Jump to content


marko12123

Članovi
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

marko12123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.moto-berza.com/ Vidi i ovde ima dosta firmi, samo zavisi koliko si spreman da se isprsis. http://www.motooprema.eu/ http://www.motoland.rs/ Vidi kod njih imaju proverenu robu
  2. Evo me posle duzeg vremena ali sam leti slabo aktivan za kompom. Uglavnom sam van kuce. Evo bas sam ovog leta bio na baj jednoj ozbiljnoj turi. Islo je nas 6 na turu od preko 3000km obisli smo celu Italiju Otisli preko CG na trajekt Bar-Bari i odatle krenuli severno i obisli dosta gradova i sela i napravili oko 3500km ako nekoga zanima mogu detaljnije da napisem i postavim neke slike.
  3. Pa stvarno je velika razlika u ceni a i modeli nisu ni slicni. Po meni je tu skuter favorit. Ali... Bas je neuporedivo.
  4. Beverly 500 je po meni vrhunski skuter. Da imam para i za skuter i motor to bi bio moj skuter.
  5. Sto ti neko rece zaboravi tu voznju. Kada bude starija neka se vozi. Nisi ti problem i tvojih 30km/h nego drugi na koje nemas uticaj. Ja na primer prvo decu ne vozim ni pod tackom razno! A drugima ne dozvoljavam da sednu ni 100m iza mene bez kacige.
  6. Najiskrenije ne znam! Ali mislim da nema ogranicenja po pitanju punoletstva vec samo da je neophodna zastitna oprema.
  7. Mene zacudi kada jos neko nekom u ovoj zemlji veruje. Ja sam verovao ljudima i onda sam krenuo u prvi osnovne i shvatio da je poverenje za budale. Ja kada odem u prodavnicu novo da kupim ja trazim da probam. Za mene su svi prevaranti dok se ne dokaze suprotno!
  8. Makar su fini i kada kazes menjam, daj pare nazad, ne prave pitanja. Navikao sam na zalost u ovoj drzavi da moram na misice da izvlacim svoje pare. Ali bukvalno na misice! Tako da je ovo za mene novost. Samo to...
  9. Jos jedna zanimljiva situacija koju sam ima sa firmom Player. Odmah da napomenem korektni su, ali malo tuzni ispali. Kupovao sam kod njih sennheiser bezicne slusalice. I sada da ne duzim ima detaljan opis situacije u mojoj temi o tome. Slusalice su im sustale katastrofa, ja ih vratim i probam jos jedne sto su imali tamo ista prica. Modeli RS130 i RS140 i uzmem ja lepo pare i odem i kupim u 4Audio RS160 savrseno rade. A drugar posle par dana vidi slusalice kod mene i resi da kupi ali me ne pita nista. I ode i kupi u Player-u iste one koje sam ja vratio i odmah ih vrati sutradan i proba jos jedne iste ocito kao i ja i uzme pare i ja ga posaljem po iste kao moje. Koji su kraljevi ladno pokusavaju da uvale iste slusalice u krug. Pa da li misle da ce stvarno naici kretencina koja je premna da baci 120-130e za nesto sto ne valja ni za 20e Ko zna kome su jos pokusali da zavale i koliko su im se puta vracale. Desetka za trud
  10. Hvala, trudim se da se sto vise i dalje vozim ali vreme je cudo. Da je dan samo malo duzi..
  11. Ja volim da idem gde god samo sto vise. Uglavnom po Srbiji malo Bosna. Ima kod nas dosta lepih mesta koje treba obici. Slab sam sa vremenom pa na zalost ne stizem previse. Uglavnom mi je suvozac zena, a vozim se u drustvu kuma on sa dragom i jos par drugara. Najvise volim duze ture kroz prirodu. Planiram kada otopli da idem na nekih dan-dva u voznju dunavskom magistralom. Krenucemo starim Smederevskim putem iz bg-a pa preko Smedereva, Pozarevac, Veliko Gradiste, Golubac, Donji Milanovac, Nacionalni park Djerdap. Pa tu ubacimo neko prenociste itd...
  12. Evo i moje masine Yamaha GTS 1000 100ks
  13. Zalosno je to, a pri tome ja sam upravo kupio kod njega ceo sistem. Pa sta bi bilo da sam samo dosao da vidim. Zvali bi policiju da me izbace. I onda kazu kako nema posla. Pa dabog da ga nikada i nemali.
  14. Evo jednog mog zanimljivog iskustva sa prodavnicom Bgbstudio. Odem ja lepo kod njih i kupim kompletan sistem itd... I polako se pakujem i krecem i uzmem katalog HK proizvoda cisto da vidim sta imaju itd.. I vidim da imaju katalog novih proizvoda i reko mogu da dobijem novi. Zanimalo me da kupim u neko dogledno vreme mozda neki 5.1 sistem i BluePlayer. Odgovor je bio da ne moze posto je novi pa nema, pa treba mu... Nisam mogao da verujem, razmisljao sam da mu sve lepo vratim i oteram.... ili nesto radikalnije. Ali kada sam malo bolje pogledao bilo mi je zao.. Koliko je sve to jadno, zalosno, i tuzno. Nema srece ovde kod nas,dokle god trgovci ne shvate da oni zive od kupaca a ne obrnuto. I onako nema raja nema para i bas mislim da svaki dan neko dodje i kupuje HI-FI i onda kada dodje oni se cigance.
×
×
  • Create New...