Jump to content


maxxaudio

Članovi
  • Posts

    315
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Interests
    кршеви, бобо и дуван �а бувљака

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maxxaudio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Поздрав од терабајт генерације, иначе имам овај документарац на хард диÑку, можда неко има на винилу, а имао Ñам и плоче, Ñад је Ñве у бајтовима гига и тера итд. и међу првим плочама које Ñам пребацио у 96/24 је Ðја.
  2. мало џ мало б
  3. https://www.youtube.com/watch?v=Xa1Xif3KwBE#t=376
  4. http://www.allaboutjazz.com/mats-eilertsen-skydive-by-john-kelman.php#.VH4LFddV7OQ
  5. Da se vlasniku sistema nisu iskosile oÄi, malo, ne liÄi mi ovo na sobu nekog naÅ¡eg Äoveka ma koliki japanac bio.
  6. Mislim da za te pare može ovo, bez bulita nepotrebni su, + tri snagaša i aktivna skretnica. I ondak ovako
  7. Drugari dobra tema puno dobrih zapažanja, kec iz maternjeg kroz Å¡kolovanje mi ne dozvoljava da napiÅ¡em neÅ¡to Å¡to liÄi pa mogu samo da vikam dobro, ne dobro. Moje skromno miÅ¡ljenje je da se treba ugledati na postavke iz profesionalnog ozvuÄenja, nema reka bez aktivne skretnice i ekvilajzera + sada i DSP raznih namena, dok je u HI-FI to blasfemija, "koristiÅ¡ ton kontrole pa tebi neÅ¡to ne valja u sistemu" na stranu to Å¡to su ton kontrole na pojaÄalima loÅ¡e koncepcije pa razbrljave zvuk a nije da nisu mogli da ih naprave da valjaju nego je i to deo kapitalistiÄko potroÅ¡aÄkog sranja da se vrte ureÄ‘aji, menja itd. i ja sam bio u toj zabludi iako sam prvo pojaÄalo pravio sa ton kontrolama i koristio ih sve dok nisam upoznao lika koji je imao Äasopise i posle naravno internet gde sam tako usmeren usvojio puno budalaÅ¡tina. Pa onda ovo se uklapa sa ovim pa di lampe i binovi pane znam viÅ¡e Å¡ta ne a Å¡ta da. Pa gomila klanova meÄ‘ audiofilima, da ne nabrajam, Äije su uÅ¡i i miÅ¡ljenje bogom dano itd. Najvažnije je da meni lepo svira bole me uvo za tipove koji će i onako da priÄaju da je njesra kao Å¡to priÄaju jedni za druge a svi imaju pristojne sisteme. I joÅ¡ puno dobrih citata al numem da se vratim koju stranicu nazad a da mi se ovo ne obriÅ¡e. I joÅ¡ pitanje Å¡ta sa ljudima poput mene koji smo baÅ¡ "siroma sam al volim da živim" . Valjda je kljuÄ u uživanju u tome Å¡to se ima i zadovoljstvu koje ti muzika pruža, sluÅ¡anju sa prijateljima i otkrivanju nove muzike. (di da naÄ‘em jevtino bolje FR drajvere?) I kuj kaže da nije audiofil koji nema oriÄ‘inal diskove i LP ove, znaÄi da migriram sa foruma, u zadnjoj turi prodo sam preko 300 LP i isto toliko CD budzaÅ¡to i ostali mi samo HDD ovi oni caviar a na njima krem . I zaÅ¡to niko ne spominje audiofilov ego kao najslabiju kariku? (sad Äitam sam sebe i ja pa ja žao me sad da obriÅ¡em)
  8. Lepi zvuÄnjaci Sa fotografija se Äini da je veći nagib panela nego na nekim vabriÄkim (brand), možda neki info o tome a ja bi voleo da vidim i neki jutub klip. Koji su zvuÄnici koriÅ¡teni za bas? Perun nisu elektrostatici nego na dipoli sa driverima od stiropora na foru prastarih Yamaha drajvera iz gitarskih pojaÄala.
  9. Lucy je dreš, ko me nagovori, evo nešto lepo:
  10. @Majda OdliÄan post dodao bi samo jednu reÄ, kapitalizam.
  11. Jungson sam i zamenio za rega Brio, nebo i zemlja razlika koliko je rega bolja a nije neko pojaÄalo. Ono sad hvale taj Brio R da je boljÅ¡i od starog, tako da mislim da je dobro pojaÄalce. Ja bi voleo i Densen da ugostim ali po svoj prilici ugostiću neku ploÄicu D class od gorpomenute braće kineza. I najbolje ako može da se posluÅ¡a kod sebe ili na svojim zvujama, jes da je dodatni troÅ¡ak...
  12. Sviđaju mi se AE Nego najveći neprijatelj svih sistema, već postojeći nameštaj
  13. Moguce da je baÅ¡ taj komad bio kod mene. Hteo sam pojaÄalo sa jednim dugmetom, u isto vreme u ponudi bio i Thule spirit ia100 a ja uzmem kineza, what a mistake to make Äak sam i Å¡emu tražio od kineza, jedva sam ih nabedio da mi poÅ¡alju, mislio sam da je neispravno kolko loÅ¡ zvuk ima.
  14. Å asija mu je ko kad bi ja sad savijao na presi a radio sam na presi jedan dan pre deset godina, kosooki su Äudo. Naravski da pojedinci mogu da naprave bolje ureÄ‘aje al ja ne mogu, kvalitet mi je ko iz kineske fabrike gde se loÄe ko u GoÅ¡i. Nego koja cifra je za Jungsona?
×
×
  • Create New...