Jump to content


srdjan_cvetkovic

Donator foruma
 • Posts

  5,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by srdjan_cvetkovic

 1. Voli Delija za zatrese zidove.
 2. Pa ti poruči preko Amazona, Discogs-a, Juno-a, HHV-a,... Uopšte mi nije jasno čemu ovo kukanje, svako stavi cenu za koju smatra da nešto može da proda, ti to kupiš ili zaobiđeš i nađeš na nekom drugom mestu, ako ima na drugom mestu. Na Amazonu je 68,20 GBP, free shipping, što je oko 80 EUR. Na Discogs-u je oko 75 EUR sa shippingom. Na Juno-u je oko 50 EUR sa shippingom, ali su u pitanju regularni crni vinili. Na HHV-u je oko 75 EUR sa shippingom. Eto, našao sam ti na 4 mesta, a ovo je cena bez carine i PDV-a koji ćeš sada da popiješ na keca, pošto carina radi 24h i sve živo carini. Nisam ovo stavio da bih branio bilo koga, već da sagledate kakvo je realno stanje ponude ovog vinila u svetu, jer tek na osnovu toga može da se komentariše cena kod nas. Ispada da ovih 8K i nije skupo, jer ako se poruči online može da bude samo skuplje.
 3. Ne, nego ne vidim poentu. Ko hoće da kupi nov vinil grupe Iron Maiden sigurno neće prvo da gleda i to traži na pijaci zvanoj Limundo/Kupindo, a ako ipak tamo traži da ovo kupi, pa onda neka i plati xtra porez na budale, sam je kriv.
 4. Kolega, ne znam u čemu je tvoj problem, ali prozivka ti je bezveze. Pogledaj na discogs-u za koliko para se prodaju neki vinili, pa niko ne diže dreku. Eno ga DM - Violator Vinyl Box za 1000+€, više od 5x skuplje nego što se prodavao pre godinu dana. I? Ko hoće platiće, ko neće neka prođe pored izloga.
 5. Never Let Me Down Again [Split Mix] https://www.discogs.com/Depeche-Mode-Never-Let-Me-Down-Again-Split-Mix/release/337832 10€ Kontakt: PM
 6. Ooops, izvinjavam se nastavnici, a i tebi. Znati maternji jezik, kako usmeno, tako i pisano, je po meni stvar lične kulture, a znati još bar jedan nematernji (pored engleskog) je bogatstvo.
 7. Kad buduća nastavnica srpskog jezika ne zna adekvatno da koristi neku reč srpskog jezika, nije ni čudo što su nam deca nepismena.
 8. @рус Savo je sjajan majstor, ali čisto da znaš, ne radi za kikiriki....da ne bude stativa....
 9. Moram da se složim sa Delijom. Otkako sam kupio Devialet iz sistema je izleteo strujni filter, a ni letva ne pravi razliku, a nije ništa specijalno, kvalitetna nemačka konfekcija. Probao sam da umesto FTA strujnog, koji je “oplemenjen” monokristalnim konektorima i koji napaja Devialet, stavim običan kompjuterski kabl i razlike je bilo, ali onako, malkice. Pošto imam jedan strujni kabl, moj zaključak je da sekcija napajanja u Devialetu dobro radi filtraciju napona, pa je praktično svejedno koji strujni kabl će da se stavi.
 10. Najveći trener koga smo imali i najveći gospodin među svim trenerima na svetu.
 11. Tvoji novci, tvoj izbor. Ja napisah šta je MENI realno da nešto platim, nije moj sud sveto pismo.
 12. To bi već bilo nešto što je po nekom mom shvatanju realno, iako sam mislio da je greška u kucanju, pošto su kod mene - i / isti taster na lapotopu, zavisno od toga koja je tastatura u upotrebi, ENG ili SRB.
 13. Da. Čovek je koliko vidim prodavac HiFi komponenti (što ne znači apriori ništa loše) i ima svašta u ponudi, pa možeš na licu mesta da čuješ kako te kutije zvuče u odnosu na neke druge koje ima u ponudi i napraviš kakavo-takvo poređenje. Iskustvo je u HiFi-u jako važno, treba dosta toga čuti da bi se napravile neke smernice.
 14. Ako ništa, bar na slikama deluje da su u dobrom stanju.
 15. Dobro je da znamo ko su, lako ćemo ih raskrinkati.
 16. Mlaćenje prazne slame, a sve zarad te iste praze slame.
 17. Neka je i od gvozje, ide u đubre, pa je svejedno.
×
×
 • Create New...