Jump to content


53ch

Članovi
  • Posts

    660
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 53ch

  1. Uz Sony dsc-hx 300 koji koristim nekih godinu dana,stigao je Sony a68 i sal 55-300 objektiv
  2. 53ch

    Šta se sluša ?

    Al Di Meola - Electric Rendezvous
  3. AL DI MEOLA ORIGINAL ALBUM CLASSICS LAND OF THE MIDNIGHT SUN ELEGANT GIPSY CASINO SPLENDIDO HOTEL ELECTRIC RENDEZVOUS
  4. FS3-FINGER SNAP TRIO-SONG FOR MY CAT HENRY RADANOVIĆ,ZVJEZDAN RUŽIĆ,BRANIMIR GAZDIK Album sniman u travnju 2014 godine,izdan prije par dana.
  5. 53ch

    Focal 907be

    Koristim Marantz PM8005 godinu dana,za sada imam samo pozitivna iskustva s njime,svira odlično sa mojim zvučnicima Dali Ikon 6mk2 ili Kef iQ90,posudio sam stalke od kolege i probao s njime i Dali Lektor 1 i Dali Zensor 1 koji sviraju super s njime,s obzirom na veličinu i klasu zvučnika. Od ostalih zvučnika probali smo od kolega Kef iQ900 i B&W 683s2 u njihovim prostorijama sa navedenim pojačalom i radi super,jedan on njih je kasnije kupio isto pojačalo i zadovoljan je s njime. Znam da navedeni zvučnici nisu u cjenovnoj klasi Focala,ali nisu ni za bacanje,tako da za cifru od nekih 1000€ koliko košta Marantz odrađuje super posao. https://www.us.marantz.com/us/Products/Pages/ProductDetails.aspx?CatId=HiFiComponents&ProductId=PM8005
  6. 53ch

    Šta se sluša ?

    Meolu obožavam,slušanje njegovih albuma me uvijek oraspoloži i tjera na ponovno slušanje,tako da kad krenem s njime obično se taj album koji slušam vrti cijeli dan. Moja žena voli Meolu,pogotovo u kombinaciji Meola,Lucia,McLaughlin,ti albumi su joj omiljeni.
  7. http://hr.cedeterija.com/matija-dedic-matija-svira-arsena-lp-186775/
  8. Da se učlanim u klub,nije HI - FI,ali je Sony Sony HDR-AS50 Pošto sam često na bicikli ovo je idealan uređaj za snimanje vožnje i prirode,a i za snimanje i slikanje ostalih stvari,koristim je tjedan dana i zadovoljan sam radom i kvalitetom videa i slika,najbolja stvar je da sam je dobio na novogodišnjoj akciji za 90€ manje od pune cijene. U paketu dolazi kamera,baterija,podvodno kučište,usb kabel i kopča sa montiranje. Jedino loše kod Sony-jevih akciskih kamera je cijena dodatne opreme za njih koja je malo pretjerana,npr.držač za kacigu ili držač za volan dođu oko 50€ šta je po meni malo previše.
×
×
  • Create New...