Jump to content


Ficko

Novi članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ficko

  1. Objavi molim te javno, nisam iz tvog kraja, ali možda nekom pomogne, dobar i pošten serviser se ne nalazi tako lako. A i ja imam NAD-ovo pojačalo, možda i meni nekad ustreba. Pozdrav
  2. Ljubo, bio si u pravu. Nije se zaprljao taster ali je oksidirao, tako su mi u servisu rekli. Zamenili su mi svih 7 tastera za svaki slučaj pošto izgleda da nisu kvalitetni, pa da se ne bi opet tako nešto ponovilo. Hvala vam svima na savetima, puno mi je značila podrška!
  3. Kad se taster za on/off zamrzne, radi eject taster, tako što uključi player i otvori fioku (a ako je player već uključen, onda samo otvori fioku). Preko daljinskog sve radi.
  4. Otvorio sam plejer ali nisam uspeo ništa da otkrijem. Na oko mi sve deluje ok, kao što se verovatno vidi i na slici. Sa tasterom za on/off nisam hteo da se petljam da ga razmontiram, ne sumnjam na sam taster. Dajte mi neku proporuku za servis, ako neko ima.
  5. Proveriću taster kad otvorim plejer. Čudno je to što kad se jednom plejer upali sam od sebe, više ne mogu da ga ugasim na taster, samo daljinskim. Otvoriću ga sutra, lupu nemam ali probaću blicem sa mobilnog da ga pregledam, pa javljam utiske.
  6. Jel mogu ja tu nešto da uradim? Znam da lemim (početnički) i da prepoznam naduveni kondenzator
  7. Ne sumnjam na daljinski, vadio sam baterije, plejer je bio i u drugoj zgradi (odvojeno od daljinskog) i isto.
  8. Pomenuti plejer se, nakon priključivanja u struju, sam od sebe pali i gasi naizmenično, u nepravilnim razmacima, nekad posle 2 sekunde a nekad minut i više. Nisam ga otvarao. Priključivao sam ga u razne utičnice, u drugoj sobi, u drugom stanu (druga zgrada potpuno), isto. I sve to testirano sa i bez pokrivenog displeja (gde se pretpostavljam nalazi IR senzor). CD je kupljen 2012. nov, i od tada je radio sasvim dobro. Jel ima neko ideju? Ili zna za dobar servis u BG-u?
×
×
  • Create New...