Jump to content


New Content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

  1. Today
  2. Gould je u najmanju ruku bio specifičan interpretator. Specifičan način izvođenja, klavir koji je modifikovan da više zvuči kao fortepiano nego klasičan klavir. I naravno, mala trpezarijska stolica na kojoj je sedeo, manirizmi sa rukama i pevanje melodije koje se često čuje na njegovim snimcima.
  3. Yesterday
  4. giZ_Mo

    Nad c160

    Зато што постоје потови који имају све пинове у једном реду RK 16 Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  5. Krca44

    Sony SS-G5

    Da li pod "japanskim basem" mislite na jedno-tonski bas tj. takav utisak, kao da bas gitara svira samo sa jednim tonom umesto sa vise zica i tonova ? Pitam iz radoznalosti, moj Luxman L2 integralac tako prezentuje bas i zvucnici tu nista ne mogu pomoci.
  6. Ja imam Harbeth, imao sam ranije i linn verziju. To i jeste napravljeno za male studijske prostore. Ovaj Harbeth čak ima i odličan bass, sećam se da kad sam ih jednom prilom stavio na podnostojeći sbl da je to sviralo kao da rade veliki zvučnici, kad sam pozvao sina nije mogao da poveruje da rade mališani, iako rade od 70hz mid bass je odličan. Dopuni se wooferima i to je to. Video sam jedan par novijih Harbeth na PFM forumu za 900funti u prelepom rosewood finišu, pa sam se setio ove teme.
  7. Novi dac, FX Audio SQ5, odličan, za 110 evra svira samo tako 🎵
  8. Искрено ни Ја, ово је страшно [emoji317] Послато са M2006C3MNG помоћу Тапатока
  9. Ostrvska kompanija iFi Audio započela je obnavljanje svoje najpopularnije serije lansiranjem D/A konvertera ZEN DAC 3 i gramofonskog pretpojačala ZEN Phono 3. Osnovni i prepoznatljivi oblik kućišta ostao je nepromenjen, ali nova kombinacija sivih nijansi i zlatnih detalja donosi osveženu pojavu i luksuzniji izgled ovih pristupačnih uređaja. ZEN DAC 3 opremljen je Burr-Brown kolom u patentiranoj True Native tehnologiji, koje prihvata PCM do 768 kiloherca, DSD512, DXD i MQA. Kao jedini ulaz predviđen je USB-C port, dok analogni single-ended izlaz […]Pročitajte ceo članak
  10. Last week
  11. Veoma malo korišteno napajanje, kompletno pakovanje sa svim adapterima i domaćom garancijom. 50€ fiksno.
  12. Iron man

    Šta se gleda?

    Beše neki linak na kinesku verziju pa se izgubi. Molio bih postavljaca linaka @batapet-a da ga pošalje na Privatne Poruke
  13. Paul Weller - Wild wood... Sad me jako češe da čujem neko drugo izdanje. Nikad nisam imao ovakav zvuk. U momentu vrlo čudan vokal i srednji, bukvalno kao da se neko igrao pri remasteru, kao Mp3 da je. Ali nije onaj buđav ućeban zvuk bez visokih pa da kazem ne valja ploča i zaboravim na zvuk. Jedan je od omiljenih albuma je koji mogu da slušam i na tranzistoru. Samo vrlo čudno, na momente je zvuk odličan, na momente baš loš zvuk. Srećom nema tu nekog vristanja i neslušljivosti, pa može da se prži glasno. Treba ga proveriti još nekim izdanjem, steta sto je first press preskup. Jedna mala anegdota. Paul Weller i sam vinildžija u jednom susretu sa fanovima dobije jedno pitanje od gramofondžije fana; Kad će već jednom da izađe reizdanje ovog albuma na vinilu, želi tu ploču, nigde je nema, bez velikih para? Odgovorio mu je da to zaista ni najmanje od njega zavisi, da bi i on voleo da je ima ali i da pošto vidi koliko mu je ovaj veliki fan može besplatno tom prilikom da mu odzviždi bilo koju pesmu. Fuckin' legend 🤣🤣🤣
  14. giZ_Mo

    Hi-end girls

    Ово је ипак лепша слика 😘
  15. Monitor Audio Bronze serije centralni i zadnji (ili bočni) zvučnici za 5.1 (7.1 itd) sistem. Korišćeni u kućnim uslovima. Kao novi. Kontakt preko Viber, WhatsApp ili KP poruka. Cena 250 EUR.
  16. Prodajem aktivne zvučne kutije opisane ovde: Cena kompleta sa digitalnim i audio kablovima je 1850EUR. Kontakt preko poruka.
  17. Zbog odlaska u inostranstvo navedeni zvučnici su na prodaju. U međuvremenu sam zamenio spoljno ožičenje tako da je sada i ono, kao i unutrašnje, sa Oehlbach bakarnim odnosno srebrnim kablovima. Uz kutije poklanjam i odgovarajuće, veoma kvalitetne, digitalne kablove (za SPDIF ulaz i digitalnu vezu između kutija) i RCA kablove za analognu vezu pre-out i Hypex. Vrednost kablova je preko 200EUR. Sve zajedno 1850 EUR. Korisne informacije: http://www.troelsgravesen.dk/Jenzen-SEAS-ER.htm https://www.hypex.nl/products/amplifier-families/fusion-amplifier-family/fusionamp-fa123
  18. Ma nespavam ali mi to nista negovori o kvalitetu. Suvise se lako barata sa kvalitetom bakra od N8 i N7 cak se i dodaju srebrne zice za mali novac.
  19. Ih, nisam u toku. Izašle nove pločice Purifi 1ET9040BA. Vidim da je amp u pre-order. Napajanja su 2 komada SMPS1200A180. @zflazar... deluje mi da nisi ništa razumeo, ali nije ni prvi ni poslednji put. Audiophonics je tu fantastično nebitan. Bruno Putzeys je tu bitan. Njegove konstrukcije/design pločice ugrađuje na desetine firmi u svoja class D pojačala. Celo pojačalo je izlazna pločica (class D) i napajanje (smps).
  1. Load more activity
  • Hi-Files magazin

  • Podržite rad foruma

  • Recent Status Updates

    • maxa.maxa

      Pozdrav ljudi,
      Treba mi Balans potenciometar stereo 2X250K nazubljeni sa duzom osovinom.Ako neko ima viska kupio bih za moje pojacalo,ili ako neko zna gde ima znacilo bi mi.
      Hvala 

      · 0 replies
    • nesone  »  Djole & Petar

      Nenad je iz Vrsca. Ovo sve radi preko telefona?
      · 2 replies
    • Duki-Neoplant  »  violent femmes

      Da li mi možte pomoći da stupim u kontakt sa GAVROM iz Novog Sada, da pokušam sreću, možda prihvati ovaj mali zahvat (ja se ne usuđujem, da ne polomim nešto)? Treba mi pomoć oko zamene malog zupčanika na Technics gramofonu SL Q33. Nije potreban nikakav servis niti podešavanja, SAMO zamena zupčanika. Na putu mi je novi zupčanik iz inostranstva (biće tu za par dana). Radi se o zupčaniku sa slike u prilogu. Hvala unapred

      · 0 replies
    • Duki-Neoplant  »  sondek

      Pozdrav za Sondeka. Upravo mi je Branko napisao da je moguće da znaš telefon od GAVRE iz Novog Sada koji je stručnjak za Technics gramofone (n adam se da je Gavra još aktivan u servisiranju gramofona. Meni treba neko ko zna (ja se ne usuđujem da probam) da zameni mali zupčanik (na slici) na gramofonu Technics SL Q33. Zupčanik mi je na putu iz inostranstva, što znači da deo imam. Samo mi treba neko (iz Novog Sada) ko zna to da zameni. Pogonsku gumicu sam upravo zamenuo i tada video da je mali zupčanik napuknut. Zahvaljujem se unapred na pomoći da nađemo GAVRU koji to zna da uradi.

      · 2 replies
×
×
  • Create New...