Ma nezna Servermajstor očemu priča a i čuo ih nije.....
A šta ćemo tek sa USHER-ima - ima da pokokaju ceo srpski narod i ekološku okolinu
A vidim i tebe su zakitili. Srećne ti rane junače
Poruka napisana 19 април 2011 - 22:57
Ma nezna Servermajstor očemu priča a i čuo ih nije.....
A šta ćemo tek sa USHER-ima - ima da pokokaju ceo srpski narod i ekološku okolinu
Poruka napisana 19 април 2011 - 23:28
Poruka napisana 20 април 2011 - 00:15
Nisam mislio da prst mora unutra. Berilijum je JAKO tvrd, sto znaci i da je - krt. Dovoljno je oboriti zvucnik, sa stalka npr. - i drajver pod udarom moze da pukne. Sad, to je MOZE, verovatno nece. Skoro sigurno nece. Ali AKO pukne bice svasta.
Ne znam za vas, ali ja ne bi da zivim pored necega sto u 2% slucajeva moze da napuni sobu otrovnom prasinom. Super je sto su sanse male, ali su vece od nule, a drugi drajveri imaju tu sansu ravnu nuli. Prezivecu bez tog zvuka - kakav god da je.
Doduse, ja sam prfesionalni paranoik
Poruka napisana 20 април 2011 - 06:52
Zar i lampe ne ističu parne harmonike?
Upravo tako.
S druge strane, ponoviću ono što sam već napisao jednom prilikom. Postoji jedna paradoksalna situacija. Prilikom dostizanja vrlo visoke vernosti reprodukcije, mnogi ljudi stiču utisak da "zvuku nešto fali, da je dosadan, nemuzikalan itd...", pa se trude da nešto ubace, promene, oboje i slično...
Poruka napisana 20 април 2011 - 09:24
A vidim i tebe su zakitili. Srećne ti rane junače
Poruka napisana 20 април 2011 - 09:34
Ama de su - ja ih ne vide a ako ih vide biće njima HOMEFRONT na kome sam upravo s Snajper
Da se vratim na temu - u vreme nastanka NS1000 stvarno je bilo potrebno DJAVOLSKI puno para da se poteraju i da zazvuče ali obzirom da je tehnika napredovala Evolucijskim tokom i da je ZAPAD odbacio STEREO kao postojeći sistem reprodukcije muzičkog sadr-žaja Ovaj jedinstveni primerak iz YAMAHINE game po meni jedini zaslužuje pažnju Auditorijuma.
Poruka napisana 20 април 2011 - 09:39
Izgleda da je neko iznivelisao plusevima.
Poruka napisana 20 април 2011 - 09:41
Зашто другови служе ?
![]()
Poruka napisana 20 април 2011 - 12:47
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:01
Društvo,
Hi-fi je opasan hobi! Ko ne pazi može lako struja da ga ubije! Zato bih ja voleo sistem full na baterije, pod uslovom da nisu otrovne ...
Znam da je jedan lik u Bgd. pravio neku opaku Hiragu, ostavio je da se razrađuje i skoknuo da kupi cigare, a kada se vratio - požar u stanu - zapalila se neka sintetička zavesa koja je pala preko hladnjaka.
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:07
Pa gde baš Hiragu?
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:09
Где баш завесу?
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:20
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:30
Pa, gde vam je smisao za legendu - urbanu?
![]()
Znate kako, usmenim predanjem svako ponešto doda i eto lepe priče ... a nije mogao da zapali kuću 'ladnim Naimom ... i sintetika bolje gori, a i jeftinija je.
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:33
Pa, gde vam je smisao za legendu - urbanu?
![]()
Znate kako, usmenim predanjem svako ponešto doda i eto lepe priče ... a nije mogao da zapali kuću 'ladnim Naimom ... i sintetika bolje gori, a i jeftinija je.
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:45
Ма смисла имамо и на претек али мислим да такве урбане легенде боље да пишу ватрогасци
![]()
Е шта би се ту све могло прочитати![]()
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:54
Al' možda sam ja vatrogasac-amater
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:58
Poruka napisana 20 април 2011 - 14:58
А јел си урбани ватрогасац аматер ?
![]()
Poruka napisana 20 април 2011 - 15:10
Verovatno je naišao kada se sve to izdešavalo i pomogao čoveku u gašenju
![]()
Drugačije ni mi verovatno ne bismo čuli ovu urbanu legendu