Jump to content


thinlineman

Članovi
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

thinlineman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sem sto je vrhunski muzicar i nadnaravno talentovan kompozitor svoj doprinos ostatku covecanstva dao je kao autor znamenitog dela Das Kapital.Izvinjavam se zbog uvredljivih reci koje sam uputio toj muzickoj i intelektualnoj gromadi i nadam se da ce uzivati u nastupu pred mnogobrojnim obozavaocima...
  2. U naponu snage bio je ljiga bez premca,mozda kao podgrejani les bude zanimljiviji...
  3. Posedujem Soul story na duplom vinilu i zvuk je buÄ‘av,kakvim si ga i opisao ,mada varira od pesme do pesme,posebno mutno zvuÄi Tina Turner. Yellow moon je u recenziji u tadaÅ¡njem Ritmu(gde su retko obraćali pažnju na sam kvalitet zvuka)ocenjen kao sjajan za izbegavanje i preporuÄili su nabavku vinila spolja.Primerak koji posedujem odgovara opisu iz Ritma.
  4. Ben Keith - best pedal steel ,one of the most beautiful instruments in the world...and the hardest to find someone who makes it speak,cry or moan...
  5. http://www.youtube.com/watch?v=4xrhcQcAJSI
  6. Tjah,po mojoj racunici 1966.Nakon toga je pao s motora,skinuo se s amfetamina,Svevisnji mu se ukazao...
  7. Da su nastupi matorog mrzovoljnog namcora sa uvek nepredvidivim set listama lutrija na kojoj su samo retki izvlacili bingo notorna je cinjenica.To me dakako nije pokolebalo.Poslovicno idiotska organizacija sa samo 2 otvorena sektora i krkljancem ispred su me omele da vidim sam pocetak moje omiljene Rainy day women. Nakon toga niz drasticno prearanziranih i do neprepoznavanja dovedenih pesama(kapiram,nije lako 50 godina svirati jedno te isto).Toje negde dovelo do boljih(fenomenalna Forgetfull heart, Master of war,Thunder in the mountain),negde do gorih rezultata(Like a rollingstone,Blowin in the wind).Izmedju toga nekoliko cistih zen momenata-Stuck inside mobile,Ballad of thin man sto je bio i vrhunac koncerta i kraj sto se mene tice,bis je bio iritirajuci. Ocekivao sam ponesto od mojih licnih favorita- Hollice Brown,Man in long black coat,Love sick,You aint goin nowhere...cak je izostao i redovni zicer All along the watchtower.Neko me pitao morning after da li je vredelo gledati boogie combo koji svira obrade Maestrovih pesama sa pevacem koji nerazgovetno mrmlja-tjah,the answer my friend is blowin in the wind.
  8. http://www.youtube.com/watch?v=W7B-1EslIpM
  9. Grant Hart Posle 15 godina pauze Grant Hart, bubnjar i koautor u Hüsker Dü, kultnom bendu 80-ih, nastupa po treći put u Srbiji. Koncert je zakazan za Äetvrtak 29. april u Living Roomu beogradskog SKC-a.
  10. najbolji Cacavas postJunkyard Love album(vinil,naravno)
  11. vesele 70-te http://www.youtube.com/watch?v=EeOqD3uMIRs
  12. Sundazed reizdanja slove kao sjajna za izbegavanje,a takva su i moja iskustva sa tom firmom.Ipak postoje i izuzeci-ovde su pogodili u sridu.
  13. By ImageHousing.com Posle 2 decenije aktivirao sam Gema records i zamenio najrastureniju plocu iz kolekcije
×
×
  • Create New...