Jump to content

plutonxo

Članovi
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

About plutonxo

 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Location
  subotica/serbia

Recent Profile Visitors

1,734 profile views

plutonxo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 1. Prodajem Bluesound Node 2i. Kupljen u 4audio. Strimer je u garanciji do 22.08.2022. godine. Plaćen je 66.000. Audio izlazi: 1 x RCA, koaksijalni i optički. Ostali ulazi/izlazi: LAN, Wi-Fi, USB-A, Bluetooth, AirPlay 2, izlaz za slušalice i sabvufer. Posedujem fiskalni i kompletnu ambalažu. Nalazi se u Subotici. Razlog prodaje je prelazak na Cyrus Stream. Cena 55.000 dinara. Kontakt: 064-329-89-73
 2. Kupio sam pojačalo. Malo je reći da sam iznenađen Denon-om. Po deklaraciji ima 45 w po kanalu, a subjektivni osećaj je da je duplo jače. Uparen je sa Dali Oberon 5 i zvuk je odličan. Povezao sam cd preko činčeva i tv preko optike. Ostalo je još korisniku kome je namenjen sistem da ga usvira i uživa u njemu.
 3. Dali zvučnici su na 6 oma, preporučeno pojačalo 30-150 w, osetljivost 88 db, soba 20 kvm. Tvoji podaci su mi bili potrebni iz razloga što nema konkretnih korisničkih iskustava i konkretnih prednosti i mana za ovo pojačalo.
 4. Naravno da mi znači. Hvala ti na odgovoru. Da li Denon ima dovoljno snage da "pogura" Wharfedale?
 5. Na žalost Yamaha izlazi iz okvira predviđenog budžeta koji je do 60.000. U tom rangu Denon 600NE i 800NE imaju sve što mi treba. Sistem se sklapa za prostor gde se uglavnom neće glasno slušati, a izvor zvuka će biti strimer, cd, PS4, telefon. 600NE ima i bluetooth, pa i to igra ulogu.
 6. Pozdrav svima, Zanima me da li je neko imao priliku da čuje kombinaciju pojačala Denon PMA-600NE i zvučnika Dali Oberon 5? Ja sam slušao Dali sa CA pojačalom i to je jako dobro sviralo. Ono što me interesuje je da li bi se slagali Denon i Dali po vašem mišljenju? Denon je izbor zbog priključaka koje ima i trenutnog budžeta. DENON PMA-600NE 45W/8ohm, 20Hz-20kHz, THD 0.07% 70W/4ohm, 1kHz., THD 0.7% DALI OBERON 5 Recommended Amplifier Power [W] 30 - 150 Frequency Range (+/-3 dB) [Hz] 39 - 26,000 Sensitivity (2,83 V/1 m) [dB] - 88 Nominal Impedance [ohms] - 6
 7. Zaboravio sam da napomenem da S303 pušta i DSD fajlove, dok NT670 nema tu mogućnost.
 8. Odlučio sam se za S303 čitajući pozitivne kritike i testove. Isto tako sam i analizirao i svoje potrebe. Obe domaće fm stanice koje redovno slušam su dostupne preko net radio opcije, a imam i solidan cd plejer. NT670 je midi veličine što je isto odigralo malu ulogu prilikom izbora. Prvi utisci su jako pozitivni, s napomenom da mi je ovo prvi uređaj ove vrste. Daljinski još uvek nisam otpakovao, jer se preko aplikacije na mobilnom kontroliše 90% opcija. Aplikacija je vrlo laka za korišćenje. Moja supruga je koristi bez problema, a njena zainteresovanost za tehniku se završava otprilike sa Solitaire igricom na telefonu. Uređaj sam povezao kablom na ruter. Nisam isprobao vezu preko wifi konekcije i bluetooth-a. Prilikom prvog uključenja sam povezao svoj telefon sa uređajem. Posle toga sam napravio grešku, pa sam odradio proces konekcije i sa drugim telefonom. Aplikacija na mom telefonu se posle pobunila da ne može da vidi uređaj. Fora je u tome da treba povezati samo jedan uređaj, a ostali ga vide automatski (uslov je da su na istoj mreži). Trenutno su tri telefona povezana i sve radi bez problema. Isprobao sam flac, mp3 i wav fajlove. Puštao sam ih sa usb-a, NAS uređaja i sa samog telefona. Fascinirala me je brzina kojom se učitavaju fajlovi. Prebacivanje sa pesme na pesmu je trenutno. Zvuk radija zavisi od stanice do stanice, ali je generalno dobar. BBC Radio 6 ima ubedljivo najbolji zvuk od stanica koje sam isprobao. Domaćih stanica ima 30-ak na listi. Slušajući RTS radio 2 čuo sam kako voditeljka klikće sa mišem dok je nešto pretraživala na računaru. To do sada nisam čuo slušajući ovu radio stanicu. Pretraživanje stanica je moguće prema lokaciji, žanru, itd. Toliko za sada.
 9. Posle dugog i iscrpnog pretraživanja odlučio sam se na kraju za Yamaha NP-S303. Cena je identična kao i Yamaha CD-NT670. S303 nema fm i cd.
 10. Hvala na odgovoru komšija. :) Pročitao sam taj tekst. Ono što mene zanima je iskustvo nekoga ko ga koristi duži period.
 11. Pozdrav svima! Razmišljam o nabavci ovog uređaja. Ima sve što mi treba od tog tipa uređaja, ali ne mogu da pronađem neki opširniji korisnički review na netu. Zanima me da li neko poseduje isti (ili ga je malo ozbiljnije testirao) i kako je zadovoljan sa njim?
 12. Gramofon Riz Turandot GM7606, korišćen, ispravan, sa vidljivim tragovima upotrebe. Funkcionalno je odličan, rade obe brzine, lift je ok. Na gramofonu nije ništa polomljeno, niti okrnjeno, šarke su odlične. Nedostaci su kozmetičke prirode. Na poklopcu je nalepljena folija, a ostala oštećenja možete videti na fotografiji broj 10. Namontirana je glava Ortofon OM5 (preslušano je oko 50-ak ploča sa njom). Fotografije su originalne. Cena: 1900 dinara bez Ortofona, a sa Ortofonom je 4000. Bez zamena. Nalazi se u Subotici. Tel: 061/267-25-47
×
×
 • Create New...