Jump to content


brankoantic

Članovi
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

About brankoantic

  • Birthday 06/26/1986

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Srbija

brankoantic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Evo i mog Tandberga,gore pomenutog, http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1319-tandberg-td-20a/ http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1318-tandberg-td-20a/ http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1317-tandberg-td-20a/ http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1317-tandberg-td-20a/ http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1316-tandberg-td-20a/ http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1315-tandberg-td-20a/ http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1314-tandberg-td-20a/ http://www.hi-files.com/forum/index.php?/gallery/image/1313-tandberg-td-20a/ slike su lose,ali posluzice:-)
  2. Hocu,poslusacu Vas savet.Sutra cu postaviti slike sa opisom kvara,pa Vas molim da to pogledate i date mi koji savet.
  3. Tandberg TD 20a,a za ime servisera nisam siguran posto sam do njega dosao preko coveka koji radi u RBG.Kazem to jer sam bio vrlo razocaran rezultatima servisa,jer je moj Tandberg izazao u duplo gorem stanju.Znam da oni poseduju adektvatnu opremu(sta vise cuo sam da su bas za Revoxa strucnjaci),verovatno i kadar,ali je izgleda moja veza bila losa...pa iz tog razloga molim za pomoc.
  4. PS.svaka cast ponosnim vlasnicima;-)
  5. Pozdrav svima,otac i ja kao zaljubljenici u hifi,najvece blago koje imamo su Revox b77 mk 2 i Tandberg td 20a.Revox je ocev,u izvanrednom je stanju posto je kupljen u prodavnici,dok sam ja kao klinac skupio novac za polovnog Tandberga. Pre par godina sam ga odneo na servis u radio Beogradu,na stelovanje i podmazivanje,nadajuci se da ce izici kao stara doterana lepotica.Ali nazalost,doziveo sam da su mu ostetili mehanizam na levoj traci(traka mrda pri motanju i stvara eletricitet,msm da je izbacen iz ose) i rastelovali su mi glave.Molim vas za pomoc ako znate nekog dobrog servisera ili nekog ko moze dobaviti rezervne delove.Ovakav sluzi samo kao estetski detalj posto je spolja u idealnom stanju,a svako ko udje u stan prokomentarise da je prelep,ali mene to jos vise porazi jer ne mogu da ga doteram u funkcionalno stanje i uzivam u njemu,Hvala unapred na savetima. PS.slike cu uskoro okaciti
  6. imao ga je moj drug,solidan je,za pocetnika sasvim ok i cita sve diskove vrlo korektno:-)
  7. Extra uredjali,kao kvalitet zvuka koji daju.Slucajno imam ovaj silver risiver,isti,kao i dek iy te generacije.Stavicu uskoro slike cim ukapiram kako da ih uploadujem,pa da raymenimo iskustva okom odryavanja.Inace,zadivljen sam zbirkom,bogat si covek;)
  8. Hvala Cold .PS.placam ture,procitao sam post u mom hi fi-u
  9. Preporucite mi semu za samogradnju pojacala,sa tim da zadovoljava sledece uslove:da ima 8 izlaza po najmanje 100w sinusne snage na 8 oma,regulaciju po svakom izlazno kanalu(msm na jacinu zvuka),tri ulaza,rec izlaz ili headphones,kao i kontrolu bass i treble.Hvala unapred.
  10. brankoantic

    Branko Antic

  11. brankoantic

    Branko Antic

×
×
  • Create New...