Jump to content


ogisha007

Članovi
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

ogisha007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. A, ne, ne, to sam ja sluÄajno ostavio izlazni kabel u kadru, tj. kutiji Kad ih dohvatim pod ruku sledeći put, zapisujem i menjam kondenzatore, pa javljam da li će da zaliÄe na Å¡togod!
  2. (procenio sam da je ovo vintage pa zato postovah ovde, ako greÅ¡im, izvinjavam se) Najskoriji buvljak find za priliÄno sitne novce: Kompresiona kutija, nikakve oznake nigde. Vidi se da nisu ni za prineti nekom high-endu, ali me zanima: - prepoznaje li neko koji je proizvoÄ‘aÄ/model u pitanju - da li je normalno za njih da su visoki jaaaako utuljeni, sav zvuk je koncentrisan u basevima i srednjim (koji popriliÄno dobro zvuÄe, btw). Sasvim odokativno od 2-4k pa naviÅ¡e jako slabo/nepostojeće. Nisam stigao da pogledam drivere pojedinaÄno, ali kako obe kutije imaju sliÄan zvuk, cenim da im je to karakteristika... Ipak, Äudan mi je takav frequency response za kutiju koja poseduje 2 tweetera. Fala lepa!
  3. Jedna od par komada sa buvljaka. Strano izdanje (holandski presing), vinil odliÄan, muzika odliÄna. Å ta Äovek joÅ¡ da poželi?
×
×
  • Create New...