Jump to content

R_R

Donator foruma
 • Content Count

  4,935
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

About R_R

 • Rank
  Audiofil
 • Birthday 05/20/1971

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

10,494 profile views
 1. To siroma malo “piški” po anubisu. Edit: Uklonjeno ime i prezime. Suzdrzite se od iznosenja licnih podataka drugih forumasa.
 2. Kako god, kupiti stari model kao nov u ovom slučaju mislim da ne bi bio pogodak. Da li si odlučio u kom pravcu ideš - aktiva ili pasiva? Linn? Imaju oni jako ozbiljne opcije u ponudi.
 3. R_R

  Whiskey fair

  Odličan, 2 flajke sam skrckao, otvara se poslednja. Single malt, 12 godina u buradima u kojima je pre toga bio sherry....fantastična kombinacija aroma šerija, začina, cimeta i jabuke. Inače, kupih 3 komata pre par godina na aerodromu u Belfastu, bila akcija u freeshopu, kupiš 2, treći gratis, flaša litarska, ako me sećanje ne vara, 39£/flaša.
 4. Koliko vidim svaka od pošiljki je osigurana, tako da nemaš brige, isplatiće ti Juno refund ako ploče ne stignu. Svakako ih kontaktiraj i reci ima da ti nisu stigli paketi, pa vidi šta kažu.
 5. Postoji rezon, naručujem preko net-a skoro 20 godina, pa sam pohvatao neke principe funkcionisanja. Po zakonu, sve poručeno preko interneta kao komercijalna roba vrednosti do 50€ se ne carini, ali se plaća pdv 20%. U cifru ne bi trebao da ulazi shipping (neretko obračunaju), ali zato ako je 50€ i preko ide carina 10%, pa na sve zajedno pdv 20%, što je oko 32%. 1. Od kako je napravljen nov GPC centar u Zemunu i kupljena nova mašina za sortiranje, najsigurniji način da vam pošiljka ne ode na carinjenje je da bude u pitanju bela puckava koverta, do određenih gabarita (nisam dokučio koji
 6. R_R

  Kakav oglas!?

  Možda je mislio na mene i moje D830
 7. Ne, nije mi bila namera da kudim nikoga, pogotovo ne nekoga ko ume da napravi Hi-Fi uređaj od nule....to mora da bude za respekt. I nema nikakve skrivene namere, stvar je jednostavna - ne sviđa mi se dizajn, sviđa mi se kvalitet izrade.
 8. Doniraj par evrića i ima da može i preko 2MB.
 9. I ja bih više voleo da je kućište Devialeta brušeni aluminijum nego ova high-glossy gvožđurija, možeš da je brišeš krpom do sutra, ne pomaže ništa. Eloksaža za AI je urađena vrhunski, podseća me na Bladelius.
 10. Ne bih voleo da me neko možda pogrešno shvati, ali meni je to napred višak i mislim da bi bilo lepše da nije tu tako, nevezano za to koje je boje. Ovo je moj utisak, a pošto je u pitanju dizajn, stvar je vrlo subjektivna. "Ostatak" je na vrhunskom nivou izrade, verujem da je i unutra odrađeno sve onako kako treba. Da li je neko poredio "stari" Invader DAC vs. novi, pošto vidim da je i ovaj JFET?
 11. Simbolika ili ne, meni "čep" kvari celu vizuelnu sliku. Verovatno nemam oko za dizajn, pošto vidim da se skoro svima dopada. Whatever, važnije je ono iza "čepa" i to kako svira.
 12. Ovaj M2Tech nije DAC, pogledaj na linku što ti je Thecoki postavio. Inače, ovaj komplet sa KP prodaje čovek sa foruma, odličan je i on je prvi vlasnik. edit: pretekoše me kolege.
 13. Mene je isto tako "umarao" Devialet na početku, jer mi je pre toga zvuk bio "ćebaviji" i "muljaviji", pa sam se vrlo brzo navikao da čujem mnogo toga što pre nisam i na mnogo širu dinamiku koje pre toga nije bilo. Nešto slično kao kad sam počeo da nosim cvike, pa mi je u startu sve prštalo ispred očiju, dok se nisam navikao.
×
×
 • Create New...