Jump to content


Istina 20 godina kasnije...


pecass

Recommended Posts

Da... kao i sva moguca svetska zapecacena dokumenta, dosjei i sl. Ako je neko radio nesto lose, zablindiraj dok svi umesani u to ne budu vise a posle kad ne mozes nikog kazniti isto ti se hvata. Skoro bila neka emisija o Vatikanu, gde su prepiske, dokumenta itd prethodnog pape zapecacena na 70-80god dok za prethodne bolje i da se ne cita. Ima jos gomila primera, slucaj Luther King je zakljucan do 2027. koliko se secam ali ocigledno je isuvise lako manipulisati masama.

Link to comment
Share on other sites

Ne verujem da je ovde bilo nekakve teorije zavere, pogotovo jer su se u to vreme zapadni i istočni blok još uvek gledali preko nišana. Jednostavno, vlade su, što samoinicijativno što sporazumno, ublažile efekte katastrofe zbog moguće eskalacije panike. Što se kažnjavanja tiče, sumnjam da bi neko mogao/smeo da kazni SSSR u to vreme, a ako pričamo o kažnjavanju pojedinaca, mislim da nisu ni imali vremena da shvate šta su uradili.

Link to comment
Share on other sites

To je simulacija. Tada su radjena mjerenja po mnogim zemljama tako da nije bas tako crveno/zuto kao sto izgleda.

Po karti izgleda da je Skandinavija super prosla sto redovna mjerenja nisu pokazala. Meso irvasa sa sjevera je tek nedavno dozvoljeno za prodaju.

Link to comment
Share on other sites

Secam se i toga ( iako sam bio mali ) da je kad su odlucili da saopste javnosti posebno spominjana zelena salata kao opasna.

Verovatno vise aprorbuje zracenje. Meni je ovo jako tesko palo jer mi je zelena salata omiljena.

Zato i rekoh cudi me da ne sijamo u mraku. Verovatno sam je jeo dok nisu objavili sta se desilo...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...