Jump to content


Mr D

Članovi
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male

Mr D's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mr D

    Igla - savet/pomoć

    OK, a Å¡ta je bolja (preporuÄena) varijanta: "n75ed type2" ili komplet glava u postu iznad?
  2. Mr D

    Igla - savet/pomoć

    Kako si naruÄio sa aswo? Ja pokuÅ¡ao i dobio odgovor "Nažalost, nemamo mogućnost pravljenja raÄuna za Vas. Euras Sistem je od sada dostupan samo za firme."
  3. Nisam neki ljubitelj vinila (još uvek), ali moja deca izgleda jesu. Elem, izgleda da su u gostima oštetili iglu na Grunding Direct Drive PS1020. Može li mi neko pomoći da kupim drugu iglu? Unapred hvala!
  4. Smokin' Joe Robinson, stigla 2 CD-a: Birdseed Midnight in Nashville (ranije se taj album zvao Time Jumpin') Klinac je sjajan, baš uživam:
  5. Mr D

    Lepe vesti...

    ÄŒestitam !!! Kao ponosni vlasnik 3 sliÄne komponente, upozoravam te da ćeÅ¡ se ubrzo sasvim navući na ovaj zvuk. Tate jednostavno nemaju bilo kakav odbrambeni mehanizam kada su ćerkice u pitanju... i divno je Å¡to je tako!
  6. Mr D

    Vicevi

    @djape48, Baš tako
  7. Mr D

    Vicevi

    Sedi seljak na kamenu i Äuva ovce. Kad, doleti avion, zakaÅ¡ljuca i prisilno se spusti na livadu popraćen belim ÄiÄinim pogledom. Pilot izaÄ‘e, popravi kvar, pogleda ÄiÄu, a on joÅ¡ uvijek bijelo gleda u avion. Shvata pilot, ne vide to seljaci svaki dan. PriÄ‘e on ÄiÄi: - ÄŒiÄa, znaÅ¡ li Å¡to je ovo? - Znam, kako ne bi' znao. - HoćeÅ¡ da te provozam malo? - Pa, može. UÄ‘u oni u avion i polete. Pilot odluÄi da ÄiÄi pokaže malo akrobacija. Uradi jednu pa pita: - Ha, ÄiÄa, Å¡ta kažeÅ¡? - Ovo sam oÄekiv'o. Pilot gleda, nije mu jasno. Ali pokazaće mu on malo jaÄu akrobaciju. - ÄŒiÄa, Å¡ta sad kažeÅ¡? - I ovo sam oÄekiv'o. Pilot si misli Ma on mene zajebava. Å to on, Äoban jedan, oÄekivao ove akrobacije. Sad ću ja njemu pokazati pravu akrobaciju. I izvede on petlju. - ÄŒiÄa, Å¡to sad kažeÅ¡? - E, ovo nisam oÄekiv'o! Pilot zadovoljan, sleti. Na zemlji pita ÄiÄu: - ÄŒiÄa, neÅ¡to mi nije jasno, kako to da si prve dve akrobacije oÄekivao, a ovo poslednje nisi? - Pa, prvi put sam oÄekiv'o da ću se upiÅ¡ati - i upiÅ¡'o sam se. Drugi put sam oÄekiv'o da ću se usrati - i usr'o sam se. Ali, sine, nisam oÄekiv'o da ćeÅ¡ mi sve to jednom sasuti za vrat!
  8. Stavio sam ovde, dok akter ne postavi u "Å ta ste udomili u 2012". http://www.mondo.rs/..._i_gotovo_.html
  9. Mr D

    Vicevi

    Pa i jeste zabavan. ... a šesti kaže: "A i Zemlja je malo zakrivljena"
  10. Mala sabotaža nepobedivog ÄŒaka: PlaÄe Federer i žali se ÄŒak Norisu da ga Novak maltretira u poslednje vreme, a ÄŒak će na to: Pa ni ja se viÅ¡e ne igram sa jaÄim od sebe! Hvali se Federer i pokazuje ÄŒak Norisu svoj najnoviji "roleks", ÄŒak mu skine sat i kaže: Mali, ne treba ti to viÅ¡e, sad Novak odreÄ‘uje koliko je sati. Koji je omiljeni film ÄŒaka Norisa? Kad porastem biću Novak. Å ta je bilo sa ÄŒak Norisom kad je upoznao Novaka Äokovića? KonaÄno je shvatio Å¡ta je to strah. Kad ÄŒak Noris krene na spavanje, za svaki sluÄaj proveri u ormaru i ispod kreveta da možda nema Novaka. Å ta radi ÄŒak Noris na Novakovom treningu? Sve Å¡to mu se kaže. Å ta je sebi rekao ÄŒak Noris kada se rodio Novak Äoković? Uh, sad moram da treniram tri dana dnevno. Sva deca nose majice s likom ÄŒaka Norisa, a ÄŒak Noris nosi majicu s likom Novaka Äokovića.
  11. Offtopic: ZvaniÄni podatak po popisu iz 2002. godine je da 11% stanovniÅ¡tva u celoj Srbiji (ili 16,7% gradskog stanovniÅ¡tva) starijeg od 15 god. ima viÅ¡u ili visoku struÄnu spremu. Za poreÄ‘enje se obiÄno uzima podatak o stanovniÅ¡tvu sa viÅ¡om ili visokom struÄnom spremom u grupi od 25 do 34 godine. Mi tu imamo 13% visoko/viÅ¡e obrazovanih, dok npr manje od nas imaju Turska (10%), Italija (7%), ÄŒeÅ¡ka (11%), SlovaÄka (12%), ÄŒeÅ¡ka (11%), dok najviÅ¡e imaju Å vedska (37%). Å panija (36%), Francuska (34%), Engleska (29%). Eto, nisam izdržao da ne napiÅ¡em ovo, pa da zaustavimo ova licitiranja sa %. A Å¡to se Megatrenda i ostalih tiÄe, pa njihov uticaj će se tek osetiti, ali to nije samo naÅ¡a specijalnost. Npr. Å panija je od 1991. do 2001. god povećala broj visokoobrazovanih sa 16 na 36%, dok smo mi ostali na 13%. Ovo sve nema baÅ¡ previÅ¡e veze sa HiFi, pa ako admin misli da je viÅ¡ak, neka briÅ¡e...
  12. Mr D

    Vicevi

    Stize pismo zabrinutog (i nesrecnog) citaoca u redakciju casopisa o gitarama: "Pisem vam prvi put i nadam se da cete moje pismo objaviti u vasoj rublici "problemi citaoca" bla bla, najbolji ste, ovo ono... Moj problem je u tome sto sam pre nekog vremena primetio da me zena vara. Ja sam gitarista i stalno putujem i imam svirke po drugim gradovima i primetio sam da kad god pozovem zenu uvece ona nije kuci, kad dodjem ona uvek zuri da se prva javi na telefon, stalno je zovu neki muskarci, a u poslednje vreme sve cesce ide na pice "sa sestrom". Osim toga pre par dana je kod mene svratio jedan moj prijatelj gitarista i kazao mi da je video kod njega na tezgi moju zenu i nekog coveka. Uz to me je pitao da mu pozajmim pojacalo. Ja sam mu odgovorio da cu da mu pozajmim ako mi dozvoli da se za vreme svirke sakrijem iza pojacala i gledam da li ce da naidje moja zena. Kad je svirka pocela cucnuo sam iza pojacala i posle prve pesme sam primetio da pomalo zuji. Imam Marshalla MG100HDFX pa me zanima da li je to zujanje mali problem ili treba da ga nosim kod majstora?"
×
×
  • Create New...