LG_G3

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2014-2015
LG G3

LCD IPS ekran od 5,5 inča sa tankim okvirom najveća je atrakcija smartfona LG G3. Rezolucija ekrana je 2.560×1.440 piksela, što omogućava prikaz gotovo dvostruke količine detalja u odnosu na Full HD. Opremljena senzorom od 13 miliona piksela, kamera donosi autofokus sa laserskim zrakom, kao i stabilizator slike. Ljubitelji muzike će umeti da cene sposobnost reprodukcije visokorezolutivnog materijala (192/24), kao i činjenicu da je zvučnik opremljen pojačalom od jednog vata. Ostale izvanredne mogućnosti obuhvataju micro SD slot, procesor od 2,46 gigaherca, veliku bateriju kapaciteta 3.000 miliamper-sati i Knock Code sigurnosni sistem. Sve ove karakteristike pretvaraju LG G3 u nesumnjivog pobednika.

LG-G3-net

 • • •
Huawei_Ascend_P7

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2014-2015
Huawei Ascend P7

Znatno tanji od većine mobilnih telefona na tržištu, 6,5-milimetarski Ascend P7 nastavlja uspeh P serije proizvođača Huawei. Sa petoinčnim LCD ekranom rezolucije 1.920×1.080 piksela, ovaj telefon ima instaliran operativni sistem Android 4.4.2 sa dodatkom Emotion UI interfejsa. Podatak da kompanija sama izrađuje četvorojezgarni procesor na 1,8 gigaherca zaista je impresivan. P7 ima dve kamere i omogućava visokorezolutivne selfije zahvaljujući prednjoj kameri od osam miliona piksela, dok zadnja ima 13 miliona piksela, blic i prateću aplikaciju. P7 je izveden u predivnom staklenom finišu i dostupan je u crnoj ili beloj boji, po atraktivnoj ceni.

Huawei-Ascend-P7-net

 • • •
AKG_K845BT

EUROPEAN HEADPHONE 2014-2015
AKG K845BT

Kvalitet zvuka je ovim AKG slušalicama doneo EISA nagradu. K845BT su over-ear slušalice sa 50-milimetarskim drajverima, bas-refleks dizajnom, velikim jastučićima i metalnim nosačem. Ove slušalice omogućavaju izbor između povezivanja kablom i blutut veze sa dodatkom NFC tehnologije. Lagane, udobne i lepo dizajnirane, ove slušalice se mogu sklopiti zarad lakšeg prenosa ili pakovanja. Tokom bežične upotrebe baterija traje gotovo osam sati, a punjenje se obavlja pomoću micro USB adaptera. Ovo je veoma lep headset sa pristupačnim komandama, dubokim basom i dobro izbalansiranim, prijatnim zvukom. AKG K845BT nisu idealne samo za slušanje muzike, već su, zahvaljujući integrisanom mikrofonu, odlične i za telefonske razgovore.

AKG-K845BT-net

 • • •
SonyXperia_Z2_Tablet

EUROPEAN TABLET 2014-2015
Sony Xperia Z2 Tablet

Vitak, elegantan i uglađen, tablet Sony Xperia Z2 nesumnjivi je EISA pobednik. Ovaj zavodljivo dizajniran tablet impresioniraće korisnike zapanjujućim kvalitetom slike 10,1-inčnog LCD IPS ekrana sa rezolucijom 1.920×1.200 piksela, koji kreira žive boje, slojevitu crnu podlogu i izuzetan nivo detalja. Brz kao munja, Xperia Z2 tablet je pokretan četvorojezgarnim procesorom Qualcomm Snapdragon 801 na 2,3 gigaherca, ima tri gigabajta RAM memorije i instaliran operativni sistem Android 4.4, što omogućava nenadmašan doživljaj surfovanja u pokretu. Jednostavan za upotrebu i savršen za gledanje Full HD filmova ili igranje omiljenih igara, ovaj tablet je IP58 sertifikovan (vodootporan do 30 minuta na dubini od 1,5 metara u slatkoj vodi), a superiorna baterija kapaciteta 6.000 miliamper-sati omogućava više od 13 sati maksimalnih audio-video performansi.

Sony-Xperia-Z2-Tablet-net

 • • •
Harman_Kardon_Esquire_mini

EUROPEAN MOBILE AUDIO SYSTEM 2014-2015
Harman Kardon Esquire Mini

Atraktivni, prenosivi i moderno dizajniran aktivni zvučnik snage 2×4 vati, Esquire Mini isporučuje izuzetan audio-ugođaj i izrazito visok kvalitet zvuka. Dizajn je vitak i elegantan, a konstrukcija izdržljiva, dok integrisano postolje obezbeđuje da zvučnik stoji uspravno kako bi pružio najbolje preformanse. Esquire Mini je napravljen za ljude u pokretu, pa je opremljen punljivom baterijom koja traje osam sati i može da puni druge uređaje preko USB porta. Dodatno, uređaj može biti korišćen kao hands-free zvučnik za telefonske razgovore. Esquire Mini osvojio je EISA nagradu zahvaljujući izuzetnim mogućnostima i impresivnom kvalitetu zvuka.

Harman-Kardon-Esquire-Mini-net

 • • •
Samsung_Galaxy_K_zoom

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015
Samsung Galaxy K zoom

Samsung Galaxy K zoom objedinjuje mogućnosti i funkcije smartfona i kompaktnog fotoaparata. Android uređaj baziran je na poznatoj Galaxy platformi, koristi 4,8-inčni AMOLED ekran i optički stabilizovano 10x uvećanje za kameru. BSI CMOS senzor od 20,7 miliona piksela nadmašuje rezoluciju mnogih fotoaparata i isporučuje sjajan kvalitet slike, posebno u uslovima slabog osvetljenja. Podešavanja otvora i brzine blende, kao i ISO vrednosti, mogu se podešavati manuelno ili ostaviti u automatskom režimu rada. Sa Wi-Fi i 3G/4G povezivanjem, fotografije se mogu deliti na društvenim mrežama ili sačuvati u mrežnom skladištu odmah nakon što su napravljene. Paket uključuje aplikacije za editovanje i deljenje, koje dodatno poboljšavaju mogućnosti ovog smartfona.

Samsung-Galaxy-K-zoom-net

 • • •