Jump to content


Deen Martin

Članovi
  • Posts

    262
  • Joined

  • Last visited

About Deen Martin

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Location
    ...virim iz frizidera...
  • Interests
    interesantna letovalista

Deen Martin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Deen Martin

    Vicevi

    Ceo forum je postao vic, od kada, pretpostavljam ljudi, koji nesto tu kao pisu pre razmisljaju o tome kako ce to nesto sto napisu biti "protumaceno" od strane administratora(ili kako ce na to administrator "odreagovati"; jer i majmun moze procitati izmedju redova, a ne za mrvu inteligentniji homosapiens, a kamoli neko ko nema panj umesto mozga), nego da istaknu neku poentu svog teksta ili neki deo svog misljenja ili objasnjenja, bez obzira na misljenje, ego i stav ili bracno stanje tog nekog drugog clana kome je to sve upuceno, jer, ako forum ne sluzi za razmenu misljenja, iskustava itd., najbolje je onda za sve ukupno i svakoga ponaosob da ne "dolazi" vise, ako makar malo vrednuje svoje misljenje i svoje vreme(slobodno ili radno), jer onda to potpuno gubi smisao i "sam sebe pravi budalom bez ikakvog razloga". Neka se onda uvazeni administrator svadja sa samim sobom i neka sam sebi zakljucava teme i postuje besmislene off-topic replike i ubacuje svoje misljenje kao neka baba sa hemijskog ciscenja, ako mu je to cilj, jer on se za sve pita, a ne "masa clanova", ili neka jednostavno zatvori forum i svako ce znati "na cemu je". Pa ko nesto prodaje ili trazi ili menja, neka se igra sa halo oglasima, a ne ovako, kao neka dzungla. Budalastina. Pozdrav svima, idem da se izlogujem dok nisam dobio proliv.
  2. Deen Martin

    Vicevi

    Leži Fata u komi na bolniÄkoj postelji. Jedan dan medicinska sestra je pere spužvom. Kako ju je trljala, proÄ‘e malo i po pici. Kad na monitoru, malo živne crta i bip se ubrza. Veli ona doktoru Å¡ta je bilo, a on odma kaže nek se muž Mujo hitno pojavi u bolnici. DoÅ¡o Mujo i veli njemu doktor Å¡ta je bilo, pa nastavi: Mujo, mislim da bi malo oralnog seksa napravilo dobru stvar, možda se Fata i probudi iz kome. Mujo zbunjen, ali veli mu doktor kako su već navukli zavjese da drugi ne gledaju. Pristane Mujo,ode iza zavjese, kad nakon pet minuta, zaÄuje se ravnomjerno piÅ¡tanje iz aparata. Doktor uleti pogleda na monitor i vidi ravnu crtu. Fata otegnula papke. Pogleda doktor prema krevetu, kad Mujo navlaÄi hlaÄe i veli: Doktore, mislim da se uguÅ¡ila.
  3. Deen Martin

    Vicevi

    Klinca pregazio autobus na kome pise "Plazma, ne pusta te da odrastes!"
  4. http://www.youtube.com/watch?v=swL0ITbGNno
  5. Deen Martin

    Vicevi

    Kaze Englez: Moja je zena u krevetu ko lavica... Kaze Francuz: Moja je zena njezna ko leptir... Kaze Mujo: Ni moja ne lici na covjeka...
  6. http://www.youtube.com/watch?v=2lffppVM ... re=related
  7. ... i onda se ona prasina ''vrati''.
×
×
  • Create New...