RingeRaja

Članovi
 • Content Count

  4,116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

1 Follower

About RingeRaja

 • Rank
  Vinyl lover
 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG - Banjica

Recent Profile Visitors

6,945 profile views
 1. Da, ali ne isključuje postojanje istog. Tj. nauka i Bog mogu da idu ruku pod ruku.
 2. Zato što nisu niti inteligentni, a još manje obrazovani. I to nije Bog, pa da u Njega veruješ ili ne (ja verujem), već egzaktna materija, sa sve činjenicama. I vera u Boga ne implicira automatski odbacivanje nauke, da ne tupim više, ko hoće da se uveri neka pročita šta je pred smrt pisao Stiven Hoking.
 3. Nacija koja pomračenje sunca dočeka u bunkerima i iza zamandaljenih prozora, a sve na poziv sa TV-a....???? Teško ovde ima još mnogo materijala za ovu rabotu, mnogo je zahtevno za resurse koje posedujemo....jednostavnije je zevati u parove i zadrugu, ne mora da se razmišlja....
 4. Paranoja i teorija zavere u Srba... voljena nam disciplina....
 5. Ne, nego će da kažu da ista fabrika proizvodi i za njih, samo što oni imaju brand, pa mogu da okinu cifru.
 6. Direktor firme u kojoj sam radio mi je kada god je mogao "ispirao mozak" sa teorijom o zemlji kao ploči, o tome da dinosaurusi nisu postojali, da crkva propagira đavola, da promene u svetu ne postoje (sve je programirano i svi smo mi programirani),....itd, itd,....
 7. 100% može, ali jedno 1K komada minimum
 8. Pa naravno da je tako, Kinezi štancuju u tri smene, a po potrebi menjaju kalupe. Sve je to danas PRC, ko tako prihvati biće mu lakše.
 9. Kupljeno je to pre cirka 2 godine, od prodavca sa ebaya od koga sam do tada kupio svašta nešto, uglavnom Vanguard šukoe, nikad nisam imao problem sa njim, a uvek je znao da ponudi ono što misli da je okay za te pare i nikad nije zakazao...pa i sa ovim IEC-om.
 10. https://www.ebay.com/itm/1x-HiFi-FI-06R-IEC-Inlet-Socket-Pure-Copper-Rhodium-Plated-AC-Power-Chassis-amp/291800481499?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 Odličan. Stavio sam na letvu, zadovoljan sam i kako je urađen i kako se čuje.
 11. Hard diskovi su prodati, ali ću verovatno imati još jedan komad na prodaju, ali tek kad dobijem zamenu, pošto sam reklamirao zbog pojave weak sektora. Pošto će taj biti nov, sa još oko 9 meseci garancije kod Fante, biće malo više od 160 EUR.
 12. Ako nije toliko daleko možeš i do Zokija da uzmeš na probu Callisto, od mene preporuka.
 13. @Kejsovic_33 Pa kad je devojčica rođena nakon zalaska vinila na tržištu, predstavu nema šta je uradila (i mogla još da uradi).
 14. Meni je za početak drag svaki čovek koji ne deli ljude na njihove i naše....pogotovo ako se radi o meni voljenom vinilu i gramofonima...