Jump to content


wwweljko

Članovi
 • Posts

  1,228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by wwweljko

 1. Chord Odyssey 2 : 2x2m 

  TEHNIČKE KARAKTERISTIKE :  Tip provodnika 2×12 AWG posrebreni bakar Izolacija PTFE Konfiguracija Twisted pair Precnik 8mm.  

  Chord Odyssey je jedan od omiljenih zvučničkih kablova u Hi-Fi svetu. Ekstremno kompatibilan sa velikim brojem različitih sistema uz odličan kvalitet reprodukcije.  
  Chord Odyssey je po konstrukciji sličan Chord Rumour kablu, ali je izrađen od provodnika većeg preseka. Ovo doprinosi unapređenju dinamike zvuka naročito u području basa. Činele zvuče izuzetno realno, akustična gitara kao i klavir imaju prirodnu težinu i realizam. 

  Sa ovim kablom vam nece faliti bass.

  Cena 80e

  Transparent The Link : 1m 

  Kabl renomirane firme , made in USA .  
  O kvalitetu dovoljno govori cena od 400 $ .  
   

  Cena 60e

  Veljko 063/616-954

  odyssey-2.jpg

  20180617_130523.jpg

 2. On 1.7.2018. at 0:29, Kuršum said:

  Nije nove pazario mislim. Doneo mu je lik koji donosi iz Nemačke zvučnike, često donosi Dynaudio, a čije sam ime zaboravio, ali nisu bili novi. Mislim da ih je imao i pre 2014.

  Zoki HiFi

 3. Tehn Specs :  

  • Sensitivity . . . . . . . . . . . .86 dB
  • Power handling . . . .150W
  • Impendance . . . . . . . . . . 4 ohms
  • Weight . . . . . . . . . . . . . . . . . . .13,6 kg
  • Dimensions . . . . . . . . 859x259x204


  Ono čime oduvek plene zvučnici kompanije Dynaudio prisutno je i kod novog modela. Skoro potpuno neutralan ton, otvorena zvučna slika s predivnim tranzijentima, potpomognuta bas linijom čije dinamičke karakteristike, oslobođenost od izobličenja i brujanja, kao i detaljnost, daju ovim “ dancima” jedinstven pečat u moru bezličnih i krajnje prosečnih zvučnika budžetske klase. Bas, koji nas je neprekidno iznenađivao svojom čistoćom, agilnošću i težinom, pokazao se takođe i kao vrlo kontrolisan i odmeren kad je to trebalo. Svoje sjajne karakteristike nije gubio ni pri glasnom slušanju nešto komplikovanijih dela klasične muzike, niti prilikom slu- šanja bilo kog drugog muzičkog pravca. Visoki tonovi nalaze se u potpunoj harmoniji sa ostatkom tonova iz celokupnog frekvencijskog opsega, a njihova detaljnost i finoća su na vrlo visokom nivou. Vokali i žičani akustični instrumenti, kao i ostatak srednjeg frekvencijskog opsega, bili su oslobođeni od koloracije i veoma prijatni za uho. Model Audience 62 karakteriše ne previše topla, izuzetno fokusirana stereo slika, koju odlikuju širina i odlična separacija instrumenata. Neutralnost ovih zvučnika, kao i njihova odlična balansiranost, uz sjajne dinamičke karakteristike, ostavljaju izbor vrste muzike u potpunosti slušaocu, ne favorizujući nijedan pravac posebno. Pomalo u neskladu sa onim što bi se po proizvođačkim specifikacijama moglo zaključiti (niska osetljivost od 86 decibela i otpor od 4 oma), jeste osobina ovih zvučnika da prilikom vrlo tihe reprodukcije zadrže sposobnost prikaza najfinijih detalja, kao i mogućnost da održe bas liniju punom i prisutnom sve vreme. Ovaj zvučnik preporučujemo svima onima koji vole, na prvom mestu, otvoren i neutralan zvuk, kao i kristalno čistu reprodukciju, sjajnih dinamičkih osobina. 


  Na jednom zvucniku visokotonac nije u mint stanju ( zadnja slika ) , sto ne utiče na zvuk .  
  Zato je cena 400e. 

  U zameni 500e , do pola vrednosti .

  Veljko 063/616-954

  1.jpg

×
×
 • Create New...