Jump to content


Nemanjic

Članovi
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nemanjic

  1. Mislim da je neozboljno proglasavati neki komad opreme losim na osnovu testa sa jednim zvucnicima-pojacalom-CDPom...Posedujem pomenutu Yamahu AX-492 i znam da sasvim drugacije zvuci na starim Kefovima,JBL ili Philips trosistemcima iz 70ih. I ja sam,naprimer, svojevremeno bio zapanjen koliko je lose zvucao JBL iz L serije (ne secam se tacno koji) pogonjeni Technics risiverom ali za los zvuk nisam optuzio JBL.
  2. Nisam razumeo tvoj stav, u kom smislu lako nadsvirali, kao near filed monitori ili za kucno slusanje?
  3. Nemoj se maltretirati sa novom plocom,povezi jedan kond kablom sa postojecom skretnicom pa ga zalepi negde sa strane.Ako ti se svidi rezultat onda se baci na pravljenje nove skretnice,ako ne ostavi kako jeste. ps.Verovatno ce ti trebati atenuacija visokotonca,probaj i to.
  4. Izgleda bolje nego sto sam ocekivao.
  5. Po mom misljenju sto je bolji drajver to je potrebnija bolja skretnica.Ugradnjom nejjeftinijeg MKT kondenzatora od 120din umesto elektrolita dobices mnogo cistiji zvuk.Da sam na tvom mestu zamenio bih samo kondenzator koji je redno vezan na visoki,za pocetak. ps.kako si nabudzio seas visokotonce na plasticnu masku kutije,moze li neka slika?
×
×
  • Create New...