Jump to content


stoja77

Članovi
  • Posts

    108
  • Joined

  • Last visited

About stoja77

  • Birthday 06/15/1977

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Vrsac, Srbija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stoja77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ovo stvarno odlicno izgleda...
  2. Kupljeno...moze da se zakljuca...
  3. Drugari uz lovu gratis ide i pivo...
  4. Kupio bih navedeni tjuner, samo u besprekornom stanju, kao nov, nepopravljan, da sve radi i svetli. Obavezno je da bude u silver boji (crn ne). .. Ponude preko poruka ili na telefon 063/289931
  5. Onkyo DX-6870 je bio vrhunska sprava, a vecina vrhunskih sprava i zvuci tako....
  6. Bogami i ja se slazem sa Bokijem...To sto tebi fali u zvuku po meni najvise zavisi od zvucnih kutija, ali naravno dosta i od pojacala...Ipak ti koristis AVR... Spajkovi i kablovi uticu na zvuk naravno, ali u tvom sistemu ipak u manjoj meri...
  7. A i Aiwu nesto ne vidim na slikama?
  8. Lepo komsija, lepo....Koje kablove koristis i kako si zadovoljan Revox-om...
  9. Evo jednog dobrog oglasa... http://www.kupujemprodajem.com/Miles-Davis-9227412-oglas.htm?filter_id=484016
  10. Pozdrav svim novim kolegama i od mene!
  11. stoja77

    Vicevi

    DoÅ¡ao Perica kod mame u sobu i vidi mamu i ljubavnika pa se sakrije u ormar. Kasnije mu doÄ‘e tata i ljubavnik se sakrije u ormar. Perica kaže: * Ala je ovde mraÄno. * Jeste - kaže ljubavnik. * A ja imam loptu koju mogu da ti prodam. * Å ta će meni lopta? - pita Å¡valer. * Ali ja imam i tatu - odgovori Perica. Ljubavnik pita koliko koÅ¡ta lopta i da Perici 300 eura. Sutra se priÄa ponavlja. Opet ih Perica zatekne, pobegne u ormar, a ljubavnik, kad doÄ‘e otac, za njim. * Ala je ovde mraÄno. * Jeste. * Ali ja imam patike koje mogu da ti prodam za 700 eura. * Å ta će meni, male su mi i skup si? A Perica će na to: * Ali ja imam i tatu. I ljubavnik mu opet da novac. PoÄ‘e Perica u crkvu da se ispovedi. UÄ‘e u ispovedaonicu i kaže: * Ala je ovde mraÄno. A pop mu odgovori: * Molim te, ne poÄinji ponovo!
  12. stoja77

    Vicevi

    Novi BMW stoji na semaforu, kad odjedanput otpozadi udari fica u njega. Na komandnojl tabli bmw-a ucitava se: -Found new hardware click here to install!
  13. stoja77

    Vicevi

    -Stariji covjek gluh na desno uho trazi zenu gluhu na levo uho radi poznatstva i dobrog razumjevanja! -Sifra"Dolby Surround"!
  14. stoja77

    Vicevi

    Kaze Mujo Hasi: -Moj stariji sin potpuno lici na mene! -To je zbog uticaja genetskog faktora! -A, zasto onda mladji lici na komsiju? -E ,to ti je zbog uticaja sredine!
×
×
  • Create New...