Jump to content


ManicP

Članovi
  • Posts

    165
  • Joined

  • Last visited

About ManicP

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Beograd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ManicP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Daklem, Fiio X3II postao višak. Mobile High Res Audio Player with Micro SD Slot - USB DAC Function (nisam probao) - USB OTG Resolution up to 192 KHz/24 bit - headphone impedance: 16 - 300 ohms - line out - coaxial out Approx. 12 hours playing time (depending on the headphones used) - charging time approx. 3.5 hours with appropriate charger Supported formats: APE, FLAC, WAV, DSD, WMA, ALAC, MP3, AAC, OGG, MP2 Output power 200mW @ 32Ohm - weight 135 g Na slici piše sve bitno od iznutrica. Ide samo plejer (bez kutije, kablova...) i futrola za nošenje. Koristi standardni MicroUSB. Cena 80e. Kontakt forum ili na 064 dva-dva-694O2 NAPOMENA: Plejer nema ugrađenu memoriju, mora se staviti micro SD kartica. Radi sa 128GB, kažu po forumima da može i više ali ja probo nisam. Micro SD Kingston Endurance 128GB, koja je u trenutno u plejeru, nije uključena u cenu. U garantnom roku je (račun, pakovanje...) i uz plejer ide uz doplatu od 20e. Ne prodaje se odvojeno. Malo slika uređaja koji se prodaje:
  2. Naleteo na zvučnike u hrčak-lageru. Cena ide na 250e za par.
  3. Prodaje, ja se tamo snabdevam. Hoće da odseku 10cm od cele ploče s tim što kantar meri par deka više pa izađe skuplje.
  4. Ako je potreban sirov materijal guglati "rajan" ili "metali online". Ako je potreban gotov proizvod kontaktirati člana foruma Leonardo.
  5. Da ostane kao podatak da FM ima frekventni opseg audio signala 30Hz-15KHz što mu dođe manje neg CD a tu neđe kao mp3.
  6. Nije više aktuelno. Molim zaključati.
  7. Ako je iPod classic do generacije 5.5 može da mu se ubaci drugi fimver RockBox (ne prepisuje orginalni pa može lako da se vrati na isti). Dobija se mogućnost prebacivanja muzike samo kopiranjem, podrška za flac i još koješta.
  8. Na sajtu gsmarena kada rade review telefona odrade i merenje frekventne kke izlaza telefona kao line out i sa priključenim slušalicama, izobličenja... ...bilo bi lepo da dodaju i podatak o izlaznoj impedansi. Nije 100% pokazatelj ali ako nešto ozbiljno ne štima napomenu. Inače, trošim prenosni plejer i slušalice (vremešni Creative Nomad Muvo i AKG K450) svakodnevno 1h kad pešačim do posla ili po gradu, to mi je praktično A sistem obzirom na vreme korišćenja i itekako vidim svrhu ulaganja u nešto malo bolje sa naglaskom na što bolju zvučnu izolaciju. Imam naviku da gledam šta se dešava u saobraćaju i nikad nisam imao rizične situacije u tom smislu. Mobilni ne koristim jer nema fizičke tastere, moram da izvadim iz džepa da promenim album, pesmu... ...sa ovim matorim plejerom sve odradim sa rukom u džepu ali je počeo da posustaje pa pomno pratim šta se dešava sa Onkyo DP-CMX 1 u smislu cene ali je još uvek suluda za mene.
  9. Prodajem jedan par širokopojasnih zvučnika Electro Voice 12TRXB (verzija sa masivnom livenom korpom) u odličnom kozmetičkom i funkcionalnom stanju. http://glowinthedarkaudio.com/electrovoice-12trxb.html U pitanju je 12 inča širokopojasni zvučnik sa feritnim magnetom i koaksijalnim kompresionim visokotoncem sa hornicom i alnico magnetom. Otpornost zvučnika je 16 Ohm, osetljivost oko 95dB, izuzetno laki za pogon nekim SET pojačalom. Skretnica je jedan kondenzator od 3uF na visokotoncu (orginalni kondenzator je zamenjen kvalitetnijim). Uz zvučnike idu i orginalni L-padovi za atenuaciju visokotonca, ispravni ali godine su učinile svoje i nemaju kapicu. Izuzetan zvučnik za open baffle, bas reflex kabinet (dimenzionisanje prema 12TRXB Engineering Data Sheet) ili za neki od namenskih EV kabineta za koje su nacrti dostupni na internetu (npr. ugaona horna Aristocrat). Za zvučnike posedujem izmerene T/S parametre (Fs ~49Hz, Qts ~1,15...). Preporučujem lično preuzimanje zbog veličine i težine zvučnika. Mogu dobro da ih upakujem ali za oštećenja nastala u transportu ne odgovaram. Cena 250 eur/par. Ne prodajem ih pojedinačno. Kontakt predrag.manic(et)gmail ili na O64 dva dva 694O2
  10. U ovom kontekstu treba definitivno pomenuti pokojnog Mileta Nestorovića. Imao firmu Nestorovic Labs a pre toga radio kod McIntosh i još kojekude. Od McIntosha mu pripisuju ovog malca http://www.oestex.com/tubes/Mac/MC-3500.html
  11. Taj port je baš blizu poda, morebit da je benefit od podizanja kutija. Ja bih tu probe radi podigao kutije da je bas port na bar 20cm od poda čisto da se čuje i tako. Kontam da bi i par obimnijih knjiga završilo posao. Niš ne košta da se proba.
×
×
  • Create New...