Jump to content


sax.hifi

Članovi
  • Posts

    374
  • Joined

  • Last visited

About sax.hifi

  • Birthday 09/27/1971

Contact Methods

  • Website URL
    https://saxhifiheaven.shutterfly.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Beograd - Zarkovo
  • Interests
    tubes & vintage speakers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sax.hifi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. u pravu si, kolega. nema Y. ali i sa i bez Y imaju iste m.m.riaa. a i oba su kao pojacalo drek.
  2. jedina stvar zbog koje ja imam NT WS350 je sto sam trenutno prodao preamp i ostao bez m.m.riaa. dotican drek od pojacala koristim samo da bi slusao vinil, i da bi neki prebacio na CD, to jest kao preamp za moj cevni SE, dok mi ne stigne materijal za preamp, naravno cevni.to bi mu bio jedini plus. inace, cudi me da se o ovoj temi jos raspravlja. evo, za kraj nesto sto ce zvucati mozda malo ostro, ali je istina: za moje 23 godine koliko se bavim elektronikom, nisam cuo da ovakav drek od pojacala ima dobru m.m.riaa. vidjao sam vrlo dobra pojacala koja imaju drek od riaa, ali drek od pojacala da ima dobru riaa ...
  3. ja sam poceo sa grundig mono radio kasetofonom. pre mnogaja leta je to bio bum. ali sada je druga prica. zahvaljujuci mom dragom i cenjenom kolegi gox-u dobijam teslu i prelazim na hi end. napokon i ja da imam hi end komponentu. ipak, nisam ni ja sugav.
  4. nemoj tako da razmisljas. ako samo ti i hitman mislite jedno, a 99% foruma misli drugacije, to nije kraj sveta. ja licno mislim da ima mnogo drugih i pametnijih tema za diskusiju. otvoreno i bez vredjanja. na drugarskoj bazi. a ne nikola tesla sa y. ako ti ili hitman konkretno mislite da je pojacalo super, postujem. ali ja mislim da je shit. i to javno govorim. ne vredjam nikog licno. verovatno niste culi mnogo bolja pojacala. i to postujem. ali nikola tesla, pa nikola tesla. stvarno. da si imao malo drugaciji pristup, moglo bi da se organizuje i neko slusanje uredjaja, komentari uz kafu ili neko pice. na drugarskoj bazi. poenta je druzenje i uzivanje u muzici. ali ponavljam - ako je tebi dobro, o.k. ali nije za javnu pohvalu i zlatnu medalju. konkretno ja cenim misljenje doticnog kolege i ne mislim ono sto ti mislis za njega. toliko.
  5. ako nema Y onda nista. sa Y je hi end. ako nabavis takav, javi mi se. ne pitam sta kosta. mislio sam da od tebe kupim quad-a, ali ako nabavis teslu sa Y, quad otpada. mislim da ce on bolje terati one moje mrcine sa kef-om b139.
  6. dragi kolega michelas, mene uopste ne zanima da li su oni jedno te isto. ali me zarko interesuje zbog cega se obojica interesuju za najgluplju mogucu temu za koju sam cuo u mom zivotu : nikola tesla. da se na primer interesuju za neki marantz ili nesto slicno, pa o.k. ali nikola tesla. ajde molim te. mlacenje prazne slame. ali ja se ipak ukljucujem u temu, jer me zarko kopka zasto. zelim da dokucim i da otkrijem veo misterije. mozda je doticno pojacalo skriveni hi end, a mi to ne znamo. mozda nam treba prosvetljenje. praticu ovu temu do kraja, pa ako se ispostavi da jeste hi end, nema nam drugog nego da nabavimo po jedan primerak. na kraju, zasto kupovati sprave od XXX eura, ako je nikola tesla hi end, a za male pare.
  7. ne verujes sta se prica na forumu ? trebao bi. a kad si navalio ko smrt na babu, tesla sa i bez y nisu ista pojacala. a sto se tice zagrevanja - isto radi odmah, i posle koliko hoces. nije to lampas pa da se greje sat vremena, pa da radi bolje.
  8. sorry ! nisam mislio da se lozis, nemas nasta ! da je na primer neki marantz, pa ajde. napravljeno je koliko ja znam sredinom 80-ih. radi relativno dobro, dok ne udje u njega lemilica. i ako ti ne smetaju 5-opolci (din-ovi). ja nisam najmerodavniji, zato sto sam u svetu lampi. tube amp guy. druga dimenzija zvuka. nema ljutis, tesla je glupa tema za bilo kakavu raspravu.
  9. al' si navrz'o ko smrt na babu. pojacalo nije vredno pomena.
  10. u pravu si. mada, cesto pozelim da mnogo toga ne znam. a ima mnogo toga. glava moze da boli i kad znas i kad ne znas.
  11. pa znas valjda da ja znam da ti znas. ima i koji ne znaju, ne krijem.
  12. jel si ga bacao na testove Kako 35 w na 4 oma ?Onda na 8 oma ima oko 15 w Jel si mu ukljucivao loud i eq?Da li se snaga sa tim povecava?Ako je 35 w na 4 oma a ne na 8 onda je to za plakati. Mislim da je Goxo pogresio jel sam nasao izvor na netu u kojima pise da je tesla 2* 31 w na 8 oma,onda na 4 moze biti samo 2 * 62 w . vopste Ko je od koga krao masku pojacalceta ne zna se Takodje mislim da postoje i Ei pojacala ali niska koja lice na ovog ws 350 Cim stum u kontakt sa njim Ne mojte da kvarite moj ugled na forumu od samog pocetka mojte da kvarite moj odnos sa drugim ljudima ovde sa kojima ja pricam. Aj hit mana ce mo da izostavimo al obrati paznju na sebe koliko provociras na forumu ovde i sta radis . Meni sad licno nista nisi uradio al ono ako tako nastavis bicu ti i ja protivnik . da li je frenky hitman ? nisam 100% siguran.
  13. izgleda da ce biti veselo. sa ili bez y.
×
×
  • Create New...