RingeRaja

Članovi
 • Content Count

  3,801
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

1 Follower

About RingeRaja

 • Rank
  Vinyl lover
 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BG - Banjica

Recent Profile Visitors

6,462 profile views
 1. RingeRaja

  (moderan) Stereo sistem max 900e

  Procentualno možda manje od Dačije, ali u apsolutnim ciframa sigurno više.
 2. RingeRaja

  (moderan) Stereo sistem max 900e

  Da mu neko garantuje u kupovini polovne robe od trećeg lica????
 3. RingeRaja

  (moderan) Stereo sistem max 900e

  Dobar zvuk nije lako naći, kako god da okreneš, novo/polovno, jeftino/skupo. Stvar je u tome šta je ono što tebi zvuči dobro, a to možeš samo ti da čuješ. Predlozi mogu da budu neka osnova, da ne lutaš previše, ali na kraju, ti si taj koji odlučuje šta je ono što jeste ili nije kako treba. Put do adekvatnog HiFi sistema nije ni kratak, a Boga mi, ni lak. Npr. ja sklapam sistem već oko 10 godina i trenutno sam ga po mom mišljenju sklopio nekih 80% onoga što smatram da je okay za novac koji sam spreman da potrošim na ovaj lep hobi. Evo, pre neki dan mi je bio drugar i rekao mi da po njemu u mom sistemu nedostaje bass. Meni ne nedostaje, tj. moja vizija sistema ne podrazumeva količinu bass-a o kome on priča, a jasno mi je zašto njemu nedostaje, s obzirom šta kod kuće poseduje i šta sluša. Stvar je lična i jedino tako i treba gledati na stvari.
 4. RingeRaja

  (moderan) Stereo sistem max 900e

  Da rezimiram... Tražiš da bude novo, sa budžetom do 1K evra, sa željom da bude i nešto jeftinije. Sluša se rock, može da se kači TV (a i ne mora), prethodno iskustvo koliko vidim nemaš. Ako je tako, ja bih poslušao savet koji ti je već neko ovde izneo i otišao u neki od salona.
 5. RingeRaja

  (moderan) Stereo sistem max 900e

  Za hiljadarku može da se sklopi solidan second-hand sistem, bez gramofona. Ako se sluša uglavnom rock, od mene predlog za JBL 43xx seriju (skupo teže za naći) ili Cerwin Vega D7/D9. Kao amplifikacija neki dobar HK, npr. PM650.
 6. RingeRaja

  Trijest u škembetu

  Tek sad videh temu.... Odavno korisniju na bilo kom forumu ne videh. I od mene preporuka za obilazak kanjona reke Uvac, Zlatara i generalno jugozapadne Srbije, fenomenalan provod zagarantovan.
 7. RingeRaja

  Pomoc oko pojacala.

  Doktore, biću direktan. Ne lupetaj ako ne poznaješ materiju (a ne poznaješ), spaliće neko uređaj zbog tebe. A Dejanu (aka Impuls) bi bio red da se izviniš za ono što si napisao, pošto, em nije tačno, em je krajnje nevaspitano. I prestani da se praviš pametan i da kao nešto znaš, jer pojma nemaš.
 8. RingeRaja

  Emisija "Ne moze to bez kabla"

  Super je Blaža, zanimljivo ga je slušati uvek, šta god da je tema, ali ni reči o tome na čemu sluša te silne medije koje ima.
 9. RingeRaja

  viteški turnir

  Glanc, glanc, glanc,...
 10. RingeRaja

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  Klizav teren, jako klizav.
 11. RingeRaja

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  Kakva izmena ugovora???? Apple iOS uređaji nikad, čitaj, NIKAD, nisu mogli da se vrate sa više verzije softvera na nižu, osim u prelaznom periodu, kada izađe update, pa ostaje “potpisana” i starija verzija paralelno sa novom, što potraje jedno kratko vreme. Ovde je pre frustracija činjenicom da kupac nije bio dobro informisan šta kupuje, pa mu sad kriv neko drugi.
 12. RingeRaja

  Streaming servisi,Tidal,Spotify,Qobuz

  Downgrade za bilo koji iOS uređaj je nemoguć od kako je izašao prvi iPhone pre više od 10 godina.
 13. RingeRaja

  Saving the world from Ordinary

  I papa, i papa....
 14. RingeRaja

  FTA(Final Touch Audio)

  Eto, sad i strejndžeri mogu da čuju kablove made in Serbia. Još jednom, baš mi je drago što je Zoki izgurao strpljivo svoju priču...
 15. RingeRaja

  FTA(Final Touch Audio)

  I kod mene...