Jump to content


dulehifi

Članovi
  • Posts

    527
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dulehifi

  1. Svako ima svoje mišljenje,zato ja najbolje probam pa vidim jel nešto valja ili ne,moje iskustvo je da sa kablovima itekako možeš podići sistem i unazaditi naravno.Ne mislim na one bolesne cifre nego neki razum.Upravo sam tog Sonya uspio podesiti po svom ukusu sa interkonektom.

  2. To sam i ja mislio ali naprotiv,55w na 4ohma,trenutno radi sa Heco Mithosom 500 i nema nikakvih problema.Niti se grije nešto posebno niti bas gubi zategnutost.Imam za usporedbu 130w Sony i Denon i nije neka sreća da bi sad rekao vau snaga i to.Marantz je otvoreniji i sa više detalja.

  3. Pokrećem temu jer već par puta kad usporedim nešto što se ne bi trebalo uspoređivati dobijem neočekivani rezultat,evo opet.Radi se o marantzu cd67 koji je fin player i dugo je slovio kao bestbay,meni zvuči ok mada taj marantzov bas nikad nisam shvaćao.Tako ja kupim SONY CDP-XE270 srebrenko,ma lijep kao slika al bez sarkazma.Kupim ga zbog daljinskog misleći ode on za 100kn i dobro dobio sam daljinac.Spojim ja to ajd ne očekuješ ništa jel,ništa i bilo,mutno baš bezveze.Nek svira malo ajd reko.Navikle se kao uši u par dana i mislim si dosta ajd,vratim ja marantz kad ono šok.Pa sony radi bolje alo,al nisam ja gluh ja čujem ličinku u ormaru.Eto moje iskustvo,da i za usporedbu to sam probavao i sa technicsom sl-ps670a i marantz čujno odmah bolje radi al eto ova igračka od sonya radi posao???Vaše mišljenje i iskustva ako imate za podjeliti.Pozdrav.

    4685793470_0b5e8aa1cf_b.jpg

    marantz-cd-67-67se-9894.jpg

  4. Ako ga uzimate pazite ima dvije verzije,ova kod mene je prva i prava.Gornji bas je u kompresionoj kutiji,visokotonac je svileni sa damping spužvicom okolo,buksne su metalne i drugačija je skretnica.Što se tiče zvuka velik je i nije za sobe manje od 30m²,visoki su mekani i nema nikakve smetnje kad je glasno.Snage je dosta i 50w.Što se tiče basa ima i onaj duboki i kik jer kako sam naveo gore kompresija dolje reflex.

×
×
  • Create New...