Jump to content


dude

Članovi
  • Posts

    1,300
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by dude

  1. Ja ovo probah prvi put, imam osećaj kao da sam promenio DAC. Sjajan tweak, hvala tebi i svim kolegama koji su ovo sažvakali i preneli svoja iskustva. Moja preporuka. Btw, ja uz ovo pokrenem i Fidelizer free, ne može da škodi.
  2. @anubisgrau Može se reći plink pink grandž and heavy, ali za kežual slušanje vrši pos'o.
  3. @Maxon Skineš lepo poslednju verziju Album Player i u folderu RADIO imaš poslagane (ažurirane) sve aktuelne FLAC radio stanice. Jednim udarcem dve muhe, dobar audio plejer i recimo NAIM JAZZ RADIO za početak
  4. dude

    Denon PMA 1500AE

    Prodato, može katanče.
  5. dude

    Kakav oglas!?

    Uhh, leb te jebo ! https://www.kupujemprodajem.com/nekretnine-kupoprodaja/seoska-domacinstva/prodajem-kucu-i-pomocne-objrkte-stalu-etno-kucu-plac-32ara/oglas/106068669?filter_id=650349510
  6. Prodajem pojačalo iz naslova, dobro očuvano, bez skrivenih mana, ispravno, nepopravljano itd. Nemam daljinski upravljač. Cena za forumaše 340 evra, molio bih bez cenkanja. Hvala. Može slanje dodatnih fotografija na Viber.
  7. ...but after the decoding the result would be the lossless archive. https://en.wikipedia.org/wiki/Master_Quality_Authenticated Dojmilo mi se drugačije, hvala na trudu druže moderatore i u moje i u Simino ime.
  8. Po prvi put, voleo bih da nam obrazložiš ovu tvoju tvrdnju.
  9. dude

    Malo tvrdji zvuk

    Eh te devedesete
  10. dude

    Kakav oglas!?

    Za ljubitelje JBL-a, retka prilika https://www.kupujemprodajem.com/audio/zvucnici/zvucnici-jbl-decade-l26/oglas/94459415?filter_id=679862035
  11. Kupi lepo samo neki USB>SPDIF konverter i ubodi u laptop, koji će ti biti i strimer i transport i piči. Coax vezom ga poveži sa DAC-om u pojačalu i to je to. Moj predlog kao najjeftinija varijanta, a radi posao Fiio Olympus E10K ( imaš i pojačalo za sluške, solidan DAC i USB>SPDIF konverter 3u1 ) . Košta od 60 do 80 evra, kako nabodeš . E sad, ako hoćeš neko ultimativno rešenje, treba više parica.
  12. Konačno sam uspeo iz trećeg puta, ponestadoše mi mejl adrese. Da, samo preko Hola VPN i novi nalog, ukačio sam ovaj prolećni popust za 4$ . Kombinujem pokretanje Tidal aplikacije sa Minority Cleaner-om i Fidelizer-om i to je meni extra zvuk na mom sistemu. Još kad bi stalno bila ova cena... Zahvaljujem na odgovorima .
  13. Jesi li ovo proterao kroz Operin free VPN ili neki drugi ? Tamo sam aktivirao Americas IP, ali nešto neće. Da se ne cimam ako ne šljaka kroz Operu.
  14. @Spachek Kaže tamo..That offer is no longer valid
  15. Sažvakano mnogo puta. U praksi, dobićeš ''mnogo'' bolji zvuk ako ideš preko Topping-a, pa na analogne ulaze u risiver. Ende
  16. Mi ispomerasmo brda i tolke puteve sagradismo ovih dana, a da litl džapaniz ne može jedno softverče..pih
  17. Posle nedelju dana pažljivog slušanja, mogu da se složim da je V.14 Minoritija ubedljivo najbolja. Takodje i kod mene trojac u sastavu Fidelizer > Minority V.14 > AP die beste kombination .
  18. Meni je nešto Denon PMA 800NE interesantan, pa uporedih trenutne cene u Rumuniji i ovde kod nas. Razlika je u korist našeg distributera za oko 45 evra, tako da mi ne pada napamet da idem u EU po pojačalo https://www.avstore.ro/amplificatoare/denon-pma-800ne/#silver https://www.player.rs/artikal/denon-pma-800ne-silver
  19. dude

    Šta se gleda?

    Nema komentara za Joker-a, da li hajp odgovara kvalitetu filma ?
  20. Ne mogu još da tvrdim koja je revizija MC-a bolja, nisam se toliko posvetio tome, ali trenutno se sluša na rev.1 . Ono što sam hteo da podelim je to, da se MC može ubaciti kao 1.medija plejer na LOW priority, a APlayer stavite kao 2. na REAL TIME prilikom pokretanja Fidelizera, koji ujedno povuče i MC. Tako pojednostavljujemo celu zezalicu oko optimizacije pre početka slušanja. Možda je ovo već provaljeno preko sajta koji je postavio Garson, ali reko' nije na odmet da se prežvaće. A ko voli može i da se ''sexa'' sa onim dodatnim programčićem za automatsko pokretanje prilikom starta OS-a.
  21. ^ Fidelizer izbaciti ili tugedr sa audio samurajčetom ?
  22. Baš me nasmejaste, sjajna satira
  23. Imao sam ja isti problem, ne brini nije skupa popravka, ako je majstor fer. Imaju fabričku grešku sa kondenzatorima u napajanju, čini mi se da je oznaka C1 na ploči. Ne bi trebao da ti uzme više od 10-15 evra. Inače, sjajna spravica taj RX-E 810, a i prethodnik 410 .
  24. Btw, NAT Audio kuburi sa radnom snagom, stoji otvoren oglas već tri meseca za elektrotehničare za sklapanje audio uredjaja, sa osnovnim znanjem lemljenja itd., ali u Kragujevcu je mrtvilo, niko neće da lemi Pa ako ima zainteresovanih iz ''regiona'', javite se na oglas. Koliko ja poznajem Dejana, ne voli previše da se eksponira, on je onako fin i povučen čovek, ako ga Šćepa ubedi da gostuje u emisiji, biće ''mirikl''.
×
×
  • Create New...