RingeRaja

Članovi
 • Content Count

  4,166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

1 Follower

About RingeRaja

 • Rank
  Vinyl lover
 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG - Banjica

Recent Profile Visitors

7,049 profile views
 1. Žare preprodavac iz Niš... Od njega ni one stalke za kablove od toalet papira ne bih uzeo, a ne nešto više.
 2. Radi super, probao. Ali sam ipak u Tidal taboru, jeftinije je drastično.
 3. To zato što mu prednja ploča nije crne boje?
 4. Sa KP možete do sutra da kačite oglase krajnje pokvarenih likova koji bi da maznu neku kintu na brzaka.
 5. RingeRaja

  Lepe vesti...

  Nemoj biti bukvalista
 6. Nije stvar u izboru muzike, koliko god ti mislio da im Ceca više godi... Skini dB na razumni nivo i neće biti problema. Od kad slušam mjuzu na malim snagama nikad nisam imao bilo kakvu pritužbu od strane komšija, a Aragon bez problema izbaci i na 1W sve što treba da se čuje.
 7. Pa zamolila me da legnem i sam osetim kako tutnji u glavi....šta da radim....
 8. Veruj mi, ne treba da bude odvrnut pot da bi kod komšinice bilo prilično neprijatno. Moj primer: Isto kao ti, odvrnuo pot na oko 10 sati, mislim ništa strašno...dolazi komšika.inače super devojka i kaže “ako Boga znaš, smanji malo, tutnji sve”. Ja ne mogu da verujem i odem do njenog stana, a ono sve vibrira i tutnji, ako hoćeš da prilegneš na krevet osećaj je izuzetno neprijatan. Poenta: I kod tebe i kod mene u zgradi loša zvučna izolacija, moraćeš da “zavrneš slavinu” ili da promeniš tajming slušnih seansi.
 9. Intervju za PRAVILAN odabir kandidata je nauka, ko god je to radio zna koliko je teško u 2 x pola sata (pa neka bude i 3 x, svejedno) odabrati pravog. Za ovo je pored znanja, iskustva, urođenih sposobnosti procene, potrebno i nešto što se zove edukacija, a to svaka ozbiljnija firma ima....čoveka kome je posao da odabere 2-3 prava kandidata, a dalje je sve na onome ko odlučuje. Koliko sam se samo puta susreo sa situacijom gde se napravi loš odabir i puj pike, kao da nije bilo ništa. Bio sam na obe strane stola i znam koliko je teško na svakoj od njih, ali sam uvek respektovao nekoga ko je završio fakultet, ako ništa, potrudio se čovek da se obrazuje, treba to ceniti. A razgovor sam uvek gledao da vodim kako bih upoznao najpre ličnost kandidata, jer smatram da je bolje zaposliti neukog, a poštenog i pametnog, nego "načitanog", a pokvarenog i tupog.
 10. To je bezobrzluk od one najniže sorte!
 11. Da rezimiramo... Acta est fabula.
 12. Mića je samo preveo sa latinskog, a možeš jedino da se ljutiš na njega što sumnja u tvoje znanje ovog propalog jezika, ali ne i na bilo kakvu insinuaciju.
 13. Ovo za govedo si se sam istrčao, pomenuta latinska poslovica ima malkice slojevitije tumačenje od tog prozaičnog.
 14. Rekao bih da je i adminu grožđe kiselo, možda i kiselije od modovog...