Jump to content


Duck

Članovi
  • Posts

    113
  • Joined

  • Last visited

About Duck

  • Birthday 07/28/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sombor

Duck's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Audio/Kucni-uredjaji/Technics-stereo-cassette-deck-poklon/9580389 Evo jednog deka sa original antenom na poklon. Ko zna mozda se novom gazdi prislusa i koja radio stanica.
  2. Uze mi rec (oglas) iz usta. Pa nemaju mane, naravno visokotonci su ispravni... samo su ovde dospeli od negde drugde.
  3. Duck

    Mali oglasi

    Mozda je ogranicen broj oglasa pravo resenje. Ko prodaje neku tehnikaliju, nace sigurno imati 50 oglasa. Ako ih i ima, alal mu vera.
  4. Duck

    Mali oglasi

    Da li ce na kraju nesto da se uradi po pitanju doticnih oglasa za ploce, cd...? Stvarno iritira 80% strane oglasa za po jednu plocu. Ja vise ni ne gledam oglase. Malopre sam kliknuo na oglase, ali sam posle 5 sekundi i "odkliknuo" videvsi isto stanje kao pre nekog vremena. Ni ne znam da li su ploce ili cd-i zato sto me mrzi da klikam na svaku posebno. Da je (su) doticni stavio sve u jedan oglas, mozda bih i pogledao.
  5. Malo nema veze sa prethodnim tekstovima, mozda moze u drugu temu, ali ima veze sa dekovima.
  6. Da se i ja prijavim kao vlasnik 605-ice. Meni je sasvim dobar. Mozda malo tanji u niskotonskom spektru ali u svakom slucaju ne zamara na duze staze. A ima i onaj fensi tanjiric i svi koji ga nisu videli se cude kako cd ide "naopacke"
  7. Hi Hi ! Stacionarni vokmen. Kol'ko baterija ide unutra?
  8. K'o kanda nema, samo je mislio da kad snima, treba da stoji na rec. a kad slusa muziku, na play. Iz prethodnih postova moze i da vidi da nema nikakvog uticaja na pomenute funkcije. Dek i snima i reprodukuje, bez obzira na polozaj tajmera.
  9. Dokaz da se i na limundu moze iskopati nesto sasvim ok. Spolja izgleda kao pre trideset i koju godinu, glave ok, jedino bi roler mogao biti bolji. Sve u svemu, koliko godina je preziveo, cista desetka. Nisu veliki kolutovi i nije sam vrh Philipsove ponude iz tog doba ali snima sasvim ok. Na 19cm/s jedva se primeti neka razlika izmedju izvora i snimka. Cak je i na 9,5cm/s zadovoljavajuci snimak. Ko ne trazi dlaku u jajetu, moze da uziva u muzici i baci koji pogled na lepu masinu. Snimci su mnogo bolji nego na nekim dvadesetak godina mladjim dekovima koji su bili pri vrhu ponuda raznih proizvodjaca.
  10. Dokaz da se i na limundu moze iskopati nesto sasvim ok. Spolja izgleda kao pre trideset i koju godinu, glave ok, jedino bi roler mogao biti bolji. Sve u svemu, koliko godina je preziveo, cista desetka. Nisu veliki kolutovi i nije sam vrh Philipsove ponude iz tog doba ali snima sasvim ok. Na 19cm/s jedva se primeti neka razlika. Cak je i na 9,5cm/s zadovoljavajuci snimak. Ko ne trazi dlaku u jajetu, moze da uziva u muzici i baci koji pogled na lepu masinu. Snimci su mnogo bolji nego na nekim dvadesetak godina mladjim dekovima koji su bili pri vrhu ponuda raznih proizvodjaca.
  11. Da se i ja malo probam ubaciti u divan. Nemam nista protiv high end hifi-ja, nek kupuje ko sta hoce i moze. Ne ide iz mog novcanika. Samo da malo ubacim "svapske" filozofije (deo te krvi ima i u meni). Koliko je opravdana investicija od .....hiljada evra, dolara, sta god, coveku koji radi 8(10,12) sati na dan plus druge manje ili vece obaveze, plus briga o deci pa stigne slusati svoju spravu mozda pola sata na dan? Mozda ni toliko. Fakultet sam i ja zavrsio, doduse nisam doktorirao, jer me tako nesto nije ni zanimalo. Danas, kad malo bolje razmislim, bolje bi bilo da sam vodoinstalater ili automehanicar. Oni jos nekako svoje znanje ili mozda bolje reci vestinu i uspevaju nekako i da naplate. I jos jedna mala kritika. Nadam se da se autor nece uvrediti, jer mi to nije namera. Moje siromastvo dolazi iz novcanika, a ne glave. Ma koliko ja zamisljao da imam novaca za nesto, ne vezano za hifi, pogled na racun u banci mi ne govori tako.
  12. "Zbunio" ,da verovatno. No, u svakom slucaju svaka moguca provera prilikom kupovine je vrlo pozeljna.
  13. Ma nisam uopste kupio kutije, nego same drajvere. Ali sam samo hteo da skrenem paznju na citanje ocena na KP. Verovatno je kod pozitivnih ocena sve u redu, bar kod doticnog kupca. Mozda ista roba nekog drugog i ne bi zadovoljila. Ali kod negativnih ocena su zanimljive lazi prodavaca da bi se izvukli nekako. Eto ovaj covek ide cak do tih krajnosti da izmislja ceo scenario za neki njegov film. Samo se toliko gubi, da spominje neke kutije stare 30 godina...
  14. Zvucnici Ei Nis - moja ocena na KP. miodrag - njegov odgovor na moju ocenu na KP. Treci pasus moj komentar na forumu.
  15. Zvucnici Ei Niš Na pitanje da li su oÄuvani i jednaki, dobio sam odgovor da je sve u redu, meÄ‘utim kad su stigli, katastrofa. Jedan nestrucno popravljan( zalemljena pletena zica, kao da je dete lemilo), promenjeno vesanje na jednom, magneti razliÄiti, jedan prefarban, membrane premazane neÄim. .. Sva sreca pa nisam bacio puno novaca, ali da je i jedan dinar, moj je i ne volim da ga bacim. Oprez! miodrag kupac zvao vise puta i sve sam mu opisao tacno,a video i slike koje sam u slao,a dalije nesto lemljeno unutra ili ne ja nemoram da znam jer su kutije 30 godina..i nije platio nego mi poslao neke plasticne zvucnike od mini linije i neki mali wofer od kucnog bioskopa,tako da ova negativna nije opravdana Kupio dva niska basa koji su navodno dobro ocuvani zvao i pitao lika sve sto me zanimalo. Sve je bilo u redu naravno. Medjutim stiglo mi groblje od zvucnika. Nisu cak ni jednaki. Ali pazi odgovor. Ne zna on siroma valjano ni da laze. Tema su goli drajveri a ne tamo neke kutije koje on spominje. Zvucnici od mini linije i "neki mali woofer" !?!? Ha Ha! Placeno mu u novcu. Cesto procitam na KP ocene prodavaca, ali ko kanda ove odgovore prodavaca treba uzeti sa velikom rezervom.
×
×
  • Create New...