Jump to content


ljudevit

Članovi
  • Posts

    330
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ljudevit

  1. Ova stvarcica mogu da vam kazem veoma lepo radi trenutno dosta muzike ide preko njega u flac formatu .
  2. Evo ga receiver jos pojacalo kad bude leglo bice to lepo i skromno.
  3. Hvala druze, jesu rasireni i dalje i razmak je negde oko 4 m, imamOnkyo TX-SR 805 koji radi za sve pare ali cu verovatno veoma uskoro kupiti i neko pojacalo posto na avr-u imam pre out , pa ne bi bilo lose neki savet sta leppo radi uz Monitor Audio RS seriju, pozz.
  4. Mali upgrade Monitor Audio RS 6
  5. Ocigledno jeste , svaka cast super !
  6. Nije strasno posto je ispod mene lokal tako da imam srece mada priznajem komsije su dobre ne bune se toliko , mladji su pa su cool !
  7. Evo slika dok je jos to sve bilo u izgradnji
  8. Ako bi mogle neke preporuke, sta koristiti od playera na iMac-u pored Itunes ?
  9. Stigao dugo cekani racunar a windows-pc je prenet u drugu sobu !
  10. Ovih dana mi stize dugo cekani racunar, valjda ce lepo sluziti i kao muzicki player !
  11. ljudevit

    HTPC...

    Necemo vise da trujemo coveku temu svako ima svoje misljenje i bas ako zelis da znas reci cu ti all around procesor je recimo intel XEON kao varijanta uz core i7 ivy bridge ! Dosta prepucavanja pomozimo coveku daj neki predlog !
  12. ljudevit

    HTPC...

    http://www.itsvet.co..._mboard/20/2262 Evo mog predloga ploce uz core i3 i recimo kingston Hiper X 2 x 4Gb rama na 1600Mhz i ima da radi kao lutka !
  13. ljudevit

    HTPC...

    Naravno ! Ali nemoj da mi kazes da core i5 spada u masine all around, veoma dobar procesor ali nikako all around !
  14. ljudevit

    HTPC...

    Core i5 ima i to na oglasima za veoma lepe novce od nekih 500 i kusur € cak moze malo i cena da se ubije na nekih 500 € sto bi bilo idealno ! Za ostalo nije ni bitno jer je u svakom ali svakom slucaju bolji od Windowsa i sam sam to iskusio i prosto nisam mogao da verujem da ista masina na Mac-u radi neuporedivo bolje u odnosu na Windows !
  15. ljudevit

    HTPC...

    Uz duzno postovanje all around racunari kostaju eheeee mnogo mnogo vise to sto sam ja naveo je neka veoma osrednja masina kakvu i ja trenutno posedujem i radi veoma korektno mada se mnogo vise koristi za video editing nego za gledanje filmova igranje igrica itd... Evo kolega je napisao da moze da krene od Intel-a core i3 odlicno i sigurno ce mu to gurati bez stucanja u svakom slucaju bolje Intel nego AMD ! Ostaje da mu pomognemo koju plocu uzeti ram itd...
  16. ljudevit

    HTPC...

    Ja koliko sam shvatio kolegi sa foruma treba racunar za muziku, filmove , igrice itd..... Iz tog razloga sam naveo varijantu core i5 koji ce da zvace video materijale 1080p kao od sale, grafika ukoliko hoce da igra igrice mada za neke osnovne varijante i ne mora mada ja sam ih do sad dosta video i svaka masina je imala odvojenu grafiku-stvar izbora , hladjenje prosto mnogo bolje od colera i mnogo tise takoreci neuporedivo ja ga koristim Corsair H80 i mogu da kazem da je neuporedivo tise ili ti necujno a cena mu i nije bas basoslovno visoka ! Mada ne zelim vise da trujemo coveku temu nego da vidimo da mu pomognemo ako mozemo ! Izvinjavam se moderatorima na dupliranom postu !
  17. ljudevit

    HTPC...

    Na sve ovo mogu samo da kazem +1, suvisan je bilo koji komentar !
  18. ljudevit

    HTPC...

    Moje neko skromno misljenje je da prosto nema poredjenja Mac-Pc prednost dajem Mac-u jer to prosto radi savrseno i to je to, nije on dzabe skup. OS tek ne moze da se poredi windows zaostaje neuporedivo mnogo bio XP Vista 7 ili 8! Sa nekim recimo i5 ili i7 mac mini extra varijanta ali isto tako moze da se napravi dobar HTPC na Windows platformi ali ne sigurno za 450 € , Uzmite u obzir SSD pod obavezno , core i5 minimum ili neki AMD koji se naravno mnogoooo vise greje u odnosu na Intel pa mu samim tim i treba bolje hladjenje (vise buke) pa dobra graficka kartica , dobra ploca pa na sve to neko dobro vodeno hladjenje bilo bi preporucljivo i na kraju muzicka kartica ili dac ! Ja to ne bih mogao da spakujem u 450 € ali nikako ! Mozda neku solidnu masinicu koja sigurno nece bolje raditi od tog Mac Mini-ja znate kako kazu jednom mek zauvek mek ! Pozz
  19. Ako ako i ja isto a sto se tice parketa meni je preko glave uzas kakvi lepkovi kakvo ovo kakvo ono !
  20. Hvala i ja mislim isto sto se tice surrounda, stereo tek krece ja se nadam, Oguz "moja zena" ne mogu da je odvojim od serija . Iskreno nisam ni video. Pozz !
  21. Hvala, ja vec odardio ovako pesaka !
×
×
  • Create New...