Alex74

Članovi
 • Content Count

  103
 • Joined

 • Last visited

About Alex74

 • Rank
  Iskusan član

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pancevo

Recent Profile Visitors

1,912 profile views
 1. Joe Diffie,country pevac,nazalost preminuo od korone u 62-goj godini zivota.
 2. Koja bi bila neka ok cena za dek JVC TD-V1010?
 3. Kupio bih ocuvan i ispravan dek JVC TD-V1010. Ponude iskljucivo preko poruka na sajtu.
 4. Mislio sam na ovde u Srbiji?
 5. Koja je neka realna cena za Technics RS-B965?
 6. Odustajem,pola vas nisam razumeo,ne razumem se ja u sve te stvari o kojima pisete U trenutcima kada sam slusao bojler mi nije bio ukljucen. Zujanje je konstantno s tim sto se s vemena na vreme cuje da nesto pucne i onda se zujanje pojaca to jest dodaju se jos neki sumovi pa se opet vrati na staro. Evo snimka pa ako mozete iz toga nesto da zakljucite? https://vocaroo.com/i/s1mIIyHdZm2q
 7. Nemamo lift ni pumpu za vodu,ne znam sta bi moglo da se periodicno aktivira sa tako kratkim intervalima?
 8. Uzemljio sam gramofon,zicu sam doveo na pojacalo na isti sraf za uzemljenje koji mi je povezan i sa gramofonom. Zujanje se dosta smanjilo ali se jos uvek cuje,dobio sam da sada nema smetnji od kompjutera to jest isto se desava i kada je prikljucen i kada je iskljucen kompjuter. Pustio sam neko vreme pojacalo na gramofon a gramofon sam iskljucio to jest ugasio ali je prikljucen na pojacalo i tako slusam sta se desava. Zujanje je konstantno s tim sto se s vemena na vreme cije da nesto pucne i onda se zujanje pojaca pa se opet vrati na staro. Kada to tako pucne pa se zujanje pojaca onda to traje 20-30 sekundi posle se vrati na "normalno zujanje " pa posle nekog vremena opet pucne i tako sve u krug Inace otvorio sam gramofon i proverio,crna zica(uzemljenje) ide na rucku.
 9. Da li ima neko voljan da mi popravi dek,ili ako ima neko da proda Technics RS-B965 ?
 10. Na deku JVC TD-V542 mi je pukao neki beli zupcanik,vidi se delic na dnu deka tu se zavukao kada sam pokusao da ga izvadim na zalost samo je dublje otisao i sada dek nece da mota i pusta kasetu. Dek nisam koristio duze vreme i sada sam odslusao 2-3 kasete i to se desilo. Ko bi mogao to da mi promeni i koliko bi taj zahvat kostao?
 11. Alex74

  Servis za dek

  Na deku JVC TD-V542 mi je pukao neki beli zupcanik,vidi se delic na dnu deka tu se zavukao kada sam pokusao da ga izvadim na zalost samo je dublje otisao i sada dek nece da mota i pusta kasetu. Dek nisam koristio duze vreme i sada sam odslusao 2-3 kasete i to se desilo. Ko bi mogao to da mi promeni i koliko bi taj zahvat kostao?
 12. Da li bi pomoglo da na sasiju pojacala prikacim zicu koju bih posle prikacio na uzemljenje na zidnom utikacu?
 13. Da samo phono ulaz ima zujanje.
 14. Da ne otvaram novu temu. Da li moze zujanje gramofona da bude zbog chinch kablova? Technics gramofon SL-BD220D,povezan sa pojacalom SU-C800U povezano i uzemljenje izmedju gramofona i pojacala i zuji. Posto mi je sve povezano preko pojacala probao sam da iskljucim kabal iz kompjutera i onda zujanje dosta opadne ali je jos uvek tu. Sta tu moze da bude u pitanju?