Green Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Poziv vlasnicima SB touch-a na druženje i uporedni test dva Touch-a (jedan sa TouchToolbox-om 3.0,a drugi bez). Mislim da bi ovakav ,uporedni,A-B test rešio mnoge dileme oko toga kakav se napredak u zvuku dobija (ili ne dobija) instalacijom TTB 3.0.Ako ima zainteresovanih, slobodno se javite pa da organizujemo neki"Mini Clash".Svi ste dobrodošli.
nikstev2000 Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 Ja sam zainteresovan za rezultate (moj je bez intervencije,i interesuje me da li ima smisla ÄaÄkati...) Malo mi daleko za test ,ali ako se održi ako nije problem podelite iskustva ...pozz
Green Posted April 8, 2012 Author Report Posted April 8, 2012 Ja sam zainteresovan za rezultate (moj je bez intervencije,i interesuje me da li ima smisla ÄaÄkati...) Malo mi daleko za test ,ali ako se održi ako nije problem podelite iskustva ...pozz
Green Posted April 10, 2012 Author Report Posted April 10, 2012 Instalirao sam TTB 3.0 i nisam baÅ¡ siguran da je doneo neku bitnu razliku ,ipak bi uporedni test bio najbolje reÅ¡enje.I dalje sam rad da ugostim nekog od vlasnika SB Touch-a pa da reÅ¡imo ovu dilema.Elem,ako vam je BeÄej daleko (uz "popularne " cene goriva ,sasvim razumljivo),ja sam dva-tri puta meseÄno u BG-u i NS-u pa ako joÅ¡ nekog zanima ovakav test mogao bih poneti svoj SBT za "mini clash" . Malo mi je bez veze da se ni u jednom komentaru o TTB (u kojima se inaÄe svi manje -viÅ¡e kunu u neverovatan napredak u zvuku) ne spominje da ih je neko testirao uporedo ,jedan na jedan (sa i bez TTB),Å¡to priznaćete budi opravdanu sumnju.Ne verujem dok ne Äujem.
nikstev2000 Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Je si li samo instalirao 3.0 ili si i odradio kompletnu optimizaciju opisanu na sajtu.Ja sam se ,najiskrenije,demoralisao na pola Äitanja uputstva,jer sam shvatio da bi mi oduzelo previÅ¡e vremena.To je uostalom i razlog Å¡to se nisam upuÅ¡tao u bilo kakve intervencije...ReÅ¡io sam da je ipak pametnije uraditi poÅ¡teno napajanje,ali ni to može da stigne na red...
Green Posted April 12, 2012 Author Report Posted April 12, 2012 Je si li samo instalirao 3.0 ili si i odradio kompletnu optimizaciju opisanu na sajtu.Ja sam se ,najiskrenije,demoralisao na pola Äitanja uputstva,jer sam shvatio da bi mi oduzelo previÅ¡e vremena.To je uostalom i razlog Å¡to se nisam upuÅ¡tao u bilo kakve intervencije...ReÅ¡io sam da je ipak pametnije uraditi poÅ¡teno napajanje,ali ni to može da stigne na red...
dcolak Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Skinete program: http://libinst.com/Audio%20DiffMaker.htm Nakacite SB na dobar ADC, semplujete istu pesmu pustenu jednom sa fabrickim settingsima i jednom sa ttb 3.0 settingsima. DiffMakerom uporedite dva fajla. Ako su isti... well... nema razlike u zvuku Dobar ADC? Asus Xonar Essence STX na primer.
pantaNS Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 Skinete program: http://libinst.com/A...20DiffMaker.htm Nakacite SB na dobar ADC, semplujete istu pesmu pustenu jednom sa fabrickim settingsima i jednom sa ttb 3.0 settingsima. DiffMakerom uporedite dva fajla. Ako su isti... well... nema razlike u zvuku Dobar ADC? Asus Xonar Essence STX na primer.
MRMOT Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Å to se tiÄe hardware-a ,prvo dugooÄekivani eksterni Dac .....
pera451 Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 O periodu (visegodisnjeg) uzivanja da i ne govorimo .
Green Posted May 29, 2012 Author Report Posted May 29, 2012 O periodu (visegodisnjeg) uzivanja da i ne govorimo .
Jimmy_92 Posted June 12, 2012 Report Posted June 12, 2012 http://positive-feedback.com/Issue61/logitech.htm
pera451 Posted June 13, 2012 Report Posted June 13, 2012 Hvala na lepim željama.Nadam se da će tako i da bude osim ako ova "naÅ¡a bolest" ,"hifitis","upgradetis" ili Å¡ta već,ne uzme maha.Ako bude neki Clash of Dac-s 4 raÄunaj na mene i Expo-a.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.