Jump to content


groundhog

Članovi
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

About groundhog

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Location
    Vršac

groundhog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Jeste da sam rekao da neću viÅ¡e posećivati ovaj forum, ali sam morao ovo da napiÅ¡em kako bih upozorio Älanove foruma. JuÄe sam kontaktirao nekog Magelana iz BG preko kupujemprodajem. Trayio sam da mi poÅ¡alje slike nekog DENON decka koji sam hteo da kupim. Lik mi je uredno poslao slike koje je skinuo sa Ebay-a. Ovo je prosta prepiska maila: JA:PoÅ¡tovani, može li neka slika Denon deka model 550. Ne znam iz koje je serije, poÅ¡to imam pojacalo i cd Denon pa bih hteo da kompletiram liniju. U kakvom je stanju dek i da li mu sve funkcioniÅ¡e. DoduÅ¡e stanje ću videti na osnovu slika koje mi budete poslali. ON:Slike denon deka! JA: (nakon sto sam ih pogledao i uvideo prevaru)Hvala, ali….. Prva slika ti je sa Ebay sajta, tako da ne verujem da je bas tako ocuvan I ispravan. Pozdrav, Njegov odgovor: Veruj ti sta hoces! JoÅ¡ se i dere. Nije mi jasno zaÅ¡to nije mogao neÅ¡to drugo da napiÅ¡e, ili se izvini Å¡to je nabrzinu ubacio slike ili....... U svakom sluÄaju MAGELAN - BG (telefon ima na kupujemprodajem, ne bih da ga postavljam ovde)
  2. Ma iskompleksirani ste svi koji samo nadjete mane u svemu!!!! Sto ste koji ... i isli na koncern ako ste samo trazili nedostatke a ne uzivali u muzici i rock legendama. A za administratora imam poruku da ne mora da se trudi i banuje me.... Sam se ispisujem sa ovog foruma jer pun negativne energije.... Uzivajte u kritikama svega i svacega!
  3. Ne znam sta su ljudi ocekivali od ZZ TOP, ali sam ja vise nego zadovoljan svirkom. Ozvucenje je bilo za svaku pohvalu, ni preglasno ni pretiho. Pa nije ovo test centar za HI-Fi, nego svirka. Dedice su posteno odradile, cak su naucili i par reci na srpskom, sto je takodje za pohvalu. Poseta...vise nego odlicna. Kada saberemo sve....9/10. Devetka je zbog lose organizovanog izlaza posle koncerta. Bio sam u parteru i rulja je krenula kao stoka, a imao je samo jedan ili dva izlaza, tako da sam 'ladno mogao da podignem noge od zemlje i da izadjem napolje.
  4. Da li je joÅ¡ neko Äuo za koncert Joe Bonamasse u SKC-u 23. maja. Na njegovom sajtu ne piÅ¡e a već se uveliko priÄa o njegovom nastupu u Beogradu. Sasvim je moguće jer je na evropskoj turneji. To se mora videti i Äuti. Jedan od boljih brlues-rock gitarista "mlaÄ‘e" generacije.
×
×
  • Create New...