Jump to content

Alex74

Članovi
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About Alex74

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pancevo

Recent Profile Visitors

2,350 profile views
 1. Na pakovanju pise "full hd 2kx4k" na samom kablu pise "high speed hdmi cable with ethernet". Kada taj film pustim sa fleske,ali mi je fleska ukljucena u usb hub pa hub u tv, film lepo radi i u information pise da je rezolucija 1920x800.
 2. Povezani tv(LG 55SM8200) i risiver (Denon avr1713) preko arc - a,radi,dodam ps3 na risiver i radi slika na tv - u,dodam komp na risiver i slika cas se pali cas se gasi,ok rekoh mozda je do hdmi kabla(uzeo sam ga od druga da probam a on kaze da ga je kupio kod Kineza). Kupim drugi hdmi 2.0 kabal od 10m i povezem komp sa risiverom nekada nema uopste slike a nekada mi izbaci na tv - u da je "unsuported format" Da li je opet kabal u pitanju ili je nesto drugo? A da probao sam ovaj novi kabal od 10m direktno komp na tv i onda radi ali se vide seckanja u filmu mislim ne tece sve glatk
 3. Pa od napred nema sta da se vidi,mislim to je to ima dole neki mali aktivni wufer. Evo slika vufera,zadnjeg zvucnika i risivera,Denon AVR 1713.
 4. Izvini na mom neznanju ali sta je HT? Pretpostavljam da je to Home Theater ali ipak da pitam? Sta zelis da ti slikam?
 5. Nemam rupe u zvucniku za srafljenje. Moj nosac je uz zid nije kao ovaj na slici da je odmaknut od zida tako da bi mi ipak smetala uticnica na zidu za ovaj drzac koji se kaci na drzac od tv - a.
 6. Ne znam koliko su teski,za tv na netu pise da je tezak 22.85kg na drugom sajtu pise 17.2,na trecem 18.7kg Tv je 55" Gde imaju da se kupe ti nosaci sto se kace na nosac za tv?
 7. Ta opcija mi se svidja ali mi je nezgodno posto sam ispod tv - postavio nazidnu uticnicu. A i sam tv je tezak pa da se ne otkine sa zida?
 8. Hteo sam da narucim policu "sa skrivenim nosacima" ali vidim na netu da pise da ti nosaci idu u punu ciglu ili beton a meni su zidovi od blokova. Podni stalci mi ne odgovaraju,ovi nosaci bi mi mozda bili najidealniji ako valja tako da se okaci centralni na dva nosaca a za prednji par malih kutija bih kupio ove plasticne nosace: Inace ti mali prednji su mi ranije bili zadnji i drze se na onom metalnom nosacu koji je fabricki namontiran na njih.
 9. Kako okaciti centralni zvucnik ispod tv - a koji je okacen na zid? Da li bi moglo na dva nosaca za zid,recimo na ove sa slike?
×
×
 • Create New...