Jump to content


alenvprekršku

Članovi
  • Posts

    447
  • Joined

  • Last visited

About alenvprekršku

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ljubljana

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alenvprekršku's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Knjiga, za koju odgovorno tvrdim da zaslužuje ulazak u kurikulum! Bilo gde na svetu.
  2. Nemam reÄi! Siguran sam da tekst uopÅ¡te nisi proÄitao. Duboko mi je žao da se ovo dogodilo. Zainteresovani neka potraže tobože politiÄki sadržaj Älanka od dr. Todora KljujiÄa, profesora Filozofskog fakulteta u Beogradu. Naslov je "Jugoslavenstvo 21. veka" ÄŒlanak je u prvom broju Novog Plamena (2007) Sa moje strane je to sve. Ostanite svi u zdravlju i veselju. Laku noć i srećno!
  3. Uklonjen politicki sadrzaj. Sledeci put sledi warning.
  4. Egzaktna nauka - fizika i bioenergetiÄarstvo! WTF?
  5. Jes vala, dobro zboriš, šteta je lososa i peći, bolji je sirov!
  6. Zabluda zbog toga, jer ÄeÅ¡ uvek sa lakoÄom biti prevaren od strane svog vlastitog mozga. Ne vezano za koju oblast, možeÅ¡ gledati pa da ne vidiÅ¡ stvar pred nosom, možeÅ¡ sluÅ¡ati pa neÄeÅ¡ Äuti ... Naravno, ja sam potpuno pomiren sa tim i to mi ne smeta.
  7. KljuÄna misao, taÄno! Sva ova naÅ¡a zabluda, zvana HiFi, je u glavi.
  8. @Dark Magician, svaka ti je na mestu, a ponajbolje ona oko zamenjivanja uzroka i posledica. Audiofili vole kad su u zabludi.
  9. Imam ih nekoliko stotina. Originalnih. JuÄer, u nedelju, kupio sam zadnji: DeÄiji Hor, Glasbene Matice Slo, doÅ¡ao kuÄi kliknuo EAC, izripovao i poslao u moj server. Na Net-u pronaÅ¡ao sve vezano za konkretni CD i to ubacio. Originalni CD je po tom pitanju zaista loÅ¡. Originalni nema nigde tekstove pesama, moj izripovan ih ima. Pa sad sluÅ¡amo i pevamo. Mene fiziÄki nosaÄi zvuka ali i slike, viÅ¡e ne zanimaju.
  10. @Boki, tebe je zaista užitak Äitati. Jasno i elokventno, sa svim fiziÄkim i matematiÄkim pravilima i sve to uz odsustvo natprirodnih pojava i opisa. Bravo audio erudita!
  11. Meni je to odradio @Maltus, Älan audiofil.hr foruma iz Zagreba. Svi vinyl ripovi su Hi-Res 24/96 FLAC. Kad poželim gramofonskog zvuka. (Äitaj: pucketanje nije softverski izbaÄeno)
×
×
  • Create New...