Jump to content

oehlbach reference

goxy62

Recommended Posts

Posted

da li neko zna da li je potrebno skidati ovo crveno Å¡to je obojeno preko licni ili ne odnosno da li je neko to već radio i kako odnosno Äime.napominjem da su u sredini bakarne licne koje nisu obojene, a oko njih su tanje licne koje jesu.

post-11219-0-58942800-1336664870_thumb.p

post-11219-0-58942800-1336664870_thumb.p

Posted

Pa da je neozbiljno jeste, manje vise zbog raka, sta nas sve truje...od jednog ciscenja kabla nece nam biti nista ako se pridrzavamo osnovnoh stvari. Mislim da se ne dira golim rukama, trljaju oci, guraju prsti u usta...Ima i opasnijih materija sa kojima baratamo a da i ne znamo.

Rastvorljiv je u vodi tako da se moze efikasno oprati i rak poslati u crno more...Salim se malo. :banana

Pitanje je gde nabaviti to?

Posted

hvala na svim komentarima al ne kapiram da naprave kabl sa kog moram da skidam neku boju sa licni ,mislim što su onda uopšte bojili licne, mada moram da kažem da spojeni i ovako dobro sviraju tako da neznam da li bih nešto dobio sa ovom hemijskom operacijom.

Posted

hvala na svim komentarima al ne kapiram da naprave kabl sa kog moram da skidam neku boju sa licni ,mislim što su onda uopšte bojili licne, mada moram da kažem da spojeni i ovako dobro sviraju tako da neznam da li bih nešto dobio sa ovom hemijskom operacijom.

Posted

Dimetilformamid je izuzetno kancerogen i u nekim zemljama u inostranstvu se nalazi na listi zabranjenih supstanci, a gotovo svuda se preporuÄuje izbegavanje.

Nemojte se sa tim zezati, odmah zaboravite na njega.

Posted

Aman, nećete se razboleti niti otrovati od umakanja četiri kraja kabla u bočicu od kapi za nos na terasi na kojoj duva povetarac. Pitanje je samo gde nabaviti tu hemikaliju koja skida izolaciju sa bakarnih licni.

Svojevremeno smo imali istu temu i ne sećam se da je neko ogoleo kabl hemijski. Umesto toga su grejali kabl i sagorevali izolaciju na krajevima, čak sam i sam to radio.

Posted

Grejanjem (upaljacem) se moze skinuti izolacija sa ovog kabla.E sad pitanje je kako bakar ,a u ovom slucaju vrlo tanke licne bakra reaguju na ekstremnu toplotu kojom su u ovom slucaju izlozene!!??

Posted

Grejanjem (upaljacem) se moze skinuti izolacija sa ovog kabla.E sad pitanje je kako bakar ,a u ovom slucaju vrlo tanke licne bakra reaguju na ekstremnu toplotu kojom su u ovom slucaju izlozene!!??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...