Jump to content


Dzek

Članovi
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

About Dzek

  • Birthday 01/01/1970

Dzek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Jos ne mogu da dam misljenje kako se slaze sa ampinom slusam tek par sati. Ali sve vise se odusevljam sa ovim malim zvucnicima vrlo dobiri zvucnici spram njihove cene, vrlo cisti, jasni, malo plici bas ali jasan, mogu reci da sam zadovoljan, prvom prilikom cu da probam diamond recimo 9.3 i 10.1.
  2. Evo konacno sam odabrao i zvucnike, da bih koliko toliko bio blizu zadatom cenovnom rangu i da bih sistem bio sto jeftiniji kupio sam wharfedale diamond 8.1. Mogu reci da mi se kutije cak i dopadaju u odnosu cenu. Sve u svemu koliko para toliko muzike izuzev DIY varijante.
  3. Mislim da sam davno imao slican problem i koliko se secam ( nisam siguran ) morao sam da koristim deck, i na njemu sam na recording level uspeo da smanjim signal.
  4. Da li mozda imas predstavu kolika mu je cena bila, jer ja sam u to vreme kao klinac da bih kupio taj kasetofon dao honorar od Dunav filma za snimanje jednog dokumentarnog filma. Tad sam imao 8 godina i pojma nemam koliko sam para dobio za snimanje.
  5. Sve slike su sa interneta, prvi kasetofon grunding c3150, i njega se najvise secam, toska 20, hitachi music centar std 2370 itd. prve ploce i prva kaseta.
  6. Probao sam kef IQ30 pa bas mi se i nije nesto dopala kombinacija, mada nisam mogao da ih dobijem na probu duze od jednog dana, tako da mozda i nisam u pravu. Sve u svemu od jeftinog sistema zvucno koliko toliko prihvatljivog u datom cenovom ragu je nemoguca. Ampino 180 eur polovno airport 80 eur polovno zvucnike jos nisam kupio ali ako to bude monitor audio RS1 kako Aciko predlaze oko 250 eur, posto je basreflex pozadi ukljucuje i stalke ( sto bas i nije srecna okolnost jer su zvucnici trebali da stoje na stolu) oko 70-80 eura i jos probe radi kupio mds sony je 500, 40 eura Suma oko 600- 650 eura. Sad ostaje jos pravi izbor zvucnika.
  7. Da li je monitor audio sigurno dobitna kombinacija?
  8. Da li ima predloga koje zvucnike za ampina.
  9. Kupio dayens ampino, cekam Air port expres mesto njega trenutno koristim MSD sony je 500, CD player sony cdp 720 QS, zvucnike probam od toga sto imam a ne koristim trenutno tannoy reavel pasive.O utiscima jos nista ne mogu da kazem, ali na prvu loptu sam ocekivao vise od ampina, no videcemo, sutra cu nabaviti jos neke kutije.
  10. Da iskljucino na stolu. Link u vezi zvucnika ne znam kako bih pozicionirao posto je otvor za basreflex pozadi, mislim da bih bili previs blizu zida.Da li mislis na pasivne 2.1 zvucnike?
  11. Premasuje budzet za oko 60 eura, mada nije to problem, a recimo neki Sony es serije?
  12. A misljenja o zvucnicima Wharfedale Diamond 8.2 i Tannoy mercury V1
  13. Mislio sam na T-amp ali nema ih nigde kod nas. Problem kako da dodjem do njega?
  14. Evo ga uklapa se u budzet http://www.kupujemprodajem.com/Marantz-PM-52-3841092-oglas.htm
  15. Znaci ovako,Air Port, tanoy M1 i ostaje pojacalo koje bih se slagalo sa tanoy m1, a uklopilo se u planirani budzet, jedino ako Siroma ne predlozi neke aktivne zvucnike koji bi bili slicnog ranga u "kvalitetu". Air Port 50 eura Tanoy m1 100 eura i za pojacalo ostaje jos 100 eura.
×
×
  • Create New...