Jump to content


Jablan

Članovi
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jablan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Na prodaju visekanalno pretpojacalo i pojacalo iz naslova. Sistem je star 3 i po godine. Sa sitnim tragovima koriscenja. Bez ostecenja. Bez zamene. 066 212 111 Cena: 2300e
  2. Поздрав. Видим да се у теми помињало поређење Маренца и Наима. Ја имам Uniti Atom и могу рећи да је одличан. Имао сам у претходној конфигурацији Onkyo tx8270 и пар Focal Aria 906. Када сам уместо Onkyo-a убацио Naim Atom, звучници су просвирали. Разлика је била као да сте мотор са 3 цилиндра заменили мотором са 8 цилиндара. Слично би било и са поређењем са Маренцима... Друго, у уређају је све упеглано. Naim је генерално имао проблема са Uniti серијом због лоше ARC функције. Неколико "фирмвера" је средило све.
  3. Pitanje za clanove kluba. Zelim da kupim Sony st d777es, tjuner sa DAB funkcijom. Kao prvo, da li neko, mozda, ima i zeli da proda? Drugo, kakva su iskustva? Cuo sam da su tjuneri iz ES serije jako dobri.
  4. Kupujem tjuner iz naslova. Ponude preko poruka ili na broj 066 212 111.
  5. Само да додам, излазе са Uniti -ja бих користио за други пар звучника у суседној просторији, а главни шоу би требало да буде NAP 250 и Contour 30. За NAC 272 знам, познато ми је да је то "нативни" партнер NAP - у, али је Uniti врло способна справа.
  6. Планирам да направим један јачи hi fi setup, па бих волео да чујем мишљења. Кандидати за setup су Dynaudio Contour 30, Naim Uniti Star као "медија" центар и претпојачало и Naim Nap 250 као "снагаш".
  7. Jablan

    Kef Q200C

    Prodato. Moze lock.
×
×
  • Create New...