Jump to content

Pomoc oko kupovine pojacala i zvucnika

Fica

Recommended Posts

Posted

Zdravo,

Bilo bi dobro da prvo definiÅ¡eÅ¡ neke stvari. Na primer: kakvu muziku najÄešće sluÅ¡aÅ¡, kolika je soba u kojoj će ti biti sistem,

da li si slušao druge sisteme i šta ti se svidelo itd.

Sve ovo je potrebno da bi iskusniji forumaši mogli da ti daju konkretne predlage.

Posted

Slusam hip hop i rep.Imam Hi Fi 70 (elektronska industrija) i svidja mi zvuk ali su mu zvucnici u losem stanju.Imam i Yamaha receiver rx 397 i uz njega mission m33i ali mi je njihov zvuk neprirodan. :D

Posted

Hvala mnogo,pojacalo mi se bas dopada,i svi ga hvale sto mogu da kazem i za Infinity Reference zvucnike.Ali problem je sto ja imam 14 godina pa mi roditelji to kupuju,a oni se bas i ne razumeju u to tako da misle da ako kupim polovno odmah ce da se pokvari.Pokusao sam da ih ubedim al ne ide :( Mozes li da pogledas nesto novo?

Posted

Hvala mnogo,pojacalo mi se bas dopada,i svi ga hvale sto mogu da kazem i za Infinity Reference zvucnike.Ali problem je sto ja imam 14 godina pa mi roditelji to kupuju,a oni se bas i ne razumeju u to tako da misle da ako kupim polovno odmah ce da se pokvari.Pokusao sam da ih ubedim al ne ide :( Mozes li da pogledas nesto novo?

Posted

deÄko za tvoje godine ta yamaha i ti mission su sve Å¡to ti treba samo joÅ¡ da ubodeÅ¡ dobre kablove i biće sve u redu,naroÄito ako sluÅ¡aÅ¡ mp3 ili flacove vraćene u wav ili ne svejedno. a ovaj sansui nevredi ni pola para Å¡to traži ovaj lik iz sente , da nepriÄamo za dynaudio to tek nema veze sa tobom.

Posted

deÄko za tvoje godine ta yamaha i ti mission su sve Å¡to ti treba samo joÅ¡ da ubodeÅ¡ dobre kablove i biće sve u redu,naroÄito ako sluÅ¡aÅ¡ mp3 ili flacove vraćene u wav ili ne svejedno. a ovaj sansui nevredi ni pola para Å¡to traži ovaj lik iz sente , da nepriÄamo za dynaudio to tek nema veze sa tobom.

Posted

Fićo, u tim godinama nekad nije loÅ¡e posluÅ¡ati matorce. To ćeÅ¡ shvatiti kasnije, neki i dosta kasnije, ali obiÄno svi nekad shvate. Meni je tako matori savetovao da je more zajebana stvar ali ga nisam sluÅ¡ao...

Za te pare kupi nešto novo. Dok izgradiš ukus, proći će neko vreme, pa kad budeš sam kupovao za svoje pare, kupuj polovno. I matorcima će biti lakše kad kupe novo, ne samo zbog toga što je novo i ima garanciju, već i zato što im je, verovatno, povoljnije da to kupe na rate ;-) .

Pogledaj sajtove domaćih distributera audio opreme i odluÄi se za neÅ¡to Å¡to upada u tu cenu. Moja 2 pezosa, Å¡inko.

Posted

Slusam hip hop i rep.Imam Hi Fi 70 (elektronska industrija) i svidja mi zvuk ali su mu zvucnici u losem stanju.Imam i Yamaha receiver rx 397 i uz njega mission m33i ali mi je njihov zvuk neprirodan. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...