Jump to content


Chakija

Članovi
  • Posts

    764
  • Joined

  • Last visited

About Chakija

  • Birthday 01/01/1970

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    NS
  • Interests
    Auto-moto,audio,sport...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chakija's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nadam se da će uskoro prosvirati jos jedan par kutija sa ovim drajverima, urađen sa kvalitetnijim kondovima u skretnici. Tannoy i Amity je stvarno liga za sebe... Tesko da nešto može da dobaci takvom doživljaju tonske prefinjenosti.
  2. Ja ih gledam poslednjih dve godine Sjajni drajveri - mekano vešanje i dubok bas. Odličan slam/kick. Visoki isto odlični. Doduše, nemaju magiju alnico tannoy-a
  3. Kad već pomenusmo hipsteraj, kako bi SissySit svirao sa Harbethom?
  4. Previše komplikovano organizovan sistem! Zvučnici preveliki! Potencjalni upgrade - aktivni Rogers Ls3/5 sa integrisanim DAC-om i web playerom?
  5. Da li ima opcija da se iznajmi na dva-tri dana? Iz NS-a sam, a hteo bi da čujem kako svira ovo pojačalo...
  6. Ma to je nemac, nema dušu... Naravno da se šalim - fenomenalno izgleda i verujem da isto tako zvuči! Nema hi-fija pre Pro-A !
  7. Hvala na informaciji! Malo me čudi da je M2 na nivou Pathos-a po pitanju svih ostalih parametara sem kontrole/snage...
  8. Kakav je M2 u poređenju sa Pathos-om?
  9. Odličan sistem - verujem da sjajno zvuči! Ko jednom proba Chord-a...Qutest/Hugo2 imaju stvarno izuzetan zvuk. Ja sam se zalepio kad sam ih čuo na sajmu u kombinaciji sa exposure/spendor classic. Tesko je naći preamp/amp da isprati taj nivo kvaliteta. Tek kad se proba Hugo2 / TT2 / Dave direktno spojen na kutijama od 95+ db koje nisu teške za teranje (nešto tipa DeVore Orangutan O/96) - nema povratka nazad!
  10. Imao sam juce prilike da čujem i vidim Igorov sistem. Kod Igora je prošlo mnogo vrhunskih uređaja najviše klase, ali sa ovom trenutnom postavkom mislim da se dobilo nešto zaista posebno. Najviši standard u audiofilskom smislu je ispoštovan pri izboru svake komponente počevši od utičnice pa sve do prelepih tannoy kutija. Mislim da bi se za svaku komponentu mogla ispisati neka interesantna priča Prvi utisak na mene su ostavili prelepi tannoy kessington. Nivo završne obrade je baš baš dobar. Amity je već ranije opisivan tako da ne bih bez veze trošio superlative na njegov izgled. Dirigent u čitavom sklopu je naim player. Mislim da je jedan od glavnih krivaca za hi end potpis čitavog sistema u smislu nenormalne dinamike i prat-a Amity vozi tannoy na transparentan, dinamičan i tonalno u potpunosti prirodan način. Jednostavno, kao da je u pitanju "wire with gain" ali sa dušom. Probali smo i BAT sa babuškama i to je isto neverovatno dobar zvuk, ali mislim da je za muziku koju smo većinom slušali, Amity+tannoy match made in heaven. Jasno je da loša produkcija nije razmatrana. Ako bi sistem posmatrao u naekstremnijem kriterijumu, mislim da bass-u fali malo ekstenzije/tela, dok za sve ostalo nemam apsolutno nikakve zamerke. Svakako, ovo je nesvakidasnja klasa zvuka sa kojom bi se valjalo družiti dugo dugo godina... Igore, hvala na divno provedenom popodnevu uz vrhunski zvuk, konjak, kafu i pljesku!
  11. "Kako se ti zoveš" ? Delija, manje-više slični utisci Baš bih voleo i danas da idem...
  12. Odličan sajam, za mene najbolji do sada. Sreo sam skoro sve ljude sa foruma sa kojima sam se ranije upoznao i veoma mi je drago što sam uspeo da popričam sa svima. Hvala organizatoru! Najveće razočarenje - Blumenhofer, Unison, ATC i kada je neko ispustio goluba u rotary sobi! JBL bolji nego prošle godine. Auris veoma dobar, mada mi je bass bio pomalo čudan. Dizajn mi je...upitan. Odlični su mi bili Spendor u kombinaciji sa exposure i chord-om (bolje mi je sviralo nego sa young mk3). Po meni nepotrebno radio sub... Šolaja isto vrlo dobra soba ali bass prenaglasen mada vrlo kontrolisan i dubok-vidi se da je konstruktor bass freak Kii je slično radio, mada sa manje "života" i više "finese" . Sigurno će, kao i ranije, biti dosta poređenja između ove dve sobe. Esse zvučao izuzetno balansirano, ali čini mi se da je premali bio za sobu i da je poprilično bio napanjen. Ostatka izlozbe ne mogu da se setim... Voleo bih da mogu da odem i sutra.
  13. Nisam ali imam želju da probam sve što je u ponudi
  14. U pitanju je mogami 2534...
×
×
  • Create New...