Jump to content


cuno

Članovi
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

cuno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cuno

    Sansui

    ZnaÄi svaka Äast majstore, samo napred! Kao ljubitelj Sansui ureÄ‘aja mogu samo da kažem da sam oduÅ¡evljen postojanjem ljudi kao Å¡to si ti i njihovim naporom da ovakve lepotice sreÄ‘uju da izgledaju onako kako zaslužuju. I kao Å¡to rekoh samo napred i jedva Äekam ostatak slika sa restauracije! Pozdrav od Ivana!
  2. cuno

    Sansui

    lepo...lepo...
  3. cuno

    Sansui

    Ne znam odakle stiže ali ako je Evropa u pitanju možda je najbolje da ti ga poÅ¡alju kod recimo nekog roÄ‘aka u Sloveniji ili sl. pa da sam odeÅ¡ po njega, verovatno je to najjeftinija varijanta jer postoje dobri izgledi da proÄ‘eÅ¡ bez carine, Å¡pedicije, poÅ¡tarine i sl. Tako je meni stiglo par stvari iz evrope i ispostavilo se da sam popriliÄno uÅ¡tedeo i para i živaca.
  4. cuno

    Sansui

    Držim palÄeve! Javi se kada ga nabaviÅ¡ da kažeÅ¡ utiske! Ja sam svojevremeno uživao u TU 417 i mogu ti reći da je to bio najbolji tjuner koji sam imao u životu i po kvalitetu zvuka i po kvalitetu prijema! Samo napred i nedaj da ti "otmu" ovaj komad! Pozdrav od Ivana
  5. cuno

    Sansui

    Prešaltao sam se na 990DB i AR-11 tako da nisam imao potrebe za 901. Sada mi i Dynaudio star mesec dana "zvrji" bezveze jer nikako da nadjem pravog kupca (svi bi ga hteli ali niko nema para)!
  6. cuno

    Sansui

    I jeste sretan. Skoro mi se javio da mi kaže kako uživa u njemu. A i ja sam uživao, pojaÄalo je stvarno bilo u mint stanju, a zvuk zna se, fenomenalan, joÅ¡ uparen sa Dynaudio Audience 72, možete da zamislite lepote.
  7. cuno

    Sansui

    Ja sam svoj AU-X901 u odlicnom stanju prodao za 300 eur. AU-X701 je model ispod.
  8. cuno

    Sansui

    Arahne, jako lep "stubić"!! Da li bi tvoj prijatelj prodavao nešto od ovoga (konkretno CD player)?
×
×
  • Create New...