirano , odliÄno.
  5. ugovor

    Jugonostalgija

    http://www.gradsubotica.co.rs/muska-voda-ponovo/
  6. Kod mene savrÅ¡eno radi , ali ne znam tehniÄke detalje ni princip rada.
  7. Ne mogu da izdržim a da se ne pohvalim sa mojom " peglicom ". U " fabriÄkom stanju " sam ga kupio i dan danas mi nije jasno kako lepo snima i svira , a " matori " zreo za odpad ( dvoglavaÅ¡ , 40 godina star itd.. ).
  8. Kolega , ako bolje pogledate slike videćete da taj tuner nije isprava.
  9. Da nisu baterije u pitanju ( prazne , loše stavljene ... )
  10. Yamaha i BX2 ne idu. Za BX2 ( odliÄne kutije u svojoj klasi ) ti preporuÄujem NAD , PHILIPS , SANSUI , MARANTZ itd...
  11. Kupi DP 3080 ili DP 3030 . Jedan , od mene mnogo pametniji Äovek je rekao , citiram " simplys one of the best players around under 200 ( funti ) . Highly recommended ." Imao sam DP 3080 i potpuno se slažem.
  12. Ako smo kod fudbala poÅ¡tovane kolege , ko želi da igra 5 minuta protiv ovog tima neka mi uplati na raÄun 10 evrića
  13. Svaka Äast g.stoN ovo je jedini pravi i konaÄan odgovor.
  14. Ja sam samo mislio da upozorim kolegu WTF jer je dao naslov temi pre out pa da ne bude
  15. Slažem se sa kolegama da je to za EQ itd... ,samo bi dodao da to nije kombinacija pre out - main in ( pretpojaÄalo - snagaÅ¡ ). Nikako ne bi smeli da pomeÅ¡ate ove pojmove . Naravno bez Å¡eme ovo je nagaÄ‘anje.
  16. Sigurno ne ispunjava sve uslove ali je lep
  17. Negde vredi ovoliko : http://www.bolha.com/avdio-in-video/avdio/hi-fi-komponente/ojacevalci-z-tunerji/receiver-ei-nis-hsr-48-de-luxe-2x28-w-1273239743.html a kod nas vredi koliko dobiješ za njega ( ovoliko , sigurno nećes dobiti )
  18. Hvala na odgovoru , nisam majstor ali sam se ( pouÄen životnim iskustvom ) plaÅ¡io da će se spomenuti reÄ procesor. NiÅ¡ta od kupovine tog deka , ali ako neko smatra da uÄ‘e u tu avanturu evo linka http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Audio/Kucni-uredjaji/Sony-TC-K520-Dek/16390837
  19. I još jedno pitanje za g. stoN -a . Ima jedan oglas kod nas za taj model . Prodavac piše u oglasu , citiram ",jedino što hoće da otvara i zatvara vrata od kasete koja su motorizovana i to radi besprekorno,na ostale komande ne reaguje " da li je to kvar koji se može relativno jeftino odkloniti , ili da se manim ćoravog posla. Hvala unapred na odgovoru
  20. Nemojte tako Äika stoN , umalo da me strefi Å¡log.
  21. Hvala na odgovoru , ali nije to malo preterano za ovaj dek.
×
×
  • Create New...