Jump to content


edvard

Članovi
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

edvard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ako slucajno neko ima ovaj pot nek se javi hvala
  2. edvard

    Sansui

    philips fa960 je isto pojacalo kao i grundig a9000 i veoma slicno kao marantz pm80
  3. Razumeo sam te,ali nisam lepo napisao.Nisam imao problema sa Edelinskim do sada nikad,za druge ne znam.
  4. Cestitam na novom clanu porodice.Lepo izgleda,a za zvuk verujem da je dobar jer ipak je dolazi iz KOSTOLCA Komso a gde si to nacuo da svi jaci od 400w u domacoj radinosti pre ili kasnije propevaju,ja nisam imao problema sa torusima nikad.
  5. Kad sklopis masinu,ostavi mi kutiju da upakujem neku hiragu unutra,imam neke kartonske tranzistore i elektrolite
  6. Imao sam prilike danas da cujem L90,mogu samo da kazem da u potpunosti opravdava cenu od 5000dm.Sve je izbalansirano i ima prepoznatljiv sound JBL-a,ali ima nesto sto l-100,150 i ostala L serija nemaju,a to su vrhunski visoki.Sve u svemu kutija po meni svira za sve pare,voleo bih da imam jedan takav primerak:-)
  7. Postovani imam jedno pitanje ako hoces da mi odgovoris vidim da si imao pm64mk2.naime dokopao sam se tog pojacala,ali se greje na leru kao sporet.gledao sam unutra nije nista radjeno,ali me malo plasi to grejanje.kako se tvoje pojacalo ponasalo po tom pitanju?unapred hvala na odgovoru

  8. Provalili smo tehniku za stancovanje sundjera u svim bojama:-)
  9. Nije znao sta ga je snaslo:-) :order
  10. Sve je za neverovati dobro,nista motano,cukano,,odlicno stanje kutija.Sto se tice gospodina Sinise sa punim pravom moze da ne bude jeftin.
  11. Stigao jos jedan l100 u komsiluk
  12. Prvo bi hteo da se zahvalim na gostoprimstvu,prijatnom popodnevu i odlicnoj kafi,koju je spremao domacin licno!!! Buduci da sam pomalo bio razocaran proslim kutijama kako su svirale u mojoj sobi(18kvadrata)l100 me je prijatno iznenadio.Sve je na svom mestu,odlicno upareno pojacalo sa kutijama.Srednji i visoki sviraju prelepo,bas precizan i ne tako suv kao sa l80t.Mislim da nema potrebe raditi bilo kakvu skretnicu jer ovaj sistem radi savrseno.Svaka intervencija bi pokvarila vec savrsenu zvucnu sliku.Sve u svemu odlicno uparen sistem koji ne treba dirati.
  13. Cestitam na prinovi.Zanimljivo da ima istu boju dipleja kao onaj izuzetno retki denon cd!!!
  14. edvard

    Service Manual

    http://elektrotanya.com/ ovde ima skoro sve
×
×
  • Create New...