Jump to content


marvin

Članovi
  • Posts

    488
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marvin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Imam veliku želju da jedan ovakav sistem, jednog lepog dana u bilo kom svojstvu dođe u Srbiju. Dok se to ne dogodi, ako se neko od vas zadesi u Moskvi, ima otvoren poziv... Pišite u inbox !
  2. Sopstveni modul... Ovde ima malo više informacija o pojačalu, za sad na ruskom: http://a2o-group.ru/articles/components/amplifier/ru S tim što kućište neće izgledati kao na slici, jer smo još pre nekoliko meseci odlučili da svi uređaji, pa i kućište za pojačalo, budu smešteni u 19" orman.
  3. Hvala! Privodimo kraju izradu sopstvenih pojačala u D klasi...
  4. Oppo bdp-93 Modifikovani DEQX HDP-4 procesor Multi-Channel Integra­ted Amplifier Sony TA-DA9000ES­ Receiver­ STR-DA7100ES­Integrated D-Ampli­fier Sanway­FP6400­ 18sound 21" 18sound 12" Ribbon AkipLab
  5. Nema koga ne podseća : http://www.whathifi.com/ru/reportazhi/master-yoda-pobedil-v-boyu-podrobnosti-v-konce-reportazha A verujem da je očigledno, da je takav dizajn izrazito funkcionalne prirode, a ne estetske.
  6. Slažem se potpuno da svetlo može da pokvari utisak ako radi u režimu "dugine boje u ritmu muzike". Ali mi se nismo uzdržali od eksperimenta sa kvalitetnim RGB LED izvorom u kombinaciji sa moćnim kontrolerom i daljinskim komandama.
  7. Pozdrav svima! Pre par godina moji ruski prijatelji i ja krenuli smo u ambiciozan projekat: http://a2o-group.ru/pages/index/ru (uskoro i na srpskom) Slede video prilozi, slike, linkovi, tekstovi... Marvin ----------
  8. Poenta uopÅ¡te nije u Äitanju Meditacije o Prvoj Filozofiji, Renea Dekarta (inaÄe veoma zanimljivo delo), niti u sluhu i problemima sa istim, već to, da se olako prelazi preko pojave (auto)sugestije (Å¡to u sluÄaju @ringeraja nije sluÄaj i vredno je poÅ¡tovanja) ...
  9. Pitanje za sve. I kako uopÅ¡te da budemo sigurni, kad je u pitanju recimo @ringeraja sistem, da je doÅ¡lo do ikakvih realnih zvuÄnih promena ubacivanjem CA plejera?
  10. Ringeraja, pohvalna je i korisna tvoja iskrenost. Ali ne možemo da zaboravimo sve to, Å¡to si nedavno napisao, jer je u pitanju vrlo bitna pojava, koja prožima ceo Hi-Fi - (auto)sugestija. O tome je bilo reÄi i u drugim temama, u kojima, na žalost, većina forumaÅ¡a apsolutno nije bila u stanju da prihvati postojanje jedne takve potpuno normalne pojave kod ljudi .
  11. Ako kažeÅ¡ da voliÅ¡ živu muziku, zaÅ¡to ti onda smeta izuzetna Äistoća i detaljnost? ZaÅ¡to razmiÅ¡ljaÅ¡ o "dampiranju" takvog zvuka? Ako misliÅ¡ da je "prÅ¡tanje" rezultat izraženih visokih tonova, probaj da popraviÅ¡ situaciju tonskim kontrolama. MeÄ‘utim, takoÄ‘e može biti da je "prÅ¡tanje", koje se tumaÄi kao visoka detaljnost, ipak rezultat izobliÄenja. Ne tvrdim da je tako, ali može biti, jer tebi "prÅ¡tanje" smeta. Pozdrav!
  12. Å to bi rekao gosn Willi, gospodo hvala na saradnji (Äitaj offtopiÄarenju!), te da ponovim pitanje za pokretaÄa, jer su sve Å¡anse da neće primetiti:
×
×
  • Create New...