Jump to content

M audio Audiophile 192 vs. Audiotrack prodigy 7.1 hi fi

Jimmy_92

Recommended Posts

Posted

Mislim da odgovor vec znam ali ipak zelim da cujem misljenja cenjenih forumasa, kartica mi treba iskljucivo za stereo. U pocetku analogno u preamp a posle kao dobar spdif izlaz iz PC-a. Sta je bolja opcija? p.s. Na oglasima je i emu 0404 ali moram malo da ubijem cenu za nju, audiophile 192 je 40e jeftinija..

:cheers

Posted

Sto ti rece Sonic ako do sada nisi napravio kolekciju ne zamlacuj se time sada. Mislim da je Delija imao 192 kartu, slusao Prodigy a zadrzao STX. Moguce da on moze da ti da najbolji savet.

Posted

Jimmy, nije problem iskeÅ¡irati nekakav gramofon.Medjutim, uzmi u obzir da su ploÄe skupe i zarazne.Većina nas gramofondžija je potroÅ¡ila mnogo viÅ¡e para na ploÄe nego na HiFi sistem.Kad pokupujeÅ¡ sve Å¡to te zanima od jeftinih domaćih izdanja poÄećeÅ¡ da kupujeÅ¡ strana, skuplja izdanja a onda raÄunica ide vrlo jednostavno: 52 ploÄe = Dynaudio Audience 52 + besni kablovi.

Sorry na off-u.

Posted

Jimmy, nije problem iskeÅ¡irati nekakav gramofon.Medjutim, uzmi u obzir da su ploÄe skupe i zarazne.Većina nas gramofondžija je potroÅ¡ila mnogo viÅ¡e para na ploÄe nego na HiFi sistem.Kad pokupujeÅ¡ sve Å¡to te zanima od jeftinih domaćih izdanja poÄećeÅ¡ da kupujeÅ¡ strana, skuplja izdanja a onda raÄunica ide vrlo jednostavno: 52 ploÄe = Dynaudio Audience 52 + besni kablovi.

Sorry na off-u.

Posted

Hoces savet nekog ko je u slicnoj situaciji (i slicnih zelja)? Uzmi dac. Koncentrisi sredstva koja imas,dok si na maminoj i tatinoj finansijskoj cucli i uzmi ono sto ne zahteva dodatna ulaganja. A kad budes bio samostalan,zaradjivao svoj novac,onda ces opet moci opet da im uzmes pare za gramofon,a od svojih ces kupovati ploce :order

Posted

Ma vise mi ne daju novac ni za hranu. :P imam posao preko leta pa cu da zaradim neki novac a imam stek od, kako je ja zovem, stipenzije. :D babe i dede su najzasluznije za hi fi. :D

Posted

Jesteee... a ti gde spadas druze Nikk, stari zvukofilu? Ploce mozes da kupis ili ukrades, flac mozes da kupis ili ilegalno skines... ploca vs cd, parna masina vs bmw je druga tema. Covek je hteo reci da se ne zaleti, zagrize vise nego sto moze da proguta. Kad smo kod toga Nikk ti kao hrcak skupljas ploce ili flac?

Posted

Bujodraze, svaka ti ko njegoseva :thumbsup2 Jeste dac bolje resenje zbog upotrebljivosti i dostupne muzike na netu ali me dusa boli kad bacim pogled na moje ploce tipa kraftwerk, sonic youth, laibach, borghesia itd itd.. Mislim da cu ipak da idem na dac a da ce da padne neki gramofon cisto da vrti ploce kada se bas toliko zazelim. Nesto na foru onog thorens-a sto sam imao..

:cheers

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...