Jump to content


killswitch

Članovi
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About killswitch

  • Birthday 05/22/1980

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Konjarnik, Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

killswitch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cisto da kazem da ja imam te zvucnike i da sam prezadovoljan. Teram ih na Cambridge Audio CXA81. Ne razmisljam o kupovini novih kutija (bar dok ne skupim za KEF R11 ) Prvo sam imao m34i pa sam dodao jos 50e i kupio m35i. Cena je bila 400e pre dve godine tako da mi sada tih 700-800 zvuci previse. Jedna stvar mi je dosta smetala kod njih ranije - prejak bas. Tada sam ih terao na Denon PMA 720ae pa sam morao na pojacalu da bas smanjujem. Kada sam kupio Cambridge situacija se promenila, sada je zvuk kristalno cist i basovi su bas kako volim. All in all - ovde je jedan zadovoljan korisnik.
  2. Gramofon radi odlicno, ima ortofon zvucnicu koja je skoro stavljena. Koristi se svakodnevno, mozete videti i sami na ovom linku Cena je 350e https://www.instagram.com/boba_mjolnir/ Cena je nesto manja nego sto inace vredi iz dva razloga: Poklopac je sa strane polomljen, tako sam ga dobio i nikada nisam do sada hteo da investiram preko 100e samo zbog toga Antiskating ne radi, problem je resen kontra tegom. Ovo radi posao i to odlicno, nemam nikakvih problema u reprodukciji ali na duze staze bi trebalo da se sredi jer je ipak vece opterecenje na igli nego sto bi trebalo. Prodajem jer menjam ceo sistem prakticno. Zamena bi mogla da dodje u obzir za rega planar 3 sa elys 2 zvucnicom ili cambridge audio cxn v2, uz moju doplatu naravno. Za sva pitanja stojim na raspolaganju.
  3. Rezem kao data disc. Tu gresim?
  4. Vec par godina imam ovaj player, sjajno radi - nikakvih problema. Hteo sam pre par dana da pustim (po prvi put, moram napomenuti) mp3 rezani cd. Iskljucivo sam do sada pustao audio diskove. Kako ubacim disk na displayu mi se pojave nule tj. 0:00 i nista se ne desava. Pokusam da prebacim preko daljinskog na FOLDER MODE ali se bas nista ne desava. Ja nemam pojma ocigledno kako da pustim mp3 diskove na ovom playeru, sve sam skoro pokusao Moze mala pomoc?
  5. Nije PRC, Japanezer je. Izvadio sam baterije iz njegovog daljinca. Nisam od ostalih uredjaja, zar i oni mogu da uticu?
  6. Iz cista mira je poceo u zadnje vreme da sam prebacuje modove. Radi mi CD player i odjednom - CAK - prebaci mi na tuner pa opet CAK vrati na CD player pa Phono i tako random. Nema pravila, nekad radi lepo i po 2 sata pa pocne opet da prebacuje. Da li je neko imao ovaj problem?
  7. Svaka cast, ovo jurim vec poprilicno. A imao sam sve to kao klinac (i Demoniac i Bombarder i Bloodbath... ) i razdelio. Ovan. Inace, pojavio se sajt nov za metal kolekcionare : www.metal-berza.com
  8. Sad vidim ovo tek jbg. U pitanju je film Dark water, istog rezisera kao i Prstena. http://www.imdb.com/title/tt0308379/ Sjajan film. Postoji i americka verzija (naravno): http://www.imdb.com/title/tt0382628/
  9. @Hitman The first power!! Jao kako sam ja gotivio taj film, imas bambija sto si me podsetio! Sad cu probati da nadjem na netu!
  10. The Wicker Man Film sa savrsenim OST-om. http://www.imdb.com/title/tt0070917/
  11. A sada nesto malo drugacije Tri velikana death metal scene u svetu, prilika koja se ne propusta za sve ljubitelje ekstremnog zvuka! Vise informacija na: http://www.facebook.com/events/311927208841981/
  12. Veruj mi da ni meni to nije jasno. Milion puta mi se desilo da uzmem cd/plocu u radnji i ne skontam koji je bend.
  13. Malo extremniji metal. Hvala na lepim zeljama ali rodjendan mi je polovinom maja. Taman dok ovo stigne. Lordi su mala beba za Immortal.
×
×
  • Create New...