Jump to content


beast

Članovi
  • Posts

    1,002
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by beast

  1. Koristim ga ja. Malo vuče na zatvorenu (toplu) stranu, ali sam uspeo da ga ¨otvorim¨ sa srebrnim konektorima. Bar je tako u mom sistemu.
  2. Na prodaju Charlie "The Bird" Parker ‎– Portrait. 10 CD Box, Gold edition. Neotpakovano. Cena 3500 dinara.
  3. beast

    Netflix

    Reče skoro Fincher da postoji šansa da se snimi treća sezona.
  4. beast

    Netflix

    Ko je propustio, kao što sam ja, neka obavezno pogleda Mindhunter.
  5. Proveri prvo da nisu samo konektori na kablu, sa kojim je displej povezan na ploču, izgubili kontakt. To se često dešavalo na Naim komponentama te generacije.
  6. Odlično očuvano i potpuno ispravno pojačalo sa fono sekcijom. Uz njega ide zamenski daljinski sa svim funkcijama. 2019. urađen refresh, zamenjeni kondenzatori, stavljeni su Mundorf 125c G*63. Takođe je pregledano I podešeno, odnosno vraćena su merenja na fabrička podešavanja (ili bar približno). Sve fotografije su od pojačala koje se prodaje. Isključivo lično preuzimanje. Isključivo prodaja. Za kolege sa foruma cena 300 evra. Kontakt PP. Specifikacije: Power output: 85 watts per channel into 8Ω (stereo) Damping factor: 60 Dimensions: 443 x 134 x 406mm Weight: 12,4 kg Power Cosumption: 300W
  7. Imam već 4 komada AudioQuest 500 Series Banana Silver, ali ih trenutno nema u ponudi kod nas, pa ću još malo da razmislim. Iz ličnog iskustva volim da miksujem bakar i srebro.
  8. Kabl za zvučnike Mogami 3103. Još da uparim adekvatne bananice...
  9. Zvučnici izgledaju fenomenalno, nadam se da će tako i svirati. A očekujem poziv kada se kompletira sistem. 😉
  10. Poštovane kolege forumaši, da li je neko imao prilike da čuje ovo pojačalo? Ako jeste, voleo bih da čujem utiske. Na žalost nisam u mogućnosti da ga čujem pre kupovine, a pojačalo bi bilo upareno sa Neat Momentum 4i zvučnicima. Takođe me zanima da li ima potencijalno nekih problema što mu je faza obrnuta na konekciji za zvučnike? Znam da to može da se reši obrnutom konekcijom zvučničkih kablova na jednoj strani, nego me interesuje konstrukcijski što se tiče samog pojačala.
  11. Sa Sennheiser HD 560S sam prezadovoljan, pa eto preporuke za taj model.
  12. beast

    Marantz ST-57

    Nova cena je 40 evra.
  13. Lepo to izgleda, sad ti samo preostaje da uživaš u muzici.
  14. Hoćemo li videti te promene?
  15. U potpuno funkcionalnom stanju. Vizuelno odlično očuvan sem manje ogrebotine na gornjoj desnoj strani (videti fotografiju). Cena 50 evra. Kontakt u PP.
  16. beast

    Denon DVD-1940

    Nova cena je 90 evra,
×
×
  • Create New...