Jump to content


All Activity

This stream auto-updates

  1. Past hour
  2. zormanic

    USB ili LAN

    Naravno da može. Jedino da se prvo vidi pristup tom printeru kroz CC. Šta se pušta, kako, kroz koji protokol i po kom portu. Za početak bi sve isprobavao sa fiksnom IP addr.
  3. Nixie

    USB ili LAN

    Nema, ima USB i LAN. Mislim da se preko mreže opet može štampati sa mobilnog.
  4. zormanic

    USB ili LAN

    PS Nigde ne vidim da taj Kiosera ima WiFi ili BT !?!
  5. Operater

    Hi-end girls

    sto bih ja ovo posedovao (mislim na zvucnike)
  6. zormanic

    USB ili LAN

    Za ozbiljne brzine i pouzdanost, samo žica u lokalnoj mreži. Kyocere su zakon za kanc., ali u kucnim uslovima treba da se odradi posao. Da li možeš da pristupiš Comman Centru tog štampača ? (kroz neku browser zadavanjem IP adrese štampača) Dobićeš ovaku neku stranicu:
  7. Jeste, sasvim je u redu zvuk. Tri izdanja imam, sve je ok.
  8. Today
  9. petarjovic

    Hi-end girls

    Ne znam nadjoh na fejsu, kao i ovu🙃
  10. popajp

    USB ili LAN

    Hvala ljudi na odgovorima, još jedna molba, ako neko zna. Kupio sam Kyocera FS-1025 štampač i ne mogu nikako da ga povežem wifi sa telefonom da bi štampao. Ovaj program za android što sam skinuo ne ide (Kyocera mobile print), a kasnije sam video da važi za modele od 1028 pa naviše. Zna li neko koji da skinem na telefonu?
  11. Jel iole pristojan zvuk? Sent from my SM-A715F using Tapatalk
  12. Е најзад и Београд [emoji1212] да се спомиње! [emoji106]
  13. Aliexpress prihaja https://vm.tiktok.com/ZMMbaMwNL/
  14. kiLDer

    Hi-end girls

    Ovo kod kolege Dekija... Sent from my motorola edge 20 using Tapatalk
  15. Nixie

    USB ili LAN

    Imam i jedan mali kući, neki stari, zatreba povremeno. Samo USB konekcija. Pri nabavci je bilo primarno da je što manji i što jeftiniji.
  16. Iron man

    USB ili LAN

    Najbolji je firmin stampac. Ne brines za papir i toner
  17. Novi broj časopisa Hi-Files naći će se u prodaji u utorak, 30. aprila. Nakon vesti iz audio-video sveta, u uvodnom delu možete pročitati obimnu reportažu s Hi-Fi Showa u snegom prekrivenom Oslu. Audiofilske recenzije predvodi NAD-ov moćni M66 iz serije Masters, koji predstavlja savršen mrežni plejer, DAC i pretpojačalo za sistem visoke klase. Posle više od 10 godina na našem testu našao se proizvod ostrvske kompanije Creek Audio, i to novi integralac s digitalnim ulazima i oznakom 4040 A. Sledi […]Pročitajte ceo članak
  18. Nixie

    USB ili LAN

    Najbolji je WiFi štampač. Ako se nov kupuje, gledati da ima WiFi. Može se štampati sa mobilnog. A mogu i komšije da štampaju. 🤣
  19. Ima li neko neko izdanje a da zna da je iz ove fabrike u N.Sadu? https://www.mojnovisad.com/vesti/soulpeddler-fabrika-vinila-na-klisi-dobila-i-koncertni-prostor-foto-id26259.html Sent from my SM-A715F using Tapatalk
  20. Ko hoće da ima neki ex-YU vinil ima dve opcije: 1. Platiti u startu precenjen i po očuvanosti diskutabilan vinil koji je izdat u tom nekom periodu osamdesetih 2. Novo reizdanje, koje u najgorem slučaju zvuči isto kao i ono koje je svojevremeno izdato Pa ko kako hoće.
  21. Nove neraspakovane. Herbert Von Karajan Johannes Brahms - Symphonien Nr.2-Nr.3 3LP Herbert Von Karajan Ludwig van Beethoven, Berliner Philharmoniker 3LP
  22. Father

    USB ili LAN

    USB povezan štampač će raditi na lokalnom računaru na koji je povezan USB kablom. LAN povezan štampač omogućava štampanje više računara u lokalnoj mreži na njega. Potrebno je i instalitari adekvatan network driver na svakom računaru posebno, koji će omogućiti printing preko mreže na predmetni printer. Printer se u ovom slučaju vezuje za lokalni network switch/rooter. Takođe USB povezivanje omogućava shereovano printovanje sa drugih računara na lokalnoj mreži ali podrazumeva podešavanje deljenja i mrežnog printovanja samo dok je lokalni računar uključen i povezan na zajedničku lokalnu mrežu.
  23. popajp

    USB ili LAN

    Možda i nije pravo mesto da ovo pitam, ali oprostite mi. Kako je bolje povezati štampač, USB ili LAN kablom? Mislim koje je brže i pouzdanije?
  24. Dzaba press kad je to u 90% slučajeva blagi užas od snimaka (produkcija) u startu.
  1. Load more activity
  • Hi-Files magazin

  • Podržite rad foruma

  • Recent Status Updates

    • maxa.maxa

      Pozdrav ljudi,
      Treba mi Balans potenciometar stereo 2X250K nazubljeni sa duzom osovinom.Ako neko ima viska kupio bih za moje pojacalo,ili ako neko zna gde ima znacilo bi mi.
      Hvala 

      · 0 replies
    • nesone  »  Djole & Petar

      Nenad je iz Vrsca. Ovo sve radi preko telefona?
      · 2 replies
    • Duki-Neoplant  »  violent femmes

      Da li mi možte pomoći da stupim u kontakt sa GAVROM iz Novog Sada, da pokušam sreću, možda prihvati ovaj mali zahvat (ja se ne usuđujem, da ne polomim nešto)? Treba mi pomoć oko zamene malog zupčanika na Technics gramofonu SL Q33. Nije potreban nikakav servis niti podešavanja, SAMO zamena zupčanika. Na putu mi je novi zupčanik iz inostranstva (biće tu za par dana). Radi se o zupčaniku sa slike u prilogu. Hvala unapred

      · 0 replies
    • Duki-Neoplant  »  sondek

      Pozdrav za Sondeka. Upravo mi je Branko napisao da je moguće da znaš telefon od GAVRE iz Novog Sada koji je stručnjak za Technics gramofone (n adam se da je Gavra još aktivan u servisiranju gramofona. Meni treba neko ko zna (ja se ne usuđujem da probam) da zameni mali zupčanik (na slici) na gramofonu Technics SL Q33. Zupčanik mi je na putu iz inostranstva, što znači da deo imam. Samo mi treba neko (iz Novog Sada) ko zna to da zameni. Pogonsku gumicu sam upravo zamenuo i tada video da je mali zupčanik napuknut. Zahvaljujem se unapred na pomoći da nađemo GAVRU koji to zna da uradi.

      · 2 replies
×
×
  • Create New...