Jump to content


polatreid

Članovi
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

polatreid's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Zvuk i treba da bude utegnut bez brige vesanja treba da se razrade.
  2. Ozvucavali smo neki lokal i po meni su se ovi bolje pokazali od control 1.Pored samog zvuka imaju prednosti zastite,nemaju mnogo problema oko pozicioniranja,rade na 8 oma.Jedini"problem"je sto malise imaju tezinu kao dva control 1. http://www.kupujemprodajem.com/Technics-SB-F2-23819479-oglas.htm?filter_id=20441938
  3. Covece rasplakao si me.Ako se sretnemo poklonim bratu neku maketu aviona.
  4. Uff trenutno preslusavam:Knuckle puck, Real friends, State champs...Spremam DJ. materijal za neku punkrock zurku.Nakon par sati rada pustim sebi Gil Scott Heron-Ghetto Stile
  5. Ravie nemoj se uvrediti zbog ovog sto cu ti napisati, ali stice se utisak da zaista nisi poslusao velike kutije u sobi od 16 kvadrata.Ukoliko si u dilemi hoce li biti dosta basa mogu ti reci da bi jedan Quadral odin od 110e uz pristojan ostatak sistema namirio sve tvoje potrebe.Kutije koje si postavio u predhodnom postu su nespojive kako zbog cene tako i zbog prirode zvuka.Kako bi skratili ovu pricu predlazem da ti Goxy62 koji koliko se secam poseduje T+A Criterion T100 napise nesto o istoimenim kutijama posto sam ih slusao samo na kratko.Meni te kutije zaista imaju zvuk koji bi uz pojacalo sa dobrom rezervom snage zavrsile tvoje putesestvije za zlatnim runom.
  6. Covek ti je dao sasvim lepu preporuku.Pomalo si mi nejasan,obzirom da si od gomile kutija na oglasima naveo 3 Eltax modela.Posle nekoliko dana odustajes od zvucnika zato sto nisi nasao"nista zanimljivo".Za 200e imas Infinity reference 50 ili Canton CT 80.Sad ono najbitnije zbog cega sam i poceo post.Obzirom da slusas elektronsku muziku i zanima te dobar bas izbegavaj slusalice ukoliko ne zelis da slusas muziku stopalima kao Frankie Wilde.
  7. Podaci o snazi aiwinih mini linija zavise od nalepnica koje imaju na lageru.
  8. Svakako polovno.Za dve kile stranijeh novaca mozes napraviti veoma dobar sistem.
  9. Opet odlazis u krajnost.150w rms-a je ogromna snaga.To nije tvoja krivica vec samo nedostatak slusanja iole ozbiljnih sistema.Posto si zvucnike dobio netreba voditi polemiku oko njihovog kvaliteta.Moj savet ti je da ne trosis pare na razglasna pojacala.Bolje ti je da svoje zvucnike prodas,zamenis ili sta vec i predjes na hi-fi kutije.Kvalitet reprodukcije neces uspeti da nadomestis snagom makar to bilo i 2000w.Nemoj gubiti volju posle ovoga posta.Te kutije ces pokrenuti i sa pojacalom od 100w.Svakao ces nakon odredjenog vremena naleteti na neke povoljne kutije i imati pojacalo za njih,umesto da cimas nekog"roudija"za rukav pitajuci ga dali neko zeli da kupi polovno pojacalo od 500w.
  10. Moram ti iz najbolje namere reci da si krenuo stramputicom.Prva stvar koja me zanima je dali imas nameru da napravis hifi sistem ili da ozvucis fiskulturnu salu?
  11. Vizuelno fantasticno.Air Tight je macan za izlozbu,samo mu vrati drvenariju.Zvucnici su bezobrazluk dizajna
  12. Lep sistem.Malo daj podataka o kutijama.
  13. Ukoliko sam dobro shvatio Aco ti ni je pricao o kvantitativnom,vec o kvalitativnom nivou komponenti.Sa Infinity kutijama se nisam cesto i dugo sretao da bih ti mogao dati savet,ali sam imao prilike da poslusam neke T+A kutije.TMR 80 nisam slusao ali sam se susreo sa vecim bratom TMR 120.Mogu ti reci da ukoliko imas priliku da za povoljne novce kupis TMR 80 slobodno uzmes u obzir kupovinu uz obaveznu probu u sistemu.Mozda ce ti na prvo slusanje zvucati pomalo sterilno,ali nemoj da te to zabrinjava.To su svojevremeno bile ozbiljne kutije i samim tim su zahtevale ozbiljan izvor i amplifikaciju.Ukoliko ih uklopis u dobru sinergiju one ce ti dati dinamican,linearan zvuk sa odlicnim bas podrucjem.
  14. Imam jedan stariji rezac koji reze brzinom 2X pa me je zanimalo.Svakako hvala gledacu da pazarim neke JVC.
×
×
  • Create New...