Donkey

Članovi
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

About Donkey

 • Rank
  Iskusan član

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prvo da se izvinim ako je tema već bila. ... Koliko se sećam , radi se o promeni neke gumice. Gde naći tu gumicu , i kako je promeniti ?
 2. GovoriÅ¡ za Äitavu I Love Jazz ediciju?
 3. Jedna od najboljih fri-djez stvari koje sam cuo
 4. Evo neki chova ovde ugrabio gomilu kaseta : youtube.com/watch?v=eZj19pUCEAM&feature=related Amen.
 5. Jedna jedina That's traka upravo iz te serije mi je neznano kako stradala ; zvuk je celom duzinom trake distorziran , gubi se cas jedan, cas drugi kanal. Da li se ovo jos nekom desilo? Vidno se chini da joj nista ne fali. Sasvim sam je uredno skladistio , nije bila blizu EM, niti sunca : /
 6. http://www.youtube.com/watch?v=YREK-UBp940&feature=related Pitam za traku poput ove na ovom snimku 2:23. samo sa oznakom S (XLII-S Epitaxial, jedinu takvu koju imam) Nekada, kada bi mi neko od drugara doneo nesto nanjoj , snimak bi obicno bivao izvrstan. Posto ja imam losu Fisher dekchinu, nisam bio zadovoljan snimkom, i onda sam je 2-4 puta nasnimio (Na jednom kracem delu je 4 puta predjeno - i upravo na tom delu je i jachi level - jedvda da pada na manje od 3 of 5 lampica). Da li je takva traka upropastena?
 7. Evo upravo da pitam , bas ovakve zlatne imam , i sada me zanima nekoliko pitanja koja spadaju pod pocetnicka ; (Ako sam i znao odgovore, vremenom sam ih zaboravio) 1. Koliko puta se moze presnimavati kaseta, a da se ne izgubi emulzija za dalja snimanja? 2. Ako sam kasetu snimio sa visokim nivoom/jakim zvukom, npr. od 5 lampica, 3 se skoro uopste ne gase - ili jos gore uopste se ne gase lampice,svih 5; da li je takva kaseta upropastena za daljnja snimanja? 3. Chemu sluzhi ono natezanje olovchicom? Da li to treba raditi pre svake reprodukcije kasete?
 8. grdobina,zhaba ovako izgleda ova cudna riba, koje ima u nekakvim kanalima podno Velebita...ili ih je makar bilo ova je,prema naslovu videa, ulovljena kod Krka,na otvorenom moru. nisam je nikad ulovio, a kazu ponegde da je meso izvrsno,i brodet. jel se susreo neko s ovim cudom,kako se tacno lovi?
 9. ta serija TC je chudovishna, ja sam imao jedan primerak. svaka chast!
 10. Donkey

  Šta se sluša ?

  ne, snimili su ga na crystal verbatimu
 11. Donkey

  Šta se sluša ?

  Na Teacher don't teach me nonsense , 27:27 je takva kakofonija da sam bacio kroz prozor i omnipotentnu rusku mp3 kompilaciju ovog komuniste i multi-instrumentaliste. Sada se smirujem uz dzepni bilijar:
 12. Na vinilnoj ploci Charliea Mingusa - "Mingus in Europe vol.1" je izostavljena sjajna numera "Meditations" Da li je ona izdata na nekom drugom vinilu, te da li je bilo kod nas i vol.2?
 13. ladno sam je prepoznao po prvih par taktova... ovi fensi likovi su ocito inspirisani Mulatuom , i donose slicnu atmosfir..
 14. Hugh Masekela Zanima me sta je , osim "Waiting for the rain" i "Liberation" izdato jos ? Jorge Santana Da li je licencno izdat album "It's all about love", iz , valjda '79-e?
 15. Predpostavljam da se u Frogijevoj kolekciji nalazi ili - samo zbog naslova, -ili , sto je kupovao apsolutno sve : -) A da li na ploci ima i one 2 bonus , "Stone Free" i "Fire" (Inace, ako nekog jos zanima ovo je jedan od ubedljivo najjnekoherentnijih izbora iz Hendrixovog opusa, u svakom smislu reci)