siroma

Članovi
 • Content Count

  6,272
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by siroma

 1. Topla preporuka za spora jela. preferiram mehanički nad digitalnim ( što da se greje elektronika) Grne, poklopac, sporo krčkanje (noćom), delišous https://fagor.rs/slow-cooker-super-krcko/ Povremeno je na popustu pa se može da nabavi baš povoljno i na rate. (10ak rata, neosetno)
 2. siroma

  Alan Ford

  https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/zivot-i-stil/1837943-ovaj-strip-moze-da-vam-spasi-zivot-inspektorka-lana-tafi-otkriva-sve-o-falsifikovanim-lekovima Kad smoveć dotakli i izdanja inspirisana Alanom Fordom
 3. Sad mi bio na vrata prodavac mts paketa. Ponuda je sledeća: BOX4 TV: 3 setup boxa sa vraćanjem unazad (tri TV aparata ukupno) , HBO do kraja godine a verovatno i sledeće mobilni : Omorika 1 ka svima neograničeno , m:tel 100 minuta (bosna, CG, AU ne mi interesa, nemam nikog tamo) internet 20/4 Fiksni: neograničeno ka fiksnim i ka 064 i 065 Specijalna ponuda 10 meseci po 1 dinar a posle (do dve godine) 3699 dinara. To mu dodje 2160 dinara mesečno u proseku za dve godine. posle će vidimo koji paket i kod koga. Trenutno plaćam 3430 sbb i 1700 mts =5130 Račun mi 3000 manji (tj više nego duplo) malo li je? E sad , pitanje za forumaše koji imaju mts. Kako ste zadovoljni kanalima i slikom ?
 4. daj sliku. Šta joj fali?
 5. siroma

  Zanimljive slike

  https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/abYEyo8_460svvp9.webm
 6. Nisam ja dovoljno kulturan za te Rimljanske. Meni jedva i ovi Zaplanjski dobri.
 7. Zoveš na kupus. Mene. Kad budu repovi onda zovi.
 8. http://mondo.rs/a1150129/Magazin/Lifestyle/Teleci-govedji-repovi-recept.html
 9. siroma

  Smesne slike

  Švajseraj https://images.app.goo.gl/86ppaDACQG7VuyHi7
 10. siroma

  Kakav oglas 2019.

  Jednom doneo drugar pojačalo kod mene na kanal. Kupio za dž. Sve radi a nema zvuka. Pogledam pozadi. Fale jumperi iz preampa u amp. Najkraća popravka u istoriji.
 11. siroma

  Šta se gleda?

  A do sad je snimao inetektualne drame
 12. Ako si ti ovo ovako spremio i servirao ja ću ga izedem stanjir.
 13. Žganci su valjda kačamak. Proja je hleb( pogača) od kukuruznog brašna. Luksuzna proja je sa pola kukuruznog pola pšeničnog brašna, sirom, jajima, jogurtom, slanina ili suvo meso odozgo .
 14. Sladak kupus nevolem. Može podvarak. Kiseo sa dosta jakog mesa, ukrčkan i zapečen. Sa posnom projom. ( ništa jaja, sir, pšenično brašno)
 15. siroma

  Smesne slike

  Mislite da je vaš posao težak? https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a5M52Zq_460svvp9.webm
 16. Ja sebi ne bi smeo da dozvolim bahatost koju si prisvaja Grau i da kažem šta je pogrešno u kulinarstvu ( pečurke i suvo meso). Sve je stvar ukusa. Ja recimo ne volem da se u tanjiru sa repovima jurim sa šargarepama i krompirom. To povrće može uz teleću glavu koja ima mnogo više masnoće i ne-krtine pa treba da se razbije . Daklem u Niš ima dve vrste repova. Tzv Krokodilčići ( služe se najbolji u Tri fenjera) koji su skuvani i u komadu servirani ( sa koskom) I ovi obeskošćeni koje preferiram. I jedni i drugi se spremaju nadugačko i na veliko. Tajna svih dobrih jela je da se sprema velika količina. I vojnički pasulj je dobar što je kazan ogroman. Toliko se dugo kuvaju da se koska samo tresne na dasku i sve otpadne. Poslužuju se u grne. Vidi sliku. Naravno da nisu jela za koja se poteže čak u Niš. I mi ne potežemo u kafanu zbog radi repovi. To nam više dodje kao prelaz sa mezeta na glavno jelo, da se napravimo sa rakije na vino. Malo jače meze. Kao teleća sarmica, teleća glava,...S makarone teško da neko služi u Niš. To mu onda dođe glavno jelo. @CrnaKafo Nisam skapirao "Šta sa sirom nije uspelo". Nisam pominljao sir. Kajmak da nije?
 17. siroma

  Alan Ford

  Imam sve AF u papiru Imam sve AF u PDFu https://apkpure.co/alan-ford/