Jump to content


vukashin

Članovi
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vukashin

  1. Da li ovo znaci da su 3 meseca po 3$, a posle toga 9 meseci po regularnoj ceni ili posle 3 meseca moze da se otkaze?
  2. Prodajem nov, neotpakovan, sa dve godine garancije. Black titanium. Cena 1450eur
  3. Usb prodat. Može lock. Hvala
  4. Laptop prodat. Usb kabl 7000din.
  5. Prodajem vrhunski oled laptop Asus UX3402ZA-OLED-KM721X. Neotpakovan, sa garancijom, kupljen pre nekoliko dana kod nas u prodavnici i plaćen 160000din. Cena 89000din Prodajem Fta USB 1m dužine. Odličan odnos cena kvalitet. Cena 8000din
  6. Kutija od phono preampa je radjena po uzoru na Simply Phono od Unison Research, jer je svirao u sistemu Opera Grand Mezza i Simply Italy. Unutra je rod elliot preamp 2x ne5532. Cena za kes 100eur, malo vise ako je zamena za ploce, zvucnike... Preamp za slusalice je kupljen za isti sistem, ali nikad nije koriscen. Cena 30eur
  7. Da je obican desktop u pitanju, predlozio bih da desktop bude blizu audio sistema, a dugackim hdmi kablom omoguciti da monitor bude na drugom delu sobe. Kod mene sa 15m hdmi kabla super funkcionise.
  8. Ja sam preksinoc, na savet clanova, sa intaliranim VPNom aktivirao Tidal. Jedino mora u opcijama da se stavi neka zemlja koju Tidal podrzava. Uzeo sam family paket.
  9. vukashin

    WiFi6

    Nazalost, vecina Sony LCDova, pa cak i OLED od 3k eur ima samo 100mbit ugradjen u sebi. Potpuno neshvatljivo da se stedi na tome, ali ja do sada nisam naisao da je neki 4K zastucao. Ni na netflixu, ni sa kompa 4k ripovi.
  10. Probah sad Tidal ponudu i kaze da je istekla. Instaliran chrome i vpn. Jel moze neko da proveri i da potvrdi da nije vise aktuelna? Hvala
  11. Moj savet uzeti STX 1 polovnu za stotinak evra. Sad imam Buffalo Dac i velika je razlika u odnosu na STX, ali ostale dacove i kartice sto sam probao do nekih 200,250eur, nisu nesto bili bolji od STX 1.
  12. Odlicna, profesionalna masina koja je sluzila neko vreme kao centar multimedije, ali prevashodno za muziku. Uzeta nova i jako malo koriscena. Unutra apoteka, kvalitetno odradjeno hladjenje, napajanje 80 gold, vrhunsko kuciste... Procesor: Intel i5 [email protected] Ghz Memorija: Samsung 8gb DDR3 Grafika: Intel HD 4600 SSD: Samsung 850 EVO 250Gb Legalan Win 10 Treba napomenuti da ima mesta za dva 3.5" diska i 2 mesta za SSD. Cena 200eur fiksno. Garancija koliko treba.
  13. Slazem se sa tobom u dosta stvari. I to, sto si shvatio da do neke cifre treba ici i znati kada stati jer previse novca se ulaze a dobija se minimalno. Koliko sam razumeo definitivno u tvojoj sobi najbolje leze male kutije i nema potrebe za velikim kutijama. Jos uvek pamtim zvuk maloj ushera mini diamond i to mi se bas svidjalo. Jeffa nisam slusao ali lampas je zvucao jako dobro. Za taj novac tesko sta moze bolje.
  14. Pretpostavljam da Jeff bolje radi od lampasa cim si ga "skrajnuo" sa police? I jel Marten nadsvirao Avalone? Inace jedna od kvalitetnih tema, gde zaista neko ko je slusao vrhunske uredjaje,moze da napravi paralelu i uporedi. Koliko god bio subjektivan, ipak mozes da izneses kvalitetnu analizu i das misljenje jer se to vise ceni nego "iskustva" drugih koji uredjaje nisu ni videli a kamoli slusali iste. A daju sebi za pravo da komentarisu. Hvala na iskustvima i nesebicnosti koju si pokazao. Nadam se da ces uzivati u hobiju i dalje i da ces naci sveti gral.
  15. Prodajem izuzetan interkonekt zbog prelaska na balansirane kablove. U zamenu prihvatam XLR kabl ili mozda strujni. Cena 60 eur.
  16. Asus Xonar STX, kod mene u kompu par godina. Uz nju ide kutija. Cena 100eur
  17. Ako nije previse sto pitam, da li je takav win 10 dovoljan da se instalira kao dual boot opcija i samo da se koristi za audio. I da li mislite da je ima razlike ako muzika stoji recimo na SSDu od 500gb ili obicnom hdd od 500gb (ne racunajuci drljanje na obicnom hardu)?
  18. Kao da slusam omiljenog profesora na predavanju. Svaka cast Zoki na prelepom izvestaju.
  19. Posto sam pratio razvoj ovog projekta na velikom diy forumu,a i sam sam zainteresovan za narucivanje,da li biste mogli da kazete Vas subjektivan utisak o zvuku i da li ste uporedjivali sa nekim drugim uredjajem? Hvala
  20. vukashin

    Foobar2000

    Gfx je napisao ono sta bih i ja pokusao,samo bih dodao da se na nekim starijim plocama desava da ta "softverska" varijanta vracanja biosa na default ne uspeva, pa je potrebno izvaditi bateriju sa ploce i vratiti je i na taj nacin restartovati bio. Sa restartovanim biosem, osim namestanja opcije AHCI i jos dve druge nista ne treba ni da se menja. Svakako slikaj i postavi pa cemo videti sta treba da se ukljuci ili iskljuci.
  21. vukashin

    Foobar2000

    Hvala svima na odgovorima i vremenu. Dosta se razumem u kompjutere i u biosu mi je integrusa iskljucena, zvukovi su iskljuceni, a power option mi je na Performance. Windows je 8.1 i nema govora o Bsodu jer kompjuter normalno radi ne koci ili tako nesto,samo zvuk pocne da usporava,secka razliva,to traje 2,3sec i onda normalno nastavi. Cak se desilo par puta i kad nista nije radjeno osim slusanja muzike. Setio sam se ovog za latenciju da sam negde procitao sto je gfx predlozio, pa cu to isprobati. Ostaje jos to, da stavim na high performance iako mi nema logike i da reinstaliram windows. Sutra cemo videti.
  22. vukashin

    Foobar2000

    Danas se ponovo desilo da dok se slusa foobar desi da muzika na kratko krene da secka, kao da se zvuk "razliva". To se desava sa Asus Xonar asio drajverima. Ako neko ima ideju sta je u pitanju,bio bih zahvalan.
×
×
  • Create New...