Jump to content

politika u hi fi

Oknarb

Recommended Posts

Posted

Na naslovnoj stranici foruma, desni panel, na dnu... ispod skorasnje teme... postoji kod koji ucitava Google Adsense oglase.

Ne bi me cudilo da se pojavila i neka politicka reklama, narocito pred izbore.

Nema veze sa parama niti politickim ubedjenjem administracije :)

Mada bi generalno mogli neki put i da kliknete na tu reklamu, bez obzira sta se prikazuje... dajte neki cent :)

evo meni izasao Pioneer car audio

Posted

Na naslovnoj stranici foruma, desni panel, na dnu... ispod skorasnje teme... postoji kod koji ucitava Google Adsense oglase.

Ne bi me cudilo da se pojavila i neka politicka reklama, narocito pred izbore.

Nema veze sa parama niti politickim ubedjenjem administracije :)

Mada bi generalno mogli neki put i da kliknete na tu reklamu, bez obzira sta se prikazuje... dajte neki cent :)

evo meni izasao Pioneer car audio

Posted · Hidden by Infidel, April 27, 2012 - No reason given
Hidden by Infidel, April 27, 2012 - No reason given

Kako imam AdBlock+ meni se uopste ne pojavluju te reklame, nisam ni znao o cemu se prica.

Posted · Hidden by Infidel, April 27, 2012 - No reason given
Hidden by Infidel, April 27, 2012 - No reason given

Kako imam ADBlock+ uopste nisam ni video reklame.

Posted

Post mi vec 2x nestaje? Da li ga neko brise ili nesto nije u redu?

Ako ga briste zbog napisanog, znajte da dosta ljudi to koristi i bolje uspozoriti da se iskljuci da bi se to videlo nego brisati. Ne izigravajte SBB forum.

Posted

Post mi vec 2x nestaje? Da li ga neko brise ili nesto nije u redu?

Ako ga briste zbog napisanog, znajte da dosta ljudi to koristi i bolje uspozoriti da se iskljuci da bi se to videlo nego brisati. Ne izigravajte SBB forum.

Posted

Postovi koji su OT se stalno briÅ¡u. Meni su, ( i ne samo meni) do sada obrisani bar dvadesetak. NiÅ¡ta straÅ¡no, uglavnom je žeÅ¡Äi OT i gluposti...

S obzirom da se svaka tema ( pa i ova) uvek preplavi OT, normalno je da to moderatori rade da bi se održao koliko-toliko neki pravac u diskusijama, a ovaj forum liÄio na ono Å¡to treba da bude. Ne treba mnogo na to obraćati pažnju - svi se ponekad "zanesemo" komentarima... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...