Jump to content


DukeofChicago

Članovi
  • Posts

    322
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by DukeofChicago

  1. Bravo junacino!!! TO se zove zvucnik!!!
  2. Na kp ima i kombinacija snagas i predpojacalo CA novo u kutiji za skoro upola cene pa ga niko nece. Razmislite zasto.
  3. Kuku lele. Ko ce docekati decembar. Nista se ne sekiraj, bice sve ok.
  4. Ziko, vidjao sam u IPSu izdanja ECM i jos neka ako se ne varam koja uvozi OHF pa ako ti je to blize i lakse obidji ih i proveri.
  5. Kakva je to logika posrebrenog kabla??? btw, jel mogu ti kablovi da se kupe preko racuna firme?
  6. Ovo je S9e, stari model i da ti pravo kazem nije me nesto posebno dotakao, slusao sam ga pre par godina. Zanatski perfektno uradjen i zvucno izbalansiran ali nedostajalo mu je malo udarca za moj ukus Ova nova serija A je mnogo dinamicnija i agilnija plus malo laksa za pokretanje. Mnogo mi se vise svidja.
  7. Dobio cenovnik. Hvala. Nisam stigao ranije da odgovorim. Ovaj popust za Creek Evo2 Combo koji vidim na sajtu je nesto novo? Nema ga u cenovniku? Pozdrav!
  8. Jel moze i meni cenovnik, molim.
  9. U kolikoj sobi svira taj Neat. Koliko mu slobodnog prostora treba okolo?
  10. Steta sto ti je taj CA promakao. To je stara serija i nema veze sa ovim kinezima koji se danas prave pod istim imenom.
  11. Nemam sta da dodam, jos manje da oduzmem.
  12. Tvoj opis po mom misljenju moze nekome da pomogne pri odluci o kupovini isto onoliko koliko i neki rivju u HiFi casopisu tj bas i ne mnogo. Uz to ozbiljni casopisi navode i spisak opreme uz koju je slusanje obavljeno, mislis da je to slucajno? Ovde se sve svodi na licni utisak izveden iz slusanja u odredjenim sistemima koji "zadovoljavaju ili prevazilaze" cenovni rang inkrimisanih izlaznih pojacala. Ko se ovim/slicnim opisom poveda da kupi ili ne kupi Audiolab ili Exposure snagase iz teksta taj o HiFi bas i ne zna puno. Inace, tekst je zanimljiv i zabavan, ne sporim...
  13. Super, sustinu mog razmisljanja obrises i onda poslednja recenica dobije drugi kontekst. Cenovni rang uredjaja sa kojima si slusao doticne ampove nije nevazan ali svakako ni najbitniji. Mislio sam da bih kao covek kome je kroz ruke prosla odredjena kolicina ozbiljnih komponenti mogao da na osnovu oznaka ostalih uredjaja ( u koliko sam imao prilike da ih poslusam) tvoja zapazanja verifikuje ili im stavi dobronamernu primedbu. Mislim da je i kolega anubis nastupao sa iste pozicije kada je postavio pitanje ostatka sistema no, na kraju krajeva, nije ni vazno. O ampu kao zasebnoj komponenti (nezavisnoj od okruzenja) mozemo da osnovano diskutujemo van konteksta sistema u kome svira samo kada doticni bude mogao da samostalno reprodukuje zvuk ali onda ce se on zvati muzicka linija a ne amp... Izneo si svoje impresije, ja na osnovu iznetog neka svoja zapazanja i to je to. Ne razumemo se. U redu stvar. btw, na koji izlaz mislis kada kazes da ga niko ovde nije imao prilike poslusati? Audiolab ili Exposure?
  14. Koko, prave godine za pravi gramofon! Cestitam!
  15. anubisovo pitanje je potpuno na mestu. Svaka komponenta utice i doprinosi ukupnom zvuku sistema. Ne mora karakter zvuka svakog pojacala jednako da odgovara zvucnicima i preampu. Ono sto u jednom sistemu moze biti prednost u drugom moze predstavljati nedostatak. Prema tome nema govora o tome da je nebitno u kakvom okruzenju se testira odredjena komponenta. Sa tim u kontekstu stvarno mi nije jasno zasto "sistem" ostaje tajna ili se moze dobiti na PM. Po mom misljenju ovakvi uporedni testovi nemaju tezinu i nisu relevantni po bilo kom osnovu. Pozdrav!
  16. Guta je sasvim ok lik. Malo usporen sa cudnim smislom za humor ali totalno cool.
  17. Iz kog razloga se insistira na SET u odnosu na PP kad je Tannoy u pitanju?
  18. Tannoy sam imao prilike da cujem sa Mc-ekovima samo na sajmu u Hajatu pre vise godina i nije mi se dopalo. Poznajemcoveka koji je imao ovu kimbinaciju i pojacala prodao jer mu nisu isla uz Tannoy u koji je zaljuibljen. Cuo sam dosta prica kako ove dve firme imaju losu sinergiju kad je Prestiz serija u pitanju. Kakva su vasa iskustva?
×
×
  • Create New...