Jump to content


cuno

Članovi
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cuno

  1. cuno

    Sansui

    ZnaÄi svaka Äast majstore, samo napred! Kao ljubitelj Sansui ureÄ‘aja mogu samo da kažem da sam oduÅ¡evljen postojanjem ljudi kao Å¡to si ti i njihovim naporom da ovakve lepotice sreÄ‘uju da izgledaju onako kako zaslužuju. I kao Å¡to rekoh samo napred i jedva Äekam ostatak slika sa restauracije! Pozdrav od Ivana!
  2. cuno

    Sansui

    lepo...lepo...
  3. cuno

    Sansui

    Ne znam odakle stiže ali ako je Evropa u pitanju možda je najbolje da ti ga poÅ¡alju kod recimo nekog roÄ‘aka u Sloveniji ili sl. pa da sam odeÅ¡ po njega, verovatno je to najjeftinija varijanta jer postoje dobri izgledi da proÄ‘eÅ¡ bez carine, Å¡pedicije, poÅ¡tarine i sl. Tako je meni stiglo par stvari iz evrope i ispostavilo se da sam popriliÄno uÅ¡tedeo i para i živaca.
  4. cuno

    Sansui

    Držim palÄeve! Javi se kada ga nabaviÅ¡ da kažeÅ¡ utiske! Ja sam svojevremeno uživao u TU 417 i mogu ti reći da je to bio najbolji tjuner koji sam imao u životu i po kvalitetu zvuka i po kvalitetu prijema! Samo napred i nedaj da ti "otmu" ovaj komad! Pozdrav od Ivana
  5. cuno

    Sansui

    Prešaltao sam se na 990DB i AR-11 tako da nisam imao potrebe za 901. Sada mi i Dynaudio star mesec dana "zvrji" bezveze jer nikako da nadjem pravog kupca (svi bi ga hteli ali niko nema para)!
  6. cuno

    Sansui

    I jeste sretan. Skoro mi se javio da mi kaže kako uživa u njemu. A i ja sam uživao, pojaÄalo je stvarno bilo u mint stanju, a zvuk zna se, fenomenalan, joÅ¡ uparen sa Dynaudio Audience 72, možete da zamislite lepote.
  7. cuno

    Sansui

    Ja sam svoj AU-X901 u odlicnom stanju prodao za 300 eur. AU-X701 je model ispod.
  8. cuno

    Sansui

    Arahne, jako lep "stubić"!! Da li bi tvoj prijatelj prodavao nešto od ovoga (konkretno CD player)?
×
×
  • Create New...